Badgatan 4

10 750 000 kr

Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
218 kvm
Område:
Köpingsvik
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2018
Fast.beteckning:
Solbergatäkten 1:6

Kontakta mäklaren för visning.

Arkitektonisk perfektion med strandnära läge i Köpingsvik Varmt välkomna till ett exklusivt permanent- eller sommarboende med badrocksavstånd till en av Ölands bästa stränder!

Med sitt strandnära läge stoltserar huset där ingenting har lämnats åt slumpen. Här utlovas ett boende utöver det vanliga. Huset uppfördes 2018 med noggrant utvalda material. Här sker möten mellan varma toner, stilren puts och sten som återfinns i Ölands karga natur. Fasaden är delvis beklädd med vacker Jämtlandssten som gör mötet med Ölandsstenen på uteplats och i trädgård väldigt harmonisk.
Ljuset flödar in via stora fönster och skjutpartier Uteplatsen är stor och erbjuder plats för flertalet sittgrupper, solstolar och umgängesytor kring poolen. I nära anslutning finns även ett nybyggt Attefallshus om ca 25 kvm.
Förutom den vackra exteriören så erbjuds en genomtänkt planlösning med bra balans mellan väl tilltagna sociala ytor och två separata privata avdelningar som gör att känslan av lugn infinner sig i samtliga sovrum. "Master bedroom ensuite" inger en lyxig känsla och inrymmer även en walk-in-closet.

Varmt välkommen att höra av er för mer information eller för att boka in er för visning!

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Solbergatäkten 1:6
Adress
Badgatan 4
Postadress
38750 Köpingsvik
Område
Köpingsvik
Kommun
Borgholm
Boarea
218 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Tomtarea
2 267 m²
Pris
10 750 000 kr
Tillträdesdatum
Enl. ök.
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör

Den breda garageuppfarten leder oss via en vacker entrégång belagd med Ölandssten till husets entré. Mötet mellan Ölandsstenen, husets arkitektur och dess material inger direkt en känsla av perfektion. De stora glaspartierna står på glänt vid poolområdet och i bakgrunden hörs ett sus ifrån Kalmarsund.

I hallen möts vi av ljuset ifrån de många och stora fönstren samt husets rymd. Det gråa klinkergolvet ger en varm känsla under fötterna och leder oss sömlöst vidare till samtliga rum i huset. Hallen fungerar som ett nav mellan de sociala ytorna och den ena av två avskilda sovrumsavdelningar. Kapprummet som ligger i direkt anslutning erbjuder god förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Hallen har två entrédörrar i glas ifrån olika håll vilket ger ett otroligt ljusflöde, något som återfinns i alla rum då samtliga har separata dörrar ut till trädgården.

Köket och vardagsrummet är väl tilltaget, här finns gott om utrymme för såväl matlagning som umgänge. De stora fönsterpartierna och skjutpartierna som vetter mot poolen och uteplatsen sammanfogar ute och inne samtidigt som det fyller rummet med ljus. Det välutrustade köket samt den maskinella utrustningen kommer ifrån Electrolux Home, bänkskivan är av tålig kvartskomposit. I vardagsrummet finns en stor platsbyggd braskamin som ger en härlig värme och karaktär till vardagsrummet. I nära anslutning finns en separat del som idag används som tv-rum, ett rum som även skulle kunna skiljas av för att skapa ett extra sovrum - eller varför inte hemmakontor?

Master bedroom ensuite är väl tilltaget och erbjuder ett stort helkaklat badrum, rymligt sovrum, garderober samt en walk-in-closet. Badrummet inrymmer en stor dusch, 80 cm bred kommod med dubbla lådor, högskåp för extra förvaring samt en mindre kommod i anslutning till toalett.

I andra delen av huset - via hall och kapprum- når vi ytterligare två fina sovrum, ett välutrustat helkaklat badrum samt en tvättstuga. Sovrummen är väl tilltagna och erbjuder båda förvaring i form av dubbla garderober. Tvättstugan har god förvaring, vask, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Badrummet inrymmer en rejäl kommod, toalett och generöst duschutrymme.

Ett unikt och synnerligen välbyggt hus som måste ses!Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2018
Fasad
Puts och Jämtlandssten
Fönster
Isolerglasfönster
Tak
Plåt
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Bergvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader/utrymmen
Attefallshus (25 kvm) samt förrådsbyggnad.
Bilplats
Stor garageuppfart
TV/internet
TV: Fiber. Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Behövs ej

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev om sammanlagt 2 250 000 kr.

Tillträde

Enl. ök.

Driftkostnader

Uppvärmning
10 886 kr /år
Hushållsel
3 630 kr /år
Vatten/avlopp
7 313 kr /år
Renhållning
1 304 kr /år
Försäkring
4 865 kr /år
Summa
27 998 kr /år

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 641 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2018
Byggnadsvärde:
3 549 000 kr
Markvärde:
1 092 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan
Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Utfart, 0885-4457.1

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning