Manetstigen 20

Fantastisk familjevilla i attraktiva Snäckstrand i Färjestaden! Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med direkt närhet till hav och bad. Bra gång och cykelvägar till förskola, skola och Ölands Köpstad med all dess tänkbara service. Huset disponeras över hela 209 kvm i två plan. Entréplan erbjuder generösa sällskapsytor, öppet kök, tvättstuga, duschrum och ett sovrum. På övre plan finner du tre sovrum i bra storlek, väl tilltaget badrum och ett härligt allrum med fint ljusinsläpp. Insynsskyddad och trevlig baksida med fina gräsytor och ett stort altandäck. På tomten finns ett fristående garage med förrådsdel. Enkel och effektiv uppvärmning via bergvärme som ger låga driftskostnader. Varmt välkommen på visning!
4 375 000 kr

Rumsbeskrivning

--ENTRÈPLAN--
Stig in i HALLEN. Här möts du direkt av husets stora och öppna ytor som välkomnar dig till denna trevliga villa. Fötterna placerar du på ett snyggt och praktiskt klinkergolv som senare övergår till ett parkettgolv som enhetligt löper vidare in i bostadens alla rum. I hallen finns avhängningsyta för ytterkläder och gott om förvaring bakom en stor skjutdörrsgarderob. Under trappan till övervåningen finns ett förråd.

Rakt fram från hallen öppnar VARDAGSRUMMET upp sig. Väl tilltagna ytor ger rummet flera möbleringsalternativ med plats för stor soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och matmöblemang. Fint ljusinsläpp kommer från fönster på flera håll. I vardagsrummet finns en mysig täljstenskamin samt utgång till altanen på husets baksida.

I öppen planlösning mot vardagsrummet finner du KÖKET. Modernt och stilrent med fina arbetsytor och bra förvaring. Vit skåpsinredning som matchas med mörkgrå bänkskiva och mörkt kakel. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, ugn, micro, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Från matplatsen som ligger i anslutning till köket finns en utgång till trädgården.

Fortsätter du vidare till den vänstra delen av entréplanet finner du TVÄTTSTUGAN/GROVENTRÈN med mörkt klinkergolv. Här finns tvättmaskin, torktumlare och en tvättho. Bra med förvaring.

Vägg i vägg med tvättstugan ligger ett helkaklat DUSCHRUM i smakfullt utförande. Här finns toalett, tvättställ med underliggande förvaring samt duschhörna med vikbara glasväggar. Ett fönster släpper in dagsljus och frisk luft.

På detta våningsplan finns ett SOVRUM som gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Rummet passar utmärkt som gästrum eller kontor om så önskas.

--ÖVRE PLAN--

När du kommer upp för trappan möts du först av ett ALLRUM med stora fönster mot husets baksida. Rummet gör plats för stor soffa och tv-möbel.

På övervåningen finns tre SOVRUM i bra storlek och med bra garderobsförvaring. Ett av rummen har en rejäl walk-in-closet.

Väl tilltaget BADRUM i likadant utförande som på nedre plan. Enhetligt och snyggt! Badrummet inrymmer toalett, tvättställ med underliggande förvaring, handdukstork samt både dusch och badkar. Behagligt med golvvärme!

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
2013
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glasfönster
Bjälklag:
Trä
Tak:
Betongpannor
Grund:
Betongplatta på mark
Uppvärmning:
Bergvärme
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader:
Fristående garage med förrådsdel

Tomt

1 094 kvm. Trevlig trädgårdstomt med fina gräsytor och skyddad baksida. Nuvarande ägare har köpt till en tomtbit på baksidan om ca 273 kvm. Se karta under "dokument".

Uteplats

Uteplats 1: Stort altandäck på husets baksida. En del är överbyggt med tak. Uteplats 2: Altan på husets framsida med insynsskydd/vindskydd. Här njuter du av den härliga kvällssolen.

Energideklaration

Status:
Utförd (2017-05-24)
Energiklass:
C

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 787 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2013
Byggnadsvärde:
3 309 000 kr
Markvärde:
478 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
16 000 kr
Vatten/avlopp
5 200 kr
Renhållning
2 500 kr
Summa
23 700 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Uppgift för uppvärmning inkluderar även hushållsel.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Transformatorkiosk Mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2015-10-20) Fråga Väckt Om Förordnande (1975-07-09)
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Transformatorkiosk Mm, 08-IM1-75/15497.1

NÄSTA VISNING

Mån 20 Januari Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Björnhovda 29:13
Adress:
Manetstigen 20
Område:
Snäckstrand
Boarea/biarea:
209/36 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Byggår:
2013
Pris:
4 375 000 kr
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post