Brf Apotekaren

Pris
1 295 000 kr - 4 895 000 kr
Boarea
40 - 225 kvm
Område
Kvarnholmen
Kommun
Kalmar
Antal bostäder
11 st
Säljstart
2016-03-16
Tillträde
Kvartal 1, år 2017

Centralt

Ett pampigt bankpalats uppfört 1915 kommer nu att få nytt liv. 2017 kommer elva påkostade, väldisponerade och för Kalmar helt unika lägenheter stå redo för att ta emot dig. Husets invändiga karaktär kommer till stor del att få leva vidare och tillsammans med en varm och kunnig hand kommer en omfattande renovering nu göras. Bostäderna kommer delvis ha kvar äldre ytskikt som renoveras samt få helt nya ytskikt. Historiska, charmiga och helt unika detaljer tillsammans med det nya moderna, helt enkelt en perfekt kombination. Stora fönster, burspråk, stuckaturer, välgjorda trappor och gott om ljusinsläpp.

Goda middagar kommer tillagas i stilrent och gediget kök med inredning från Ballingslöv till det kommer du har tillgång till all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. I ditt badrum sätter du fötterna på klinkers och väggarna får delvis kakel, här är det självklart utrustat med tvättmaskin.

Din nya drömbostad kommer stå helt klar att flytta in i. Det enda du nu behöver lägga tankarna på är vart byrån i hallen ska stå och vart du ska placera din favoritsoffa.

Huset är attraktivt beläget mitt i hjärtat av Kvarnholmen. "Handelsbankshörnan" är för Kalmarborna ett vedertaget uttryck. Hörnan har varit platsen för bankverksamhet i nära 100 år och nu ska den få extra liv och rörelse med en exklusiv boendedel. Du får direkt kontakt med vår vackra stads fulla utbud av nöje, kultur, shopping och restauranger. Med en kort promenad når du havet, badplats och lummiga grönområden.

Till bostaden följer förråd, några av bostäderna nås med hjälp av hiss och tre av bostäderna föräras med uteplats. På plan tre finns en gemensam uteplats.

Preliminärt tillträde första kvartalet 2017.