Neptunusvägen 9

Välkomna till Neptunusvägen 9 som är belägen på ett av Bergas mest omtyckta villakvarter. Från huset är det gång/cykelavstånd till fantastisk natur vid sundet och flera badstränder. Man har nära till skolor/förskolor och till centrala Kvarnholmen. Huset erbjuder 89 kvm boyta som fördelas på 3 rok varav 2 rymliga sovrum. Vardagsrummet är väl tilltaget och är hjärtat i huset vilken även har en delvis öppen planlösning till köket och även utgång till altanen och den skyddade trädgården i väster. Utöver detta finns hall, badrum med toalett och rymlig klädkammare. Dessutom har huset mycket praktiska biutrymmen som man når från köket. Här finns groventré, ett tredje sovrum, tvättstuga med utgång till trädgården, toalett samt dörr direkt till garaget. Avslutningsvis finns en inredd och mycket fräsch vind som har flera användningsområden. Vinden passar perfekt för tonåringen, TV-rum, förvaring mm. Infarten till huset erbjuder plats för flera bilar och här är både carport och garage. Trädgården är lättskött och till stora delar insynsskyddad med sitt fina läge i väster. Huset har fått många fina renoveringar under sina sista tio år och visar ett genomgående mycket bra skick. Ett hus som passar för alla åldrar i livet, varmt välkomna till visning!
3 195 000 kr

Planlösning

Disposition

Huset har två ingångar vilka är belägna under tak vid carporten. Den ena går till groventrén vid husets praktiska biutrymmen och den andra är huvudentrén som välkomnar in till huset och dess hall. Direkt till höger i hallen finns dörr till badrum och toalett och till vänster i hallen finns dörr till en rymlig klädkammare. Lite längre fram i hallen finns en spiraltrappa som leder upp till den inredda vinden som kan nyttjas till flera användningsområden. Här kan tonåringen eller gästande besök husera, det kan vara ett extra TV-rum eller kanske för förvaring? Vidare når man det stora vardagsrummet som är hjärtat i huset och som har stora fönster och utgång till den insynsskyddade trädgården med sin fina altan mot väster. Vardagsrummet har även kontakt med köket som ger en delvis öppen planlösning med varandra. I vardagsrum finns dörr till sovrum nr 1 och 2 vilka båda erbjuder bra storlekar. I köket finns dörr som leder till husets praktiska biutrymmen. Här finns groventré, sovrum nr 3, tvättstuga med extra dusch och utgång till trädgården, toalett samt dörr direkt till garaget. I groventrén finns den värmeeffektiva bergvärmepannan installerad.

Byggnadssätt

Grund:
Krypgrund & betongplatta på mark
Stomme:
Trä
Fasad:
Trä/tegel
Takbeklädnad:
Betongpannor (2006)
Fönster:
Isolerglas (2015)
Ventilation:
Självdrag
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburet system via bergvärmepump (2006)

Energideklaration

Energideklaration utförd (2018-10-04).
Energiprestanda: 67 kWh/m² år.

Renoveringar

- Bergvärmepump installerades 2006
- Taket fick ny papp, läkt och betongpannor 2006
- Toalett i hallen renoverades 2009
- Köket renoverades 2011 (IKEA)
- Tvättstugan renoverades 2012
- Fönster byttes 2015 (Mockfjärd)
- Vinden färdig runt 2016
- Toaletten vid pannrummet renoverades 2016
- Ny skorstenshus 2016
- Ny Kyl/frys 2017
- Altan färdigbyggd 2018
- Träpanel ommålad 2018
- Elen är nydragen i omgångar av en certifierad elektriker och det gamla proppskåpet är utbytt
- Fiber är indraget

Ekonomi

Taxeringsvärde är 1 275 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 686 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår 1965.

Driftskostnad

Försäkring
3 696 kr
Vatten/avlopp
6 800 kr
Renhållning
1 995 kr
Hushållsel
13 300 kr
Summa
25 791 kr

I hushållselen ingår även uppvärmningen!

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber är anslutet!

Bilplats

- Carport
- Garage integrerat med huset

Servitut/ planbestämmelser

Planbestämmelser: Tomtindelning (1963-06-20) Stadsplan (1962-12-21)

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan med inredd vind
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Idavallen 6
Adress:
Neptunusvägen 9
Område:
Berga
Boarea:
89 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Tomt:
835 kvm. Lättskött trädgård inramad av stenmur, häckar, buskar och plank. Trädgården har en mysig baksida som vetter mot väster och här finns en stor altan som till stora delar har tak.
Byggår:
1965
Pris:
3 195 000 kr
Taxeringsvärde:
1 275 000 kr

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Planlösning