Framtidsvägen 12

Varmt välkommen till Framtidsvägen 12! En underhållsfri och lättskött 1,5-plansvilla från 2015 som erbjuder hela 155 kvm boyta fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Planlösningen är riktigt välplanerad med två sovrum, duschrum, praktisk tvättstuga, vardagsrum samt kök och matplats på entréplan. På övre plan finner du två sovrum, ett allrum och ett badrum. Är du i behov av ytterligare ett sovrum finns möjligheten att bygga till detta på övre plan. Huset har vattenburen värme från en värmeeffektiv frånluftsvärmepump som även bidrar till skönt inomhusklimat tack vare sitt frånluftssystem. Utöver detta finns en mysig och värmande kamin när du vill ha det extra varmt och skönt. På husets framsida finns en väl tilltagen altan som går i vinkel med söder- och västerläge. Trädgården är lättskött och har en stenlagd infart till den praktiska carporten.

Här bor du i omtyckta Ljusstaden. Ett lugnt och barnvänligt område med cykelavstånd till city och närhet till friluftsområdet Värsnäs som erbjuder bad, natur, motionsslingor och populär golfbana med 36 fina hål. Dessutom finns en nybyggd förskola ett stenkast bort samt närhet till skola, vårdcentral, pizzeria och matbutik. Ett bekymmerslöst och bekvämt villaboende med alla förutsättningar för att trivas riktigt bra!
3 975 000 kr

Rumsbeskrivning

--ENTRÈPLAN--

Välkommen in! Här möts du först av en rymlig och möblerbar HALL som går i vinkel. Här finns avhängningsyta för ytterkläder och plats för förvaringsmöbel. Fötterna placerar du på ett ljust och fint laminatgolv som enhetligt löper vidare genom hela entréplanet.

Tar du första till höger i hallen når du VARDAGSRUMMET som har fönster på flera olika håll. Gott om dagsljus kommer in och ger en härlig känsla till rummet. Här finns en mysig kamin samt plats för soffgrupp och bokhyllor.

Intill vardagsrummet ligger en perfekt MATPLATS i öppen planlösning till KÖKET. Stilrent och modernt kök med vita skåpsluckor som matchas med en mörk bänkskiva och aluminiumfärgad stänkskiva. Mellan kök och matplats finns en flyttbar köksö som följer köpet med bra förvaring och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, varmluftsugn, micro, spishäll och fläkt, samt diskmaskin. Både från kök och matplats finns utgång till den väl tilltagna altanen som ligger i vinkel med söder- och västerläge.

Vägg i vägg med köket ligger en praktisk TVÄTTSTUGA med bland annat tvättmaskin, torktumlare, tvättho, den värmeeffektiva frånluftsvärmepumpen från NIBE samt bra med förvaring. Även tvättstugan har egen utgång till altanen och trädgården.

På entréplan finns två SOVRUM. Ett är lite större och passar utmärkt som ”föräldrasovrum” med gott om garderober och plats för dubbelsäng. Det lite mindre sovrummet kan användas som barnkammare, kontor eller gästrum.

Fräscht DUSCHRUM med snygg våtrumsmatta på golv och väggar. Här finns toalett, kommod med underliggande förvaring samt dusch med vikbara glasväggar.

--ÖVRE PLAN--

Välkommen upp till övervåningen där du möts av ett tilltaget ALLRUM med behaglig heltäckningsmatta. Här finns plats för soffa, tv-möbel samt en kontors- eller lekhörna. Möjlighet finns att bygga till ett extra sovrum om du i behov av det. Från allrummet finns ingång till ett förråd med bra förvaring.

Övre plan erbjuder två SOVRUM i bra storlek. Båda rummen har plats för säng, nattduksbord och förvaringsmöblemang.

Fräscht BADRUM i likadant utförande som på nedre plan. Mörk våtrumsmatta på golvet och vit på väggarna. Snygga färger som passar alla! Här finns toalett, kommod med underliggande förvaring samt ett badkar.

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
2015
Fasad:
Liggande träpanel
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglasfönster
Tak:
Betongpannor
Grund:
Varmgrund
Uppvärmning:
Frånluftvärmepump - vattenburet system. Kamin
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft, tilluft via vägg/fönster
Övriga byggnader:
Carport samt förrådsbyggnad.

Tomt

510 kvm. En mycket lättskött trädgård.

Uteplats

Altan i vinkel på husets framsida med tre utgångar - den ena från köket och den andra från matplatsen samt den tredje via tvättstugan. Altanen erbjuder både söder- och västerläge.

Bilplats

Carport.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-11-13)
Prestanda:
40 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 123 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2015
Byggnadsvärde:
2 647 000 kr
Markvärde:
476 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
14 700 kr
Vatten/avlopp
6 600 kr
Renhållning
2 200 kr
Summa
23 500 kr

Uppgifter för uppvärmning avser även hushållsel.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-04-23)
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Tältet GA:1, Samfällighet: Kalmar Tältet S:1

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Tältet 16
Adress:
Framtidsvägen 12
Område:
Ljusstaden
Boarea/biarea:
155/10 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Byggår:
2015
Pris:
3 975 000 kr
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post