Linnégatan 3E Välkommen till ditt nya drömboende mitt i Kalmar!
Scrolla ner

Linnégatan 3E

Antal rum:
1.5 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
41.7 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Malmen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 5. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 884 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

41,7 kvm på Esplanaden Stig in genom entrén som nås från både gatan och gården. Ta hissen upp till tredje våningen. Här möts du av en tvårumslägenhet som blev helt inflyttningsklar så sent som 2020. Det här är verkligen ett idealiskt boende för dig som värdesätter hög standard och kvalitet. Lägenheten erbjuder en genomgående fin finish och den välplanerade layouten ger en ovanligt rymlig känsla.

Inuti bjuds du på ett komplett utrustat kök från Sentens med moderna vitvaror i rostfritt stål och gott om plats för gemensamma måltider. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och leder ut till en rymlig balkong, som är optimalt placerad i väster. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Sovrummet har bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme samt en kombinerad tvättmaskin.
Område Välkommen till ditt nya drömboende mitt i Kalmar, specifikt på Linnégatan 3E – en högkvalitativ lägenhet från år 2020 på Malmen. Här får du tillgång till en nybyggd lägenhet av hög standard med ett fantastiskt läge. Bostadsrättsföreningen Falken visar stolt upp en ljusputsad fasad med fönster som ger en exklusiv och inbjudande atmosfär. Här bor man nära till allt. Centralstationen, universitetet, city och mycket mer.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Linnégatan 3E
Postadress
392 34 Kalmar
Område
Malmen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
1302
Boarea
41.7 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
1.5 rum och kök
Månadsavgift
2 884 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna moderna och välutrustade byggnad, vilket redan framgår i trapphuset med sina exklusiva materialval och stora fönster. När dörren öppnas möts du av en varm välkomnande hall. Dina fötter landar på ett vackert enstavsparkettgolv i ek. Detta golv sträcker sig enhetligt genom hela bostaden, med vitmålade väggar. Trots det centrala läget erbjuds en lugn och rofylld atmosfär. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i en garderob med skjutdörrar samt två garderober till.

Badrummet är utformat för att uppfylla de högsta standardkraven med vita kakelplattor på väggarna och grå klinkergolv, komplett med golvvärme. Det är utrustat med en kommod, toalett, dusch med glasdörrar och takdusch. Den kombinerade tvätt- och torkmaskinen är praktiskt placerad under arbetsbänken.

Från hallen leder en öppning in i hemmets sociala delar. Vardagsrummet, med en öppen planlösning mot köket, erbjuder generösa utrymmen för möblering. En av de verkliga höjdpunkterna på Linnégatan 3E avslöjas när du når balkongen i perfekt västerläge via vardagsrummet.

Den öppna planlösningen gör att vardagsrummet och köket naturligt samspelar. Köksinredningen är modern och elegant med lätta grå luckor och en marmorbänkskiva. Här finns även utmärkt belysning, generös förvaring och välkomna matlagningsytor. Den maskinella utrustningen inkluderar kylskåp, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Från vardagsrummet och köket når du sovrummet, med planerad plats för sängen. Här finns även en klädkammare med bra förvaring.

Byggnadsår
2020
Våningsplan
3 av 5. Hiss finns.
Balkong
Ja
Uteplats
Balkong i perfekt västerläge med eftermiddags/kvällssol!
Bilplats
6 st Parkeringsplatser finns att hyra, 950kr/mån. Separat kö tillämpas.

Energideklaration

Status
Utförd (2023-05-16)
Primärenergital
75 kWh/m2/år
Energiklass
C
Namn
BRF Falken i Kalmar
Byggnadsår
2020
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-8211
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
17 st
TV/bredband
Öppen fiber.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Parkering
6 st Parkeringsplatser finns att hyra, 950kr/mån. Separat kö tillämpas.
Gemensamma utrymmen
Cykelförråd.

Ekonomi

Pris:
0 kr
Månadsavgift:
2 884 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
4.2791%
Indirekt nettoskuldsättning
515 941 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr/mån
Försäkring
80 kr/mån
Summa
580 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]