Kustroddaregatan 7

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna topprenoverade familjevilla med härliga ytor och grönskande trädgård. Med ett stenkast från såväl vatten som vackra naturområden finner ni denna underbara fastighet med utrymme för hela familjen. Det här är bostaden för er som söker ett hem med goda ytor, grönskande trädgård, uppfart med garage och härlig uteplats i bästa läge. Det här är huset för familjen att trivas i. Varmt välkommen på visning!
2 195 000 kr

Kustroddaregatan 7!

På naturnära Kustroddaregatan finner ni detta topprenoverade och vackra familjehem. Det första du välkomnas av är en rymlig, asfalterad uppfart med gott om plats för familjens alla fordon. På uppfarten finner ni ett garage och husets entré. Kring huset sträcker sig en välskött, plan trädgårdstomt utan insyn. Här, bland päron och äppelträd, finner ni en gäststuga som idag används som förvaringsbod. Det familjevänliga huset är klätt i en fin, vitmålad träfasad och takpannor i rött tegel. Invändigt möts ni av en trevlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Direkt till höger finner ni ett av familjens två helkaklade badrum. Här är varenda kvadratcentimeter genomtänkt. Badrummet som är inrett i smakfulla kulörer och fina materialval är utrustat med toalett, dusch med glasvägg, kommod, spegelskåp, handdukstork, golv med golvvärme och spotlightbelysning med dimmerfunktion i tak. Längre ner i hallen finner ni ett av husets tre sovrum. Sovrummet är idag inrett för barn. Här finner ni gott om förvaringsmöjligheter, fint naturligt ljusinläpp utan insyn och goda lekytor. Vidare i hallen, på väg mot kök och vardagsrum finner ni ännu ett sovrum. Även detta sovrum har fint ljusinsläpp och goda ytor. Mitt emot sovrummet finns familjens andra badrum. Badrummet är smakfullt renoverad och är utrustat med toalett, dusch med glasvägg, kommod, handdukstork, golv med golvvärme och spotlightbelsyning med dimmerfunktion i tak. Vidare i hemmet landar vi i husets vackra vardagsrum. Här badar vi i ljusinsläpp medan vi hittar gott om utrymmen för möblering och sociala ytor. I vardagsrummet, som är en landningsplats mellan kök och uteplats finns en fungerande eldstad för maximal mysfaktor. Från vardagsrummet tar vi oss vidare till bostadens inglasade uteplats. Här finns gott om utrymme för det stora sällskapet. Är man badsugen finner man hemmets badtunna här, badtunnan som är möjlig att använda året runt. Vidare i hemmet finner ni husets välutrustade kök, även detta i nyskick. Köket är utrustat med arbetsytor i ek, diskho, spis med induktionshäll, ugn, inbyggd mikro samt separat kyl och frys. Invid köket hittar ni tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och diskho. I hemmet finner ni även ett matsalsrum med fint ljusinsläpp och öppen spis samt ett master bedroom med platsbyggd garderobsförvaring och dubbeldörrar mot husets trädgård. Slutsats, det här huset är för er som önskar ett hem att trivas i!

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
1958 (Tillbyggnad 1987)
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glas samt 3-glas
Plåtarbete:
Falsat plåttak på burspråk
Tak:
Tegel
Grund:
Betongplatta på mark
Uppvärmning:
Vattenburet system - Frånluftsvärmepump
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Bevattningsbrunn.
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Övrigt om byggnaden:
Husleverantör: Lösvirkeshus
Renoveringar:
Yttertak är renoverat av fastighetsägaren med nytt underlag, läkt samt komplettering av befintliga pannor. Våtrum är renoverade med keramisk beläggning och är utfört av fastighetsägaren i samråd med fackman. Avloppsledning samt golvbrunnar är utbytta och Schönox tätskiktssystem är applicerat på betongytorna enligt information är brunnsmanschetter monterade. Duschrum i hall har tidigare varit matkällare/ förråd. Kök är installerat år 2018. El samt vvs har utförts av fackmän. 3 fönster är utbytta i fasaden (badrum, tvättstuga samt hall). Fasad är målad år 2011 av tidigare ägare. El-central är utbytt i samband med renovering samt jordfelsbrytare är monterad. Frånluftsvärmepump är installerad år 2018, utfört av HSR vitvaroservice AB.

Tomt

1 875 kvm.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2013-09-13)

Ekonomi

Taxeringsvärde:
1 115 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
1961
Byggnadsvärde:
604 000 kr
Markvärde:
511 000 kr
Skatt/avgift:
8 049 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
25 000 kr
Vatten/avlopp
5 000 kr
Försäkring
4 200 kr
Summa
34 200 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 049 kr tillkommer)

Kostnaden för uppvärmning är inklusive hushållsel. Uppgifter enligt säljaren. Driftskostnaderna kan både vara högre och lägre för ny ägare/boende.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber..

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Områdesbestämmelse (1996-04-29)

NÄSTA VISNING

Mån 2 December Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Igelösa 10:28
Adress:
Kustroddaregatan 7
Område:
Ekenäs
Boarea/biarea:
127/14 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Byggår:
1958
Pris:
2 195 000 kr
  • Felix Hasselberg
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 073-5358622
  • Skicka e-post
Fastighetskarta