Briggvägen 6

995 000 kr

Område:
Ekenäs
Bostadstyp:
Tomt
Fast.beteckning:
Värnanäs 2:95

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Briggvägen 6! Med ett rofyllt och havsnära läge i populära Ekenäs har vi nöjet att kunna erbjuda en riktigt trevlig tomt om 1291 kvm för er som vill förverkliga nybyggardrömmen.

I en fantastisk miljö med naturen och havet inpå knuten. Här har man havsutsikt från både tomten och inifrån det blivande huset. Anslutningsavgiften för fiber är erlagd.

Tomten är helt byggklar och häckar med mera finns redan på plats. För närmare information om vad man får bygga på tomten se bifogad detaljplan som ni hittar under "dokument".
Underbar miljö precis intill havet! Som boende i området ingår man i Nya Ekenäs samfällighetsförening där man bland annat får tillgång till bastu med magisk läge precis vid havet. Området har också en väldigt trevlig badplats med sandstrand samt grillplats. Precis bakom tomten finns en stor och öppen gräsyta som rymmer både fotbollsplan, lekplats, boulebana samt även en liten pulkabacke.

I Ekenäs finns även en trevlig båthamn för er som har båt.

Initialt är man varmt välkommen att först åka ut till tomten och titta på egen hand och därefter är ni varmt välkomna att höra av er för att göra en intresseanmälan eller stämma av era frågor.

Fakta och dokument

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Värnanäs 2:95
Adress
Briggvägen 6
Postadress
388 96 Hagby
Område
Ekenäs
Kommun
Kalmar
Tomtarea
1 291 m²
Pris
995 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp finns ute i gatan. Kostnad för anslutning till kommunalt VA för fastigheten är 134 128:- (2022-års taxa). Dagvattentjänst finns inte i detta område, så för dagvatten gäller lokalt omhändertagande på tomten.

Driftkostnader

Väg/samfällighetsavgift
1 096 kr /år
Summa
1 096 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 3 000 kr tillkommer)
Ovanstående kostnad för väg/samfällighetsavgift

Ekonomi

Taxeringsvärde:
300 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Markvärde:
300 000 kr
Skatt/avgift:
3 000 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Värnanäs GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Värnanäs GA:7 ändamål: Vägar, Grönområden

Ekonomi

Taxeringsvärde:
300 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Markvärde:
300 000 kr
Skatt/avgift:
3 000 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.