Bisterfeldsvägen 18

Nu har du möjligheten att få förvärva ett av de omtyckta radhusen på Stensö. Välplanerade med tre sovrum plus ett rum en halvtrappa ner som av många används som tonårsrum/allrum/gästrum. Huset är mycket välskött och fick omfattande renoveringar 2010 och har sedan dess förvaltats med varsam hand. Genomgående ljus och tilltalande planlösning. Tillgång till två generösa uteplatser (altan & balkong) varav ena har en trappa ner till lummig, skyddad och lättskött trädgårdstäppa. Från trädgården har du egen utgång till bilparkeringarna längs med Bisterfeldsvägen. Radhusområdet är mycket barnvänligt och har ett fantastiskt läge i lugnt och mycket omtyckt villa/radhusområde ett stenkast från småbåtshamn och med gångavstånd till natursköna Stensö friluftsområde och Kalmarsundsparken. Via cykel tar man sig till Kvarnholmen på tio minuter. Länssjukhuset, Stensö vårdcentral, förskola och skola (1-9) ligger även det inom gång/cykelavstånd.

Välkomna att boka in er på visningen!
3 875 000 kr

Planlösning

Disposition

Radhuset har en välkomnande entré längs med områdets gemensamma grönområde och dess gångväg. Väl inne är en mindre hall där man får plats med avhängningsyta för ytterkläder och där golvet är lagt med klinker. I hallen har man en halv trappa ner till den praktiska källaren och en halv trappa upp till första våningen. Trappan är vitmålad med snyggt räcke i svart metall!

På första våningen finns det fräscha och arbetsvänliga köket (HTH) som renoverades 2010 och har full maskinell utrustning från Siemens: kyl, frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, micro samt diskmaskin. Köket ger plats för matbord om 4-6 stolar och har bland annat parkettgolv i ek samt spotlights i tak.

Från både kök och hall når man det ljusa och trivsamma vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp och matgrupp. Här finns utgång till den väl tilltagna altanen som delvis ligger under tak och har trappa som leder ner till den skyddad och välskötta trädgårdstäppan. Även vardagsrummet har parkettgolv i ek som följer med till hallen där dörr finns till gästtoaletten.

En trappa upp når man den mysiga övervåningen som med sina 52 kvm erbjuder hall och tre sovrum varav ena ger plats för dubbelsäng och har utgång till balkongen belägen under tak. Utöver detta finns ett ljust och fräscht badrum som renoverades 2012. Klinker med golvvärme (el) och kakel på väggar. Badkar, handfat med underskåp och spegel.

I den praktiska källaren, som även den erbjuder 52 kvm ger ett mycket välskött intryck. Här finns ett mysigt tonårsrum/gästrum/allrum. Vidare når man toalett & duschrum med klinkergolv med golvvärme (el) och kakel på väggarna. Handdukstork och spotlights i tak. Ljus tvättstuga, även den med klinkergolv och kakel på väggarna. Utöver detta finns möblerbar hall som kan nyttas till kontor samt ett förråd med gott om praktisk förvaringsutrymme.

Byggnadssätt

Grund:
Källare
Stomme:
Mursten
Fasad:
Tegel, trä
Takbeklädnad:
Takplåt
Fönster:
2-glas kopplade bågar
Ventilation:
Självdrag
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburet via fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration utförd (2019-03-03).
Energiprestanda: 122 kWh/m² år.

Uteplats

Väl tilltagen altan delvis under tak och med utgång från vardagsrum. Trappa som leder ner till trädgårdstäppan och vidare ner till Bisterfeldsvägen där många av ägarna har sin bil parkerad lättillgängligt vid huset.

Ekonomi

Taxeringsvärde är 2 860 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 459 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår 1968.

Driftskostnad

Uppvärmning
11 882 kr
Vatten/avlopp
5 226 kr
Renhållning
1 869 kr
Hushållsel
16 671 kr
Summa
35 648 kr

Utöver detta tillkommer 5 000 kr/år till samfällighetsföreningen vilket innefattar skottning, gräsklippning mm. Fjärrvärmeförbrukningen är 9 946 kwh och elförbrukningen är 10 657 kwh.

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber är ej anslutet men finns vid tomtgränsen.

Servitut/ planbestämmelser

Servitut: Rättigheter-förmån: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Hagen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Hagen GA:3, Samfällighet: Kalmar Hagen S:1, Samfällighet: Kalmar Hagen S:2, Samfällighet: Kalmar Hagen S:3


Förmån: Avtalsservitut: Värmecentral, 08-IM1-65/1316.1

Planbestämmelser: Tomtindelning (1973-02-27) Stadsplan (1969-11-12)

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Budgivning pågår
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
2-plans kedjehus med källare
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Hagen 45
Adress:
Bisterfeldsvägen 18
Område:
Stensö
Boarea/biarea:
104/52 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
4 rum, varav 3-4 sovrum.
Tomt:
201 kvm. En mycket mysig och välskött samt skyddad trädgårdstäppa med egen utgång till Bisterfeldsvägen där bilparkering finns.
Uteplats:
Väl tilltagen altan delvis under tak och med utgång från vardagsrum. Trappa som leder ner till trädgårdstäppan och vidare ner till Bisterfeldsvägen där många av ägarna har sin bil parkerad lättillgängligt vid huset.
Byggår:
1968
Pris:
3 875 000 kr
Taxeringsvärde:
2 860 000 kr
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Planlösning entréplan
Planlösning övre plan
Planlösning källarplan