Svensborgsvägen 23

I omtyckta villaområdet - Krafslösa - finns nu möjlighet att bli första ägare till någon av dessa tre stilrena och moderna radhus som EA-fastigheter står i startgroparna att börja bygga och där inflyttning kan äga rum under 2020. Exteriören är snygg och tidlös där den liggande träpanelen går i svart, vit eller i lärkträ. Till detta har taket ett underhållsfritt plåttak med samma underhållsfria hängrännor. Radhusen erbjuder 115 kvm boyta fördelat med 5 rok varav 3-4 sovrum. Planlösningen är väl genomtänkt och standarden är mycket bra med bland annat klinkergolv och 1-stavigt parkettgolv. Väggarna kommer ha ljus kulör och husets två badrum kommer ha kakel och klinker. Köket kommer från IKEA och är väl tilltaget och arbetsvänligt och har full maskinell utrustning från Bosch. Övervåningen erbjuder tre till fyra sovrum och taket är öppet upp till nock vilket ger en mycket luftig känsla. Radhusens trädgårdar kommer i stort sätt vara helt klara vid inflyttning som så när på att köparen får så in gräset själv. Annars ingår stenläggning på husets framsida där även en mindre planteringsyta för buskar och blommor finns. På baksida trädgård kommer det finnas isolerad friggebod, träaltan, plank och tujahäck som gränsar av mot grannen. Radhusen kommer ha var sin carport med asfalterad uppfart. Carportarna kommer finnas i en länga som är belägen på en gemensam yta om 1 350 kvm för samtliga tre radhus. Denna gemensamma yta är väl tilltaget och kommer lämnas över som ängsmark för köparna vid inflyttning. Därefter kan nya ägarna skapa en härlig lekplats där kanske studsmattan, sandlåda, gungor, större grillplats får vara? Här kan bara fantasin sätta gränser där man gemensamt kommer överens med sina två grannar.

I bildspelet finns två illustrationsbilder på dessa tre radhus, därefter följer några avslutande bilder från ett liknande projekt EA-fastigheter byggt i Västerås i vintras där ni kan få en bra känsla på den interiöra delen.

Adresserna för dessa tre radhus är:
Svensborgsvägen 23 som kostar 3 700 000 kr.
Svensborgsvägen 25 som kostar 3 300 000 kr.
Svensborgsvägen 27 som kostar 3 500 000 kr.

I ovanstående köpeskillingen kostar tomten 1 150 000 kr och innefattar även anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt el. Övrig summa är för totalentreprenad av radhus, carport och färdigställande av trädgård.

Låter detta intressant så tveka inte att boka in er till visning måndag den 23 september - då kommer ni kunna träffa ansvarig fastighetsmäklare och även kontaktperson från EA-fastigheter vid tomterna på Svensborgsvägen 23, 25 och 27.
3 700 000 kr

Disposition

Efter man har parkerat bilen i den rymliga carporten, som även ger plats för cyklar, så promenerar man ca 20 m till radhusen. För er som har två bilar, kan den andra bilen stå på tillhörande asfalterad uppfart vid carporten.

En välkomnande och ljus hall leder in till huset. Här finns ett snyggt klinkergolv som övergår till ett 1-stavigt parkettgolv i ek som följer resten av huset. Hela entréplan har vattenburen golvvärme och övervåningen har radiatorer från den värmeeffektiva frånluftsvärmepumpen. I hallen finns det plats för hela fem garderober som ingår i köpet.

Till höger i hallen når man det ljusa och arbetsvänliga köket som är från IKEA och har full maskinell utrustning från Bosch: kyl, frys, diskmaskin, varmluftsugn, inbyggd micro samt fläkt. I köket får man plats med ett matbord om 4-6 stolar och här finns ett fönster som vetter mot framsidan.

Rakt fram i hallen finns en trappa i ask med vitmålade vangstycken som leder upp till övervåningen och här finns också dörr till entréplanets helkaklade badrum kombinerat med tvättstuga. Här finns duschplats med glasvägg, kommod med spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Längst bort i hallen når man vardagsrummet som har fönsterpartier och utgång till träaltanen och trädgården. Gavelradhusen har ett extra fönster.

En trappa upp är en mindre hall som har dörrar till samtliga rum på övervåningen och taket är öppet hela väggen upp i nock vilket ger en mycket ljus och luftig känsla. Även här uppe har huset ett 1-stavigt parkettgolv i ek och väggarna är i ljus kulör.

Till höger finns dörr till sovrum nr 1 och 2 och här ingår var sin garderob.

Rakt fram i hallen finns dörr till husets andra helkaklade badrum som erbjuder duschplats med glasvägg, kommod med spegelskåp samt handdukstork.

Till vänster i hallen når man ett allrum och dörr till sovrum nr 3 som erbjuder plats för dubbelsängen. Även sovrum nr 3 har en tillhörande garderob. För er som är i behov av ett fjärde sovrum kan allrummet enkelt göras om till detta.

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2019-2020
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglas
Tak:
Plåt
Grund:
Platta på mark
Uppvärmning:
Vattenburen värme via frånluftsvärmepump.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Övriga byggnader:
Isolerad friggebod på husets baksida trädgård. Carport.
Renoveringar:
Huset byggs med totalentreprenad av EA-Fastigheter.

Tomt

309 kvm. Tomten kommer vara i stort sätt helt färdigplanerad vid överlåtelse. Det som ingår i försäljningen är stenläggning på husets framsida. Här kommer finnas en minre planteringsyta där köparen själv får plantera de buskar och blommor man önskar. Trädgårdens baksida kommer ha träaltan, isolerad förrådsbyggnad, plank mot granne, Tujahäck vid tomtgräns mot granne samt gräsjord där köparen tar över och sår in gräset på egen hand. Nordost om radhusen, vid carporten, kommer det finnas en 1 350 kvm stor gemensam yta för ägarna. Här kan man skapa en gemensam trädgård för spel och lek. Denna yta kommer lämnas över som ängsmark.

Uteplats

Träaltan med utgång från vardagsrummet.

Bilplats

Asfalterad bilplats samt carport. Carporten kommer även ge utrymme för cyklar.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
495 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Markvärde:
495 000 kr
Skatt/avgift:
4 950 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Driftkostnader

Då husen är nyproduktion finns ingen exakt driftkostnad att tillgå, men för uppvärmning, hushållsel, V/A, sopor, villaförsäkring bör man räkna med ca 30 000 kr/år.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Huset kommer vara förberett för att ansluta sig till fiber som finns vid tomtgräns, anslutningsavgift är ej erlagd av säljare..

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan (1990-05-28)
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Bandlandet GA:1, Samfällighet: Kalmar Bandlandet S:1

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
2 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Bandlandet 5
Adress:
Svensborgsvägen 23
Område:
Krafslösa
Boarea/biarea:
115 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
5 rum, varav 3 -4 sovrum
Byggår:
2019-2020
Pris:
3 700 000 kr
  • Henric Gustafsson
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0703440445
  • Skicka e-post
  • Adriana Dobrini
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 0706-451104
  • Skicka e-post
Kök
Planlösning övre plan
Planlösning entréplan
Fastighetskarta