Sturegatan 20A

Välkomna till Sturegatan 20A och detta fräscha radhus med läcker 60-talskänsla i dess arkitektoniska utformning. Belägen med inbjudande hörntomt där trädgården anlagts och planerats med varsam hand för att premiera den lättskötta vardagen med stensättningar och mysig trädgårdsbelysning, carport och varierande perenner.

Invändigt bjuds man ca 150 kvm omhändertagen boendemiljö med bl.a. nyrenoverat kök i överensstämmande stil, 3-4 sovrum samt renoverat badrum samt tvättstuga. Driftssäker fjärrvärme, samtliga fönster är bytta till 3-glas isolerfönster samt har nuvarande ägare byggt ny inglasad altan i anslutning till vardagsrummet - en given samlingsplats för familj och större sällskap.

Området bjuder varierad villabebyggelse i lugn atmosfär. Till skolor eller centrum med dess fulla utbud tar man en promenad alternativt cyklar. Ett lättskött boende, utan måsten – välkomna att boka in er på visningen!
1 550 000 kr

Planlösning

Disposition


-- ÖVERVÅNING --

Läcker entré med den vridna trappan som leder upp till övervåningen samt en halvtrappa ner till kök och vardagsrum. Snyggt grått klinkergolv vid avhängningsytan som övergår i gediget ekträgolv. Till höger i hallen finns en gästtoalett.

Husets första rum används idag som sovrum. Rymligt med generös takhöjd och tilltalande ytskikt. Här finns ett stort förråd/klädkammare åt den extra förvaringen.

Tar man de korta stegen ner för halvtrappan i hallen når man snart ett nyrenoverat kök i grånyanserad skåpsinredning med full maskinpark bestående av: inbyggnadsmicro, inbyggnadsugn, fullhöjdskyl, fullhöjdsfrys samt integrerad diskmaskin. Rymlig matplats som är öppet disponerat mot vardagsrummet.

Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffmöblemanget. Läcker stavparkett och ljusa ytskikt. Dörren leder ut till det rymliga uterummet som inrymmer större sällskap från tidig vår till sen höst.

Tvättstugan är nyrenoverad och bjuder en praktisk och lätt klädvårdshantering med både tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Därtill extra förvaring i skåp och lådor liksom extra duschutrymme. Ytterdörren tar man för att enkelt nå trädgården.

Intill finns ett utmärkt gästrum eller kontor samt förvaringsutrymme.

-- ÖVERVÅNING --

Via den stiliga ektrappan når man övervåningen. I ursprungsdispositionen finner man här tre tilltagna sovrum. Samtliga rum klädda i neutrala ytskikt och golv. Eventuellt nyttjas ett av sovrummen som extra allrum om så önskas.

Badrummet totalrenoverades och byggdes ut 2007 i tidlöst helkaklat uttryck. Dusch med platsbesparande vikväggar, toalett samt dubbla handfat med tillhörande badrumsskåp. Infällda spotlights i taket samt golvvärme.

Byggnadssätt

Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä/ murat
Fasad:
Trä/puts
Takbeklädnad:
Betongpannor
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme - vattenburet system

Energideklaration

Energideklaration utförd (2013-08-21).
Energiprestanda: 114 kWh/m² år.

Uteplats

Inglasad altan/Uterum byggt 2016

Renoveringar

Samtliga ytskikt samt nytt kök och nya vattenledningsrör till/från pannrum -2017
Nyrenoverad tvättstuga -2016
Nya regnvattenledningar samt plåthuv över skorsten -2014
Nya ytskikt samt innertak -2014
Fönster samt fasad är ommålat -2010
Badrum renoverat ca -2007
Yttertak är omlagt -2007

Ekonomi

Taxeringsvärde är 803 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 629 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår 1967.

Driftskostnad

Uppvärmning
17 000 kr
Vatten/avlopp
5 000 kr
Renhållning
1 900 kr
Hushållsel
5 000 kr
Summa
28 900 kr

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber är installerat.

Servitut/ planbestämmelser

Planbestämmelser: Tomtindelning (1961-11-01) Stadsplan (1960-01-15)

Nästa visning

Måndag 25 februari Ring 0480-420 200 för tidsbokning! Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Radhus
Byggnadstyp:
1 1/2-plans kedjehus
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Taxen 6
Adress:
Sturegatan 20A
Område:
Paradiset
Boarea/biarea:
150/19 kvm. Areauppgifter enligt mätning
Antal rum:
5 rum, varav 3-4 sovrum.
Tomt:
524 kvm. Lagom stor hörntomt som noga planerats och anlagts 2015 med planteringar och stensättningar för en enkel inbjudande tillvaro. Den rejäla häcken skapar snart ett fullgott insynsskydd.
Uteplats:
Inglasad altan/Uterum byggt 2016
Byggår:
1962
Pris:
1 550 000 kr
Taxeringsvärde:
803 000 kr

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Fastighetskarta
Fastighetskarta