Kaprifolgatan 4

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett hem med högsta möjliga komfort i familjeidylliska Färjestaden. Med ett stenkast från såväl bad och hav som skolor och aktiviteter finner ni detta underbara enplanshus. Det här är villan för er som söker det välutrustade hemmet med nyrenoverade badrum, fyra sovrum, trädäck med bubbelpool, täljstenskamin och stora umgängesytor. Varmt välkomna till det perfekta hemmet för familjen eller paret som önskar en bostad på bästa läge med ljusa och väldisponerade kvadratmeter!
3 850 000 kr

Beskrivning

Varmt välkomna till familjeidylliska och underbara Kaprifolgatan 4. Det första ni möts av är ett ljust och vackert enplanshus klätt i vitmålad träfasad och orangea betongpannor. I anslutning till bostadshuset har du en stenbelagd uppfart med plats för dubbla fordon och ett tillbyggt dubbelgarage. Utvändigt finner du även en gräsbelagt trädgårdstomt, en fullisolerad gäststuga/förråd samt ett underbart trädäck med en bubbelpool.

I entrén välkomnas du av klinker med golvvärme samt gott om plats för avhängning. I denna del av huset finner du även ett av familjen två helkaklade badrum. Detta badrum är renoverat 2014 och klätt i ljust kakel och klinker med golvvärme. Badrummet är utrustat med bubbelbad, kommod, handdukstork och toalett.

Intill badrummet ligger ett sovrum med vackert ljusinsläpp och platsbyggd garderobsförvaring. Vidare finner vi husets masterbedroom som har ljusinsläpp mot hemmets trädgård och är utrustat med platsbyggd garderobsförvaring. I masterbedroom finns gott om plats för både dubbelsäng och övrig möblering.

Vi fortsätter i huset och hamnar i familjens underbara vardagsrum. Vardagsrummet är fördelat på ett tv-/mysrum med trevlig täljstenskamin för maximal mysfaktor samt en matsalsdel med utrymme för det stora sällskapet. Matsalsdelen som färdigställdes 2017 erbjuder ljusa kulörer, ett fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck och utgång mot såväl trädäck som gräsmatta.

Efter att ha avnjutit en välsmakande middag i gott sällskap i husets trevliga middagsrum kan ni fortsätta sommarkvällen och öppna upp dörrarna mot trädäcket. Korka upp champagnen och njut av ett kvällsdopp i solnedgång.

Intill vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum som erbjuder platsbyggd garderobsförvaring samt ljusinsläpp mot tomt utan insyn. Vidare i huset hamnar vi i hemmets kök som är klätt i ljusa kulörer tillsammans med vackert ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för matplats och stora arbetsytor. Köket är utrustat med spis, diskho i rostfritt stål, diskmaskin och separat kyl och frys.

Intill köket hittar ni tvättstugan som är klädd i svart klinker och utrustad med tvättmaskin och värmepump. I denna delen av huset som är renoverad 2012-2013 har vi husets groventré med plats för förvaring, även denna klädd i svart klinker. I anslutning till groventrén har vi familjens fjärde sovrum. Detta sovrum erbjuder vackert, naturligt ljusinsläpp och utgång mot trädgård. Intill sovrummet har familjen sitt andra badrum som även detta är helkaklat i ljusa kulörer och utrustat med golvvärme, kommod, dusch och toalett.

Från Kaprifolgatan 4 har du endast sjuttio meter till närmaste busshållplats. I området finner du sporthall, skolor, vårdcentral och närbutiker. Du har även nära till strand och hamn. Vid stranden hittar ni minigolf, restauranger och övriga aktiviteter. Vid hamnen finns även båt till Kalmar.

Varmt välkommen till ett hem med allt att önska, ett hem att trivas i!

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
1990
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glasfönster samt 2-glas isoler
Bjälklag:
Trä
Tak:
Betongpannor
Grund:
Uteluftsventilerad krypgrund
Uppvärmning:
Luft-/vattenvärmepump samt täljstenskamin
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
FX-ventilation
Övrigt om byggnaden:
Larm ingår ej.
Övriga byggnader:
Fullisolerad gäststuga/förråd
Renoveringar:
- Tillbyggt med badrum, sovrum och garagedel ca. 2012
- Yttertaket omlagt med nya takpannor ca. 2013
- Klinkergolv i tvättstugan lagt ca. 2013
- Tillbyggt med rum åt öster ca. 2017
- Fasaden målad ca. 2017
- Badrum renoverat med nya ytskikt 2014

Tomt

870 kvm.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-02-03)
Energiklass:
D

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 891 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
1997
Byggnadsvärde:
2 407 000 kr
Markvärde:
484 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Hushållsel
16 000 kr
Vatten/avlopp
6 984 kr
Sotning
600 kr
Renhållning
1 900 kr
Försäkring
4 000 kr
Summa
29 484 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Driftskostnaden kan variera beroende på hushåll och användning.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Byggnadsplan Ändring Av Dp

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Färjestaden 1:253
Adress:
Kaprifolgatan 4
Område:
Färjestaden
Boarea/biarea:
167/29 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Byggår:
1990
Pris:
3 850 000 kr
  • Felix Hasselberg
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 073-5358622
  • Skicka e-post