Bockeskärsvägen 15

På underbara Oknö presenteras nu denna trivsamma och tilltalande 1-plansvilla på Bockeskärsvägen 15. Här bor du med fantastiska omgivningar och med direkt närheten till havet. Fina promenadstråk, badplatser och kort väg till båtplats vid småbåtshamn. En rofylld plats att leva på, ung som gammal. Huset har genomgått flera omfattande renoveringar och disponeras över ca 135 kvm. Här erbjuds flera trevliga sällskapsytor, inglasat och isolerat uterum med vacker havsutsikt, ett helkaklat duschrum, välutrustat kök samt möjlighet till tre sovrum. En mysig öppen spis ger både en härlig känsla i huset och bidrar till lägre driftskostnader. I anslutning till huset finns ett stort altandäck med pool och en stuga för övernattande gäster. Snygg automatisk fasadbelysning runt hela huset. På tomten finns två isolerade uterum/förråd som har bra förvaringsutrymme, men även möjlighet för dig som önskar utrymme för verkstad, mindre gym eller hobbyrum. Dessutom finns en en rymlig carport. Fin cykelväg in till Mönsterås centrum med full service och bra utbud med butiker, cafeér och matbutiker. Varmt välkommen på visning!
2 600 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen in! Här möts du av en öppen och trivsam HALL med avhängningsmöjligheter. Fötterna placerar du på ett klinkerlikande laminatgolv som löper vidare in i köket.

Direkt till höger når du ett ALLRUM med härligt ljusinsläpp från flera fönster i olika väderstreck. Allrummet används idag som sovrum, men fungerar utmärkt även som matrum eller tv-rum. Fint ekparkettgolv och utgång till altanen. Från allrummet finns även en öppning in till vardagsrummet som idag är igensatt eftersom rummet nyttjas som sovrum. Det går enkelt att öppna upp här igen om du hellre önskar det.

Till vänster i hallen finner du en nybyggd TOALETT med våtrumstapet. Här finns en högkvalitativ förbränningstoalett samt tvättställ med vattentank.

KÖKET är ljust och trevligt med vita skåpsluckor, vitt kakel och ljusgrå bänkskiva. Gott om både förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt och består av kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. I mitten av köket finns plats för ett matbord för ca 4-6 personer.

Vidare in i huset når du en möblerbar hall som binder samman den andra delen av huset. Parkettgolv i ek som löper vidare in i VARDAGSRUMMET som gör plats för soffgrupp framför den mysiga och effektiva öppna spisen (kassett).

Via vardagsrummet kommer du till husets riktiga pärla, det inglasade och isolerade UTERUMMET med stora skjutbara fönsterpartier ut mot altanen och vattnet. Ett mycket tilltalande rum där du kan njuta av vacker utsikt!

DUSCHRUM med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Snygga och stilrena färger som passar alla. Här finns wc, tvättställ med underliggande förvaring, handdukstork, dusch med vikbara glasväggar samt tvättmaskin. Behagligt med golvvärme!

I huset finns två SOVRUM som är bra storlek, båda med ljust laminatgolv. Det större sovrummet har två garderober och gör plats för stor dubbelsäng.

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
1955
Fasad:
Träpanel
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglasfönster samt 2-glas kopplade bågar
Tak:
Betongpannor
Grund:
Plint-/Krypgrund
Uppvärmning:
Luft/luftvärmepump samt oljefyllda radiatorer för direktverkande el
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Självdrag
Övrigt om byggnaden:
Larm finns installerat från Verisure.
Övriga byggnader:
Gäststuga om ca 10 kvm. Två isolerade uterum/förråd som har bra förvaringsutrymme, men även möjlighet för dig som önskar utrymme för verkstad, mindre gym eller hobbyrum.
Renoveringar:
Omfattande renoveringar samt om/tillbyggnader mellan åren 2010-2019.

Tomt

1 942 kvm. Välskött parkliknande trädgårdstomt med stenlagda gångar, häckar, träd och blomsterarrangemang. Gräsmattan klipps med en robotgräsklippare som följer köpet.

Uteplats

Stort altandäck med pool och gott om soltimmar. Vid husets entré finns plats för matmöblemang.

Bilplats

Carport samt uppfart

Energideklaration

Status:
Utförd (2018-02-11)
Energiklass:
E

Ekonomi

Taxeringsvärde:
1 665 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
1975
Byggnadsvärde:
1 248 000 kr
Markvärde:
417 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
15 000 kr
Vatten/avlopp
5 000 kr
Renhållning
850 kr
Summa
20 850 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Driftkostnader för uppvärmning avser även hushållsel.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber (höghastighet 100/100).

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Byggnadsplan Ändring Av Dp Ändring Av Dp Detaljplan
Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0861-211.1

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Oknö 1:277
Adress:
Bockeskärsvägen 15
Område:
Oknö
Boarea/biarea:
135/25 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
5 rum, varav 2 -3 sovrum
Byggår:
1955
Pris:
2 600 000 kr
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
Gäststuga
Förrådsbyggnad
Fastighetskarta
Fastighetskarta