Nybrovägen 37

Varmt välkommen till Nybrovägen 37! En välplanerad enplansvilla med praktiskt loft och inglasat uterum. Huset erbjuder fina sällskapsytor i form av ett stort och rymligt vardagsrum som är öppet upp till nock, tilltaget kök med gott om förvaring och arbetsytor. Helkaklat badrum med bubbelbadkar, tvättstuga, sovrum samt ett loft som kan användas till mycket. Kanske vill du nyttja loftet som ett trevligt allrum eller sovrum? Är du i behov av fler sovrum finns möjligheten att återställa loftet till två sovrum genom att enkelt sätta upp en vägg i mitten av rummet. Tomten om ca 2020 kvm är lättskött med hjälp av robortgräsklippare och har flera vackra fruktträd. På tomten finns också en sidobyggnad med garage, förråd och ett gästhus om 2 rok med duschrum. Perfekt för dina gäster, tonåringen, eller som uthyrningsmöjlighet.

Ett gediget och trivsamt boende med många möjligheter! Här bor du med korta avstånd till havet, skola och all tänkbar service som Färjestaden har att erbjuda. Välkommen på visning!
3 600 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen in i HALLEN! Redan här märker du att detta är ett hus med väl tilltagna ytor. Hallen är rymlig och erbjuder avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Fötterna placerar du på ett praktiskt klinkergolv som även löper vidare in i köket.

Tar du till vänster i hallen möts du av VARDAGSRUMMET med parkettgolv. En härlig rymd finns i rummet som är öppet upp till nock. Gott om dagsljus kommer in från stora fönsterpartier. Rummet gör plats för soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och matmöblemang. Härifrån finns utgång till det inglasade uterummet som ligger i sydvästligt läge.

I öppen planlösning till vardagsrummet ligger KÖKET. Gråa och träfärgade luckor matchas med vitt kakel ovanför bänkskivan i massiv ek. Här finns gott om förvaring och bra med arbetsytor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. I köket finns en matplats för ca 4 personer.

I andra delen av huset finner du TVÄTTSTUGAN/GROVÈNTREN med ljust klinkergolv. Här finns garderobsförvaring, tvättmaskin, tvättho samt bergvärmepumpen.

Vägg i vägg ligger det smakfulla BADRUMMET med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv. I taket sitter infällda spotlights. Här finns ett bubbelbadkar, dusch, toalett samt tvättställ och badrumsskåp.

SOVRUMMET är i bra storlek och ligger i anslutning till hallen. Parkettgolv och bra garderobsförvaring. Rummet gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel.

Tar du trappan upp till LOFTET möts du av ett öppet rum som kan användas till mycket. Kanske vill du nyttja detta som ett allrum eller sovrum? Är du i behov av fler sovrum kan du enkelt återställa loftet till två sovrum genom att dela av med en vägg mitt i rummet. Gott om dagsljus kommer in från flera fönster. Parkettgolv.

--GÄSTHUS--

Gästhuset om ca 36 kvm består av ett sovrum, allrum, helkaklat duschrum med toalett, tvättställ, dusch samt med egen tvättmaskin. Här finns även en kokvrå som är utrustad med kyl/frys, kokplatta, fläkt samt micro. Ett perfekt utrymme för dina gäster, för tonåringen eller för uthyrning.

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan med loft
Byggnadsår:
2004
Fasad:
Puts
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglasfönster
Tak:
Betongpannor
Grund:
Krypgrund
Uppvärmning:
Bergvärme - vattenburet system
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Självdrag. Tilluft via fönster
Övrigt om byggnaden:
Bostadsbyggnaden består av 109 kvm boa och 20 kvm biyta. Sidobyggnaden består av 36 kvm boa och 25 kvm biyta. Centraldammsugare finns i huset.
Övriga byggnader:
Sidobyggnad som består av garage med förråd samt ett gästhus om 2 rok och badrum. Carport för bil, båt eller husbil/husvagn Redskapsbod

Tomt

2 020 kvm. Lättskött trädgårdstomt med vackra fruktträd, buskar och häckar. Bevattningsbrunn finns som delas med grannen.

Uteplats

Inglasat uterum i sydvästläge med trallgolv och infällda spotlights. Uteplats i sydostläge, delvis under tak.

Bilplats

Garage, Garageuppfart, Carport för bil, båt eller husbil/husvagn.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-09-11)
Energiklass:
C

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 576 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2004
Byggnadsvärde:
1 947 000 kr
Markvärde:
629 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
17 000 kr
Vatten/avlopp
5 000 kr
Renhållning
2 200 kr
Summa
24 200 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Driftskostnad för uppvärmning avser även hushållsel.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber indraget.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan (1992-10-07)
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Mörbylånga Runsbäck GA:5

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1-plan med loft
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Skogsby 3:23
Adress:
Nybrovägen 37
Område:
Färjestaden
Boarea/biarea:
145/45 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
3 rum, varav 1 -3 sovrum
Byggår:
2004
Pris:
3 600 000 kr
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Gästhus
Gästhus
Gästhus
Gästhus