Snättebrovägen 27

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva detta trevliga och nybyggda familjehus med grönskande trädgård och härliga ytor i mysiga Läckeby. Det här är bostaden för er som söker ett hem med plan trädgård, smakfulla ytor och välplanerade kvadratmeter. Det här är huset för familjen att trivas i. Varmt välkommen på visning!
2 995 000 kr

Välkomna!

I naturnära och mysiga Läckeby finner du denna trevliga familjevilla. Det första du välkomnas av är en grusad uppfart och en plan gräsmatta. Huset är klätt i en träfasad i smakfull grå och svarta takpannor i betong. Kring huset sträcker sig en plan gräsbelagd tomt med gott om plats för lek och aktivitet. Invändigt möts vi av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Till vänster om hallen har vi ett av husets två badrum. Det här badrummet är helkaklat och utrustat med kommod, spegelskåp toalett och dusch med glasväggar. Vidare har vi husets groventré med separat utgång utrustat med förvaring, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt värmepump. Från hallen tar vi oss vidare till det första av familjens tre sovrum. Här finns gott om ytor utrymme för såväl förvaring och säng som övrig möblering. Vidare i entréplan har vi husets kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med goda arbetsytor, förvaringsytor, diskho, diskmaskin, mikro, ugn samt spis. Här finns utgång mot hemmets uteplats samt utrymme för matplats för det stora sällskapet. Intill köket har vi vardagsrummet med högt till tak och ljusinsläpp i världsklass. Vi tar oss vidare till husets övervåning där vi finner ytterligare två sovrum, umgängesyta, klädkammare, arbetsrum samt ännu ett badrum. Badrummet på övre plan är utrustat med med dusch med glasväggar, badkar, toalett, kommod samt spegelskåp. Slutsats, det här huset är för familjen som önskar ett hem att trivas i!

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2019
Fasad:
Trä
Fönster:
3-glasfönster isoler
Tak:
Betongpannor
Grund:
Platta på mark
Uppvärmning:
Värmepump, luft/vatten
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Övrigt om byggnaden:
Två års garanti efter besiktningsdagen ingår i köpet. Notera att bilder och beskrivning är tagna från visningshus samt att trädäcket på exteriörbilden är tillval.

Tomt

1 148 kvm.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Driftkostnader

Driftkostnaden är beräknad av Hjältevadshus AB och uppgår till ca 2 000 kr per månad. Driftkostnaden inkluderar värme, hushållsel, vatten, renhållning och försäkring. Notera att driftskostnaden är en schablon och kan variera för nästkommande ägare. Nybyggda småhus från 2012 och framåt får hel avgiftsbefrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år f.n.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber är förberett men ej installerat.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan (2011-12-22) Detaljplan (2010-11-29)

NÄSTA VISNING

Sön 8 December Öppen visning, välkommen!
https://bokavisning.maklare.vitec.net/S577/CMVILLA4UIQLI5PDVUJU3OA/CMVILLA4UIQLI5PDVUJU3OA-4UT3EV0234K2GLEV
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
2 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Åby 6:31
Adress:
Snättebrovägen 27
Område:
Läckeby
Boarea/biarea:
138 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
6 rum, varav 3 -4 sovrum
Byggår:
2019
Pris:
2 995 000 kr
  • Felix Hasselberg
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 073-5358622
  • Skicka e-post
Fastighetskarta