Lövsångarevägen 2

Ett mycket bra tillfälle i barnvänliga och attraktiva Bergavik!

För er som vill bo med härliga vyer över vårt vackra Kalmarsund, ett stenkast från mysig sandstrand och gångavstånd till underbar natur, ska titta närmare på Lövsångarevägen 2. Huset är beläget på lugn återvändsgata och i barnvänligt villakvarter. 2-plansvillan byggdes 1990 (Borohus) och erbjuder 152 + 60 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum och är genomgående mycket välskött och praktiskt. En stor fördel är det vidbyggda dubbelgaraget som har egen entré direkt in till bostaden!

Välkomna att boka in er till visningen.
4 750 000 kr

Planlösning

Disposition

Huset har en stor och välkomnande huvudentré där hallen erbjuder gott om plats för avhängningsyta av ytterkläder och där trappa finns upp till övervåningen. Hallen har klinkergolv och flera garderober.

Till vänster i hallen så når man ett ljust och trivsamt vardagsrum om ca 30 kvm med burspråk och vacker Cronspis som sprider skön värme. I vardagsrum finns utgång till den stenlagda uteplatsen och som härifrån är belägen under tak med hjälp av balkongen. Vardagsrummet ger plats för både soffgrupp och matgrupp och har parkettgolv.

Rakt fram i hallen når man det arbetsvänliga och ljusa köket som har full maskinell utrustning, parkettgolv och egen utgång till den stenlagda uteplatsen och trädgården. Köket ger även plats för matbord om sex stolar.

Rakt fram i hallen finns även dörr till praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och värmesystem. I tvättstuga finns dörr till entréplanets toalett och duschrum som renoverades 2012. I tvättstuga finns även dörr som leder ut till husets 60 kvm praktiska biytor där det först är en stor groventré som binder samman boytan och dubbelgaraget. I groventrén finns flera garderober och här tar man sig vidare till dubbelgaraget som även har ett förråd och egen utgång till trädgården.

Via en gedigen ektrappa når man övervåningen och väl uppe möts man av ett trivsamt allrum som med hjälp av burspråket ger vyer över sundet och har parkettgolv. Rakt fram finns dörr till sovrum nr 1 och som nyttjas till sängkammare. Här finns parkettgolv och egen utgång till en rymlig balkong som ger hänförande utsikt över sundet! För er som är i behov av ett fjärde sovrum skulle balkongen vara ett lyckat alternativ. Alternativ nr två är att skapa ett fjärde sovrum under balkongen där den stenlagda uteplatsen finns med utgång från vardagsrummet.

Både allrum och sängkammare finns inbyggda spotlights i tak.

I allrum finns dörr till sovrum nr 2 och 3 och där båda är väl tilltagna. Det ena sovrummet har flera garderober medans det andra har klädkammare. Båda sovrummen har parkettgolv i ek.

Avslutningsvis finns dörr till övervåningens rymliga och ljusa samt helkaklade badrum som renoverades 2015. Golvvärme (el), inbyggd LED-belysning i tak, vikbar glasdörr till badkar, dubbelhandfat med spegel samt fönster som ger ljus till rummet.

Byggnadssätt

Grund:
Krypgrund
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Fönster:
Isolerglas
Ventilation:
Mekanisk till och frånluft med återvinning (FTX)
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Luftburet system - Frånluftsvärmepump. Cronspis

Energideklaration

Energideklaration utförd (2011-04-05).
Energiprestanda: 88 kWh/m² år.

Uteplats

- Stenlagd och rymlig uteplats i två väderstreck där delar är under tak, utgång från både kök och vardagsrum.
- Balkong med utgång från sängkammare och med härliga vyer mot sundet!

Ekonomi

Taxeringsvärde är 4 021 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 349 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår 1990.

Driftskostnad

Uppvärmning
20 000 kr
Försäkring
4 308 kr
Vatten/avlopp
6 446 kr
Renhållning
2 904 kr
Summa
33 658 kr

I uppvärmningen ingår även hushållselen.

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber är anslutet!

Servitut/ planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan (1988-09-22)

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Budgivning pågår
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
2 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Studentsångaren 10
Adress:
Lövsångarevägen 2
Område:
Bergavik
Boarea/biarea:
152/60 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Tomt:
800 kvm. Lättskött trädgård med häck som gränsar av mot skogsdungen i söder.
Uteplats:
- Stenlagd och rymlig uteplats i två väderstreck där delar är under tak, utgång från både kök och vardagsrum.
- Balkong med utgång från sängkammare och med härliga vyer mot sundet!
Byggår:
1990
Pris:
4 750 000 kr
Taxeringsvärde:
4 021 000 kr
Planlösning entréplan
Planlösning övre plan
Fastighetskarta
Fastighetskarta