Intresseanmälan

Fredriksskans


FLYTTA IN PÅ FREDRIKSSKANS

Utsikt över Malmfjärden, någon minuts promenad till centrum, rekreationsområde, garageplats i källaren, hiss, balkonger, gårdar och terrasser för olika aktiviteter. Lägg därtill den nya Fredriksskansparken vid vattnet och du har en stadsdel utöver det vanliga – dessutom med bästa läget i Kalmar. Vi har fått det stora förtroendet av företaget Grenåli att förmedla de cirka 100 lägenheterna – både bostadsrätter och hyresrätter – som snart ska byggas på Fredriksskans. Husen ritas av Marge Arkitekter och hela projektet kommer att genomsyras av ett miljötänk. Vill du vara med och skapa en ny stadsdel? Anmäl ditt intresse så får du löpande information om projektet!

SENASTE INFORMATIONEN OM FREDRIKSSKANS, 2019-10-09
Saneringsarbetet är i full gång på området och beräknas enligt information från kommunen vara klart i mars 2020. Därefter kan man komma igång med själva markarbetet för byggnationen av garage och bostäder.

Säljstart för projektet beräknas till våren 2020 med förhoppning om inflyttning i bostadsrätterna i augusti/september 2022. För er som är intresserade av hyresrätterna så är tanken att dessa ska vara inflyttningsklara i början på 2023.

I dagsläget, parallellt med saneringen, pågår arbetet med planlösningarna för fullt. Planritningar samt priser presenteras först i samband med säljstarten.


Observera att alla tidsangivelser är preliminära.