Sven Liljas Gata 3

I naturnära Strandskogen finns nu möjlighet att förvärva denna underhållsfria och helt nybyggda enplansvilla. Här erbjuds ett välplanerat boende i toppskick fördelat över ca 158 kvm boarea samt ett gästhus om ca 23 kvm. I huset finner du tre sovrum i bra storlek och två helkaklade duschrum. Fina sällskapsytor som ligger i öppen planlösning mot det mycket arbetsvänliga köket som också har utgång till ett stort altandäck på husets västra sida. Rymden i huset är helt fantastisk och de stora fönsterpartierna i vardagsrummet skänker gott om dagsljus till bostaden. Behöver du ytterligare ett sovrum eller en trivsam yta för umgänge? Då kan du nyttja det ca 20 kvm stora loftet i huset som är helt inrett med parkettgolv, spotlights och en takhöjd på 2,3 m. Trevlig trädgårdstomt med rullat gräs och fina stensättningar. På tomten finns ett väl tilltaget garage med klinkergolv. I samma byggnad finner du även ett gästhus med eget duschrum och utgång till eget altandäck. Perfekt för dina gäster, tonåringen eller som uthyrningsmöjlighet.

Här bor du med närhet till Saxnäs omtyckta golfbana, härliga strövområden och havet. Färjestaden med sitt stora utbud av all tänkbar service och restauranger ligger endast några km söderöver liksom Ölandsbron och det korta pendlingsavstånd till Kalmar. Varmt välkommen på visning!
4 390 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en ljus och rymlig HALL! Här placerar du fötterna på ett snyggt och praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett fint parkettgolv. Likadant golv löper vidare enhetligt i bostadens samtliga rum. I hallen finns en stor skjutgarderob för klädförvaring och i taket sitter infällda spotlights. Likadana spotlights sitter i husets alla rum.

Tar du första till vänster i hallen når du ett av husets DUSCHRUM. Mörkgrå klinkers på golvet matchas med ljusgrått kakel på väggarna. Här finns dusch med vikbara glasväggar, vägghängd toalett och tvättställ med underliggande förvaring. Behagligt med golvvärme!

Fortsätter du rakt fram från hallen når du ett stort SOVRUM som gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och extra förvaringsmöbel. Övrig förvaring finns i form av tre garderober. Här finns utgång till det stora altandäcket som sträcker sig längst med den västra sidan av huset. Från detta sovrum har du dessutom ingång till ett alldeles eget DUSCHRUM. – Lyxigt! Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Även här finns behaglig golvvärme. Duschrummet är utrustat med vägghängd toalett, tvättställ med underliggande förvaring, samt dusch med vikbara glasväggar.

Mycket väl tilltaget VARDAGSRUM som binder samman husets alla delar. Detta är verkligen husets hjärta! Högt i tak, stora fönsterpartier, härligt ljusinsläpp och en mysig eldstad är bara några attribut som beskriver detta fantastiska rum. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, matmöblemang, tv-möbel och bokhyllor.

Från vardagsrummet finns ingång till ytterligare två SOVRUM i bra storlek. Möblera med säng, nattduksbord, skrivbord/förvaringsmöbel. I båda rummen finns två garderober. Ovanför dessa sovrum finns ett mycket bra vindsutrymme för förvaring om ca 20 kvm.

KÖKET ligger i öppen och modern planlösning till vardagsrummet. Gott om förvaring och arbetsytor. Vita skåpsluckor matchas med mörk bänkskiva och grått kakel. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av hel kyl och frys med vattenmaskin, varmluftsugn, micro, induktionshäll och fläkt, samt integrerad diskmaskin. En stor och bra köksö med förvaring och avlastningsyta. Från köket finns också utgång till altandäcket på västra sidan. Kanske vill du bygga till ett uterum här?

Via köket når du TVÄTTSTUGAN/GROVÈNTREN. Gått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Skåpsinredning i ljusgrått med mörk bänkskiva. Här finns tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Förvaring bakom en skjutgarderob. Från tvättstugan finns uppgång till ett mycket smart planerat loft om ca 20 kvm som kan användas till mycket. Kanske behöver du ett extra sovrum eller en nyttjar du detta som ett mysigt utrymme för umgänge?

- GÄSTHUS -

I anslutning till garaget finns ett GÄSTHUS om ca 24 kvm med samma standard som huvudbostaden. Parkettgolv och vitmålade väggar samt ett DUSCHRUM med klinkergolv och kaklade väggar. Ett perfekt utrymme för dina gäster, tonåringen eller som uthyrningsmöjlighet. Du väljer efter dina behov och önskemål. Från gästhuset finns utgång till ett altandäck mot husets baksida.

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan med loft
Byggnadsår:
2019
Fasad:
Puts
Stomme:
Lättbetong
Fönster:
3-glasfönster isoler
Tak:
Plåt
Grund:
Platta på mark
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft. Tilluft via fönster.
Övriga byggnader:
Gästhus om ca 23 kvm med eget duschrum och utgång till altan.

Tomt

1 212 kvm. Lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor med rullat gräs och stensättningar. Husets baksida ligger skyddat mot ett lummigt skogsparti.

Uteplats

Uteplats 1: Stort altandäck som löper längs husets västra sida. Uteplats 2: Altan med utgång från gästhuset.

Bilplats

Stort garage om ca 38 kvm. Garageuppfart för 2 bilar.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
331 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Markvärde:
331 000 kr
Skatt/avgift:
3 310 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Driftkostnader

Uppvärmning
10 000 kr
Hushållsel
8 000 kr
Vatten/avlopp
4 500 kr
Renhållning
2 200 kr
Summa
24 700 kr
(fastighetsavgift/skatt på 3 310 kr tillkommer)

Det finns inga faktiska driftskostnader eftersom ingen har bott i huset. Angivna driftskostnader är uppskattade för nybyggda hus.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber kommer dras in och bekostas av säljaren..

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut D-2014-00469199:1
Avtalsservitut Dagvattenledningar
Avtalsservitut Ledningsrätt

Planbestämmelser: Detaljplan (2012-04-25)
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Dagvattenledningar,Vattenledningar,Avloppsledningar Med Sedvanlig Kringutrustn, 0840IM-07/29589.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, D201400469199:1.1
Last: Avtalsservitut: Ledningsrätt, 0840IM-08/8730.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Mörbylånga Strandskogen GA:16, Samfällighet: Mörbylånga Strandskogen S:9

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1-plan med loft
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Strandskogen 4:30
Adress:
Sven Liljas Gata 3
Område:
Saxnäs-Strandskogen
Boarea/biarea:
158/61 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.
Antal rum:
5 rum, varav 3 -4 sovrum
Byggår:
2019
Pris:
4 390 000 kr
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
  • Sara Karlsson
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 0763197917
  • Skicka e-post
Loft
Fastighetskarta
Fastighetskarta