Brf Skeppet

Pris
1 590 000 kr - 3 690 000 kr
Boarea
61 - 140 kvm
Område
Svensknabben
Kommun
Kalmar
Antal bostäder
13 st
Säljstart
2015-03-31
Tillträde
December 2015

Svensknabben

Här bor du stillsamt och rogivande med promenadavstånd till vår vackra stadskärna. Med den ljusa tallskogen och Kalmarsund som granne och utblick över Gullandsrevet, Harholmarna och Båtsmansgrundet är det en dröm.
Nu har du möjlighet att vara en del av de 13, nyproducerade och unika, boenden som skapas på Svensknabben. Blandningen av landsbygd och stad med det marina livet runt knuten ger harmoni och livskvalitet nu när en del av Kalmars kulturarv blir bostadsrätter. Här kan du sitta och njuta på en generös, stensatt uteplats eller väl tilltagna balkonger. Du vilar blicken på den rofyllda naturen och Bergaviken i norr eller de kulturhistoriska byggnaderna och Skälbyviken i söder. Från vissa lägenheter har du också en härlig utsikt över delar av Ölandsbron. Vissa lägenheter släpper in ett härligt loftljus. Alla lägenheterna präglas av ljus och rymd och takhöjden på 2,70 förstärker den känslan. Huset har hiss och på gården kommer det att tillskapas praktiska förråd.

Området har en aktiv båtklubb och Kalmarsundsleden går förbi huset. Miljön och lägenheterna är enastående. Det här kan bli ditt nya drömboende med inflyttning innan jul!

Fakta och dokument