Stamvägen 33 En etta på 40 kvm med stora fönster med fantastisk utsikt!
Scrolla ner

Stamvägen 33

995 000 kr

Antal rum:
1 rum, varav sovrum
Boarea/biarea:
40 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Djurängen
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
2 691 kr/mån

5 dagar kvar till visning.

30 Juli
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Balkong i söderläge! På Stamvägen 33 finner vi denna etta som har en generös golvyta som ger gott om plats att röra sig på. Stora fönster ger en fantastisk utsikt över naturen. Lägenheten har ljusa ytskikt och trägolv genomgående i lägenheten. Köket har gott om arbets- och förvaringsutrymme. Sovalkoven är en del av den öppna planlösningen mot vardagsrummet och köket. I det helkaklade badrummet finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Förvaringen är utmärkt med en rymlig klädkammare på 3,9 kvm! Balkongen är insynsskyddad och vetter mot söder, vilket ger sol större delen av dagen.
Området Välkommen till Brf Hansagården! Med en månadsavgift på 2 913 kr får du värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv inkluderat! Huset stod färdigt för inflyttning 2018. Du bor nära pizzeria, mataffär och busshållplats. Du tar dig snabbt till Hansa City över cykelbron. Universitetet och city ligger också på bekvämt avstånd med cykelbana hela vägen in till centrum. Här bor du med många grönområden i närheten, bland annat Skälby.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Stamvägen 33
Postadress
393 53 Kalmar
Område
Djurängen
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
21203
Boarea
40 m² (Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
Antal rum
1 rum och kök
Månadsavgift
2 691 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 222 kr för fiberbredband och tv-kanaler.
Pris
995 000 kr eller högstbjudande
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Vi tar hissen upp till tredje våningen. Öppnar dörren och kliver in. De stora fönstren ger en fantastisk utsikt och ett underbart ljusinsläpp. Ekparkett löper genom hela bostaden och alla väggar är vitmålade. I hallen finns gott om plats för avhängning och förvaring i två garderober. Från hallen når vi en rymlig klädkammare på cirka 3,9 kvadratmeter. Utrymmet kan du använda till vad som passar dig bäst, hemmakontor, en walk-in-closet eller kanske ett sovrum.

Hallen öppnar upp mot köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Köket är från Vedum, välutrustat och har en stilren och tidlös design. Här finns gott om förvaringsutrymme. Den maskinella utrustningen inkluderar spis med induktionshäll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Trots att det är en etta, får du plats med ett rymligt köksbord där du kan samla familj och vänner.

Rummet erbjuder flera möbleringsmöjligheter. Den genomtänkta planlösningen med sovalkov skapar en naturlig uppdelning mellan sov- och sällskapsdel. Här finns plats för säng, soffa och TV. Från rummet når vi den södervända balkongen.

Från hallen når vi det helkaklade badrummet. Badrummet är smakfullt och neutralt inrett med golvvärme (el). Här finns toalett, handfat, badrumsskåp och dusch med glasväggar och kombinerade tvätt- och torkmaskin.

Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
3 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader/utrymmen
I föreningen finns förråd att hyra. Separat kö.
Balkong
Ja
Uteplats
Tilltagen balkong med plats för utemöblemang. Fri och öppen vy över hela kvarteret. Balkongen är södervänd vilket för dig innebär sol stora delar av dagen!
Bilplats
Parkeringsplats går att hyra för 350 kr/månaden.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-11-15)
Primärenergital
94 kWh/m2/år
Energiklass
D
Namn
Brf Hansagården
Om föreningen
Byggår 2017
Färdigställt med inflytt slutet av april och juni 2018.
Byggnadsår
2018
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-4891
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, vänligen se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
55 st
TV/bredband
Kabel-tv från Telia ingår i avgiften. Ca 30 kanaler ingår. Fiberbredband 100/100 från Telia ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
573 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Gårdsplats
I kvarteret byggs just nu lekplats och cykelvägen är alldeles snart klar.
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för 250 kr/månaden, separat kö.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns 14 förråd. Till dessa är det separat kö.

Ekonomi

Pris:
995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
2 691 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 222 kr för fiberbredband och tv-kanaler.
Andel i föreningen:
1.0884%
Andel av årsavgift:
1.0884%
Indirekt nettoskuldsättning
498 843 kr. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens senaste årsredovisning.
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
150 kr/mån
Försäkring
90 kr/mån
Summa
240 kr/mån

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]