Jordgubbsgränd 1

Välkommen till Jordgubbsgränd 1! En utmärkt familjevilla med attraktivt läge i Färjestaden. Här bor du på lugn återvändsgata med promenadavstånd till skola, förskola, mataffär, badplats och busshållplats. Huset är byggt 2005 och disponeras över ca 156 kvm i två plan. Här erbjuds mycket trevliga sällskapsytor på båda plan, öppet kök, två nyrenoverade duschrum (2018), tvättstuga och fyra sovrum med möjlighet till ett femte. Lättskött och tilltalande hörntomt med helt insynsskyddad baksida och två trevliga uteplatser. Baksidan har fina gräsytor för lek och spel, eller kanske önskar du bygga en pool här? På tomten finns en friggebod om ca 15 kvm, ett isolerat garage samt en stor stenlagt uppfart. Varmt välkommen att höra av dig med din intresseanmälan!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

- ENTRÈPLAN -
Välkommen in i HALLEN! Här möts du direkt av ett fantastiskt ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterpartier. Fötterna placerar du på ett ljust parkettgolv som löper vidare in i bostadens kök och sovrum. I hallen finns trappan som leder upp till övervåningen.

Rakt fram från hallen når du det öppna och härliga VARDAGSRUMMET med ett grålaserat parkettgolv. Stora fönsterpartier ger rummet ett fint ljusinsläpp och en härlig rymd. Här får du plats med soffgrupp, tv, bokhyllor och ett stort matmöblemang. Härifrån finns utgång till altanen på baksidan.

Tar du till vänster i hallen når du KÖKET som ligger med en öppning mot vardagsrummet. Ett socialt och hemtrevligt kök med familjär känsla. Här finns plats för matbord och gott om förvaring- och arbetsytor. En flyttbar köksö finns i mitten av rummet. Denna följer köpet om så önskas. Köksinredningen är i stilrent utförande med vita skåpsluckor som matchas med blått kakel ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys (-05), fläkt, spis och ugn (-15) samt diskmaskin (-15).

Via köket tar du dig vidare till TVÄTTSTUGAN/GROVENTRÈN. Kanske blir det denna entré du använder till vardags? Här finns tvättmaskin (-19), torktumlare (-13), tvättho samt bra med förvaring.

På entréplan finner du två SOVRUM. Det ena används idag som kontor/arbetsrum och här finns två garderober. Det andra rummet är väl tilltaget och gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Här finns en garderob samt ingång till praktisk klädkammare med bra förvaring.

Smakfullt DUSCHRUM som renoverades 2018 med mörkgrått kakel på väggarna och grått klinkergolv. Här finns toalett, tvättställ med underliggande förvaring, badrumsskåp, handdukstork samt dusch med vikbara glasväggar. Behagligt med golvvärme!

- ÖVRE PLAN -
Välkommen upp till övre plan! Här möts du av ett ALLRUM som binder samman alla rum. Allrummet har plats för soffa och tv-möbel. På golvet ligger ett ljust laminatgolv. En takkupa med två fönster vetter mot husets baksida och släpper in dagsljus.

På detta plan finns två rejäla SOVRUM med laminatgolv respektive heltäckningsmatta. Här har det tidigare varit tre sovrum och du kan enkelt sätta upp en vägg och en dörr om du önskar ytterligare ett sovrum.

Med ingång från allrummet når du ett renoverat DUSCHRUM (-18) i med våtrumsmatta på golv och väggar. Här finns tvättställ, toalett, handdukstork samt dusch med vikbara glasväggar. Även här finns behaglig golvvärme!

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
2005
Fasad:
Träpanel
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglasfönster
Tak:
Betongpannor
Grund:
Krypgrund
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump - vattenburet system
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Övriga byggnader:
Isolerat garage Friggebod ca 15 kvm
Renoveringar:
2018 – nytt duschrum på entréplan och övre plan
2018 – tapetsering och nya golv vardagsrum
2018 – installation avkalkare
2017 – ommålning fasad på hus och garage
2017 – spolning av avloppsrör
2016 – ommålning sovrum/arbetsrum på entréplan

Tomt

840 kvm. Lättskött och tilltalande hörntomt med insynsskyddad baksida. På framsidan njuter du av härlig kvällssol och på baksidan finns fina gräsytor för lek och spel.

Uteplats

Uteplats 1: Stenlagd uteplats vid husets entré. Uteplats 2: Altan på baksidan med utgång från vardagsrummet.

Bilplats

Isolerat garage samt stenlagd uppfart för två bilar

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-02-10)
Prestanda:
66 kWh/m2 år
Energiklass:
D

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 632 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2005
Byggnadsvärde:
2 152 000 kr
Markvärde:
480 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
28 300 kr
Vatten/avlopp
7 500 kr
Renhållning
2 200 kr
Summa
38 000 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Driftkostnad för uppvärmning avser även hushållsel.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Byggnadsplan Ändring Av Dp Fråga Väckt Om Förordnande

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Björnhovda 3:50
Adress:
Jordgubbsgränd 1
Område:
Färjestaden
Boarea/biarea:
156 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
6 rum, varav 4 -5 sovrum
Byggår:
2005
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
Fastighetskarta