Kuggåsvägen 50

Centralt belägen hyresfastighet på underbara Kuggås. Ett perfekt läge med närhet till vattnet och köpingens fulla utbud av butiker och service. Fastigheten gick igenom en omfattande renovering år 2010 och fördelas idag över tre spännande lägenheter samt en mindre gästlägenhet. På första våningen erbjuds en stor trerummare om ca 100 kvm i mycket gott skick. Hög materialstandard, öppet och modernt kök, två badrum samt utgång till en gigantisk terrass med inglasat uterum. Här finns möjlighet för dig som nyttja detta som en ägarlägenhet och bo mycket kostnadseffektiv. Lägenheten kommer nämligen vara till köparens förfogande vid tillträde. Våning 2 består av två stycken tvårummare om ca 55 kvm. Även dessa lägenheter håller bra standard och har utgång till en avskild balkong på husets baksida. Högst upp i huset finns en gästlägenhet om ca 25 kvm som går att göra om till bostad, eller kanske vill du nyttja detta som extra utrymme för ägarlägenheten? Mysig trädgård med flera fruktträd och gräsytor. På tomten finns också garage och carport samt ytterligare goda förvaringsutrymmen i källare. Enkel och smidig uppvärmning med fjärrvärme. Onekligen en tilltalande fastighet med stora möjligheter. Välkommen på visning!
2 495 000 kr

Byggnader

Byggnad

--VÅNING 1--

Med några få trappsteg en halvtrappa upp når du första våningsplanet. Här finns två ingångar till en och samma lägenhet som tidigare varit två stycken tvårummare. Idag disponeras hela våningsplanet som en stor trerummare om ca 100 kvm.

LÄGENHET 1
Vi tar och går in i den högra ytterdörren och möts först av en HALL med avhängningsyta för ytterkläder. Fötterna placeras på ett ljust laminatgolv som löper vidare in i sovrummet som ligger till höger om hallen.

SOVRUMMET är rymligt och gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Garderobsförvaring finns längs med ena väggen.

Rakt fram i hallen når du ett modernt BADRUM i läckert utförande. Grått klinkergolv matchas med vitt kakel på väggarna och infällda spotlights i taket. Här finns bubbelbadkar/dusch, toalett samt tvättställ med underliggande förvaring.

Vidare in i lägenheten öppnar VARDAGSRUMMET upp sig och ligger i öppen planlösning mot köket. Snyggt parkettgolv löper genom båda rummen. Här kommer det in gott om dagsljus från fönster på flera håll. Vardagsrummet gör plats för soffgrupp och tv-möbel. Här finns utgång till det inglasade uterummet och den gigantiska terrassen som ligger i härligt söderläge.

Smakfullt KÖK med gott om förvaring och arbetsytor. Vita skåpsluckor matchas med grått kakel ovan bänkskivan i sten. Här finns även en praktisk köksö bra förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, kran för kolsyrat och icke kolsyrat vatten, varmluftsugn, micro, spis, fläkt samt integrerad diskmaskin. Även här finns utgång till det inglasade uterummet/terrassen.

Via köket kommer du vidare till en hall och lägenhetens andra entré. Fint parkettgolv som går vidare in i det andra SOVRUMMET. Bra storlek med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaring i form av garderober.
Rakt fram i hallen når du ett DUSCHRUM med ljus våtrumsmatta på golv och väggar. Här finns dusch, toalett och tvättställ med underliggande förvaring.

--VÅNING 2—

På andra våningen finner du två stycken tvårummare om 55 kvm med identisk planlösning (spegelvänt mot varandra).

LÄGENHET 2
Vi börjar i den vänstra lägenheten där du först kommer in i en HALL med ljust laminatgolv. Likadant golv löper enhetligt genom hela bostaden. Här finns plats för avhängning av ytterkläder.

Till vänster finns ett SOVRUM med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel.

Fräscht DUSCHRUM med ljus våtrumsmatta på golv och väggar. Här finns dusch, toalett och tvättställ med underliggande förvaring.

Till höger i hallen finner du ingång till ett rymligt VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och tv-möblemang.

Vägg i vägg med vardagsrummet ligger ett KÖK med skåpsinredning i ek. Ljust kakel ovan den mörka bänkskivan. Maskinell utrustning består av kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Från köket finns utgång till balkongen som vetter mot husets baksida. Balkongen är avskild med en skiljevägg.

LÄGENHET 3
I den högra lägenheten kommer du in i en HALL med plastmatta som är genomgående i hela lägenheten.

Till höger finner du ingång till SOVRUMMET med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel.

Rakt fram ligger ett fräscht DUSCHRUM med ljus våtrumsmatta. Dusch, toalett och tvättställ.

Till vänster om hallen hittar du ett rymligt VARDAGSRUM som också gör plats för soffgrupp och tv-möbel.

Vägg i vägg ligger ett KÖK med äldre skåpsinredning. Den maskinella utrustningen består av halv kyl och frys, ugn, spis och fläkt. Här finns också utgång till balkongen.

--VINDSPLAN--

Högst upp i huset finns en gästlägenhet om ca 25 kvm som består av en hall och två rum med laminatgolv och plastmatta. Detta utrymme kanske du vill nyttja till ägarlägenheten eller göra om till en lägenhet för uthyrning? I ett av rummen finns ett enklare pentry med kyl/frys, ugn och kokplattor.

--KÄLLARPLAN--

Källaren når du smidigt både från trapphuset och via en ingång från husets baksida. Här finns bra förvaringsutrymmen, källarförråd till lägenheterna, toalett samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
Byggår
1933
Renovering
2010 - fastigheten gick igenom en omfattande renovering 2013 - byggnation av inglasat uterum på våning 1 2016 - nytt badrum högra lägenheten på våning 2
Grund
Källare
Stomme
Trä/Mursten
Fasad
Puts
Tak
Tegelpannor
Fönster
Isolerglasfönster/2-glas kopplade bågar
Ventilation
Självdrag, tilluft via väggar
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Status:
Utförd (2010-03-15)

Driftkostnader

Uppvärmning
25 000 kr
Försäkring
7 000 kr
Vatten/avlopp
12 500 kr
Renhållning
1 300 kr
Sotning
0 kr
El
3 200 kr
Summa
50 650 kr

Posten "övrigt" avser kostnad för fiber.

Sammanställning ytor

Typ
Antal
Yta
Hyresintäkter
Övriga intäkter
Bostäder
3 st
210 m²
210792 kr/år
18000 kr/år
Garage
1 st
0 m²
3000 kr/år
kr/år
Summa
210 m²
213792 kr/år
18000 kr/år
Intäkter: Enligt säljarens information
Areakälla: Areauppgifter enligt säljaren

Taxeringsvärden

Tomtmark bostad
174 000 kr
Bostad
616 000 kr (värdeår 1940)
Typkod
320, Hyreshusenhet, huvudsakligen bostäder
Taxeringsår
2016

Tomt

1 587 kvm.

Uteplats

Lägenhet på första våningen har utgång till en väl tilltagen terrass i söderläge. På terrassen finns ett inglasat uterum med infällda spotlights i taket. Lägenheterna på andra våningen har utgång till en gemensam balkong som vetter mot baksidan i söderläge.

Bilplats

Garage hyres för 250kr/mån. Carport finns.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Stadsplan (1967-03-30) Tomtindelning (1950-05-06)

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsfastighet
Fast.beteckning:
Lotsen 15
Adress:
Kuggåsvägen 50
Område:
Kuggås
Pris:
2 495 000 kr
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post