Sandgatan 40

Drömmer du om ett boende som ger dig frihet att lägga din tid på dig själv, din familj, vänner? Här ställer du bilen på gården, tar cykeln eller går till alla aktiviteter. Inom gång och cykelavstånd har ni allt från badstrand, padeltennisbanor, fantastiska restauranger, nattklubbar, strövområden, Borgholms slottsruin. Tar ni bilen har ni 12 min till vackra Ekerum med golf och SPA.
Med robusta, eleganta tillval och en hög finish! Här kan ni gå ut och in med sand mellan tårna, golven tål detta! Huset för dig som vill ha det lilla extra i ett mindre format, innehåller tre sovrum, kombinerat mat/kök/vardagsrum samt tvätt och bad. Dessutom har du ett fint gästhus i samma stil som ger uteplatsen en extra skyddande sida. Uteplatsen har ett soligt och skyddat läge med två eleganta skjutdörrar, en från vardagsrum och en från den ljusa hallen.
3 975 000 kr

Hall

Entrén är från husets framsida, ni kommer in i en ljus och öppen hall där ni har möjlighet att hänga av er ytterkläderna. På golvet ligger ett rustik golvklinker, som hålls varmt via golvvärmen, detta golv följer i hela huset.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets hjärta, här har ni öppet upp till nock och i taket sitter spots som både kan ge starkt sken men även mysbelysning, tack vara dimmern. I vardagsrummet har ni en vacker värmande täljstenskamin som snabbt ger rummet värme. Från vardagsrummet kommer ni ut till uteplatsen och det är endast ett steg ut där grillen har sin naturliga plats.

Kök och matplats

Köket och matplatsen har en öppen lösning till vardagsrummet. Köket är ett italiensk kök med vita luckor och stora rosfria handtag, man har valt en öppen lösning med hyllor i rostfritt/ek. Diskmaskin, spis med ugn och häll, fläkt, kyl och frys, alla i rostfritt. Från diskplatsen har ni ett dekorativt runt fönster som ger er ljusinsläpp och en möjlighet att se ut mot infarten.
Matplatsen har plats för 6 gäster. På sommaren när man har som mest gäster är den naturliga matplatsen ett steg ut till uteplatsen.

Badrum och tvättstuga

Stort och voluminöst rum med en bra planlösning, dusch med glasblock, handfat med skåp från Aspen, här finns även högskåp för ännu mer förvaring. Tvättmaskin och utrymme för den som vill sätta in torktumlare. I rummet finns även golvvärmen och varmvattenberedaren. Fläkt finns också för att vädra ur när man duschat.

Sovrum

Stort fint föräldrasovrum med högt i tak och gott om plats för dubbelsäng, byrå och även en fåtölj om så önskas. På rummets sida sitter en garderobsvägg.

Sovrum

Sovrum med plats för en enkelsäng, rummet har även ett loftrum där fler sovplatser finns, perfekt om man vill ha sängen uppe och soffa nere eller om man vill att fler ska bo i samma rum.

Sovrum

Sovrum med plats för en enkelsäng och byrå för förvaring, här finns en smal glasad dörr för ljusinsläpp och även möjlighet att gå ut från rummet till uteplatsen.

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
2012(Gäststugan byggdes 2014)
Fasad:
Puts
Stomme:
Lättbetong Leca DSM 40
Fönster:
Isolerglasfönster Velfac
Bjälklag:
Betong/trä
Plåtarbete:
Plåt
Grundmur:
Betong
Tak:
Plåt
Grund:
Platta på mark
Uppvärmning:
Luft-luftvärmepump, kamin, vattenburen golvvärme i hela huset
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp.
Ventilation:
Fläkt i badrum/tvättstuga

Tomt

482 kvm. Mindre tomt, med staket och skydd för insyn, perfekt om man vill ha en tomt men inte för mycket att sköta.

Uteplats

Stora fina utemiljöer som sträcker sig från söder till väster. Ni kan följa solen under dagen till sena kvällen. Uteplatsen är belagd med trä och till viss del en pergola som har vackra slingrande vindruvor.

Bilplats

Biluppställningsplats på tomten.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
1 935 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2012
Byggnadsvärde:
1 540 000 kr
Markvärde:
395 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Hushållsel
17 000 kr
Vatten/avlopp
6 400 kr
Sotning
500 kr
Renhållning
1 500 kr
Summa
25 400 kr

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Stadsplan
Rättigheter förmån: Förmån: Avtalsservitut: Nybyggnation, 0885IM-08/31926.1

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Solrosen 17
Adress:
Sandgatan 40
Område:
Borgholm
Boarea/biarea:
98/15 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Byggår:
2012
Pris:
3 975 000 kr
  • Ulrika Hjort
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0706-420356
  • Skicka e-post

Dokument

Fastighetskarta
Bild på närmaste badplats
Fastighetskarta
Planlösning