Vretvägen 9

Nu finns möjligheten att förvärva en nybyggd enplansvilla på lugn och familjevänlig återvändsgata. Huset byggdes 2018 och disponeras över ca 175 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds rymliga och luftiga sällskapsytor, öppet och stort kök, två helkaklade duschrum, tvättstuga samt tre sovrum i bra storlek. Lägg därtill ett integrerat garage samt ett inglasat och isolerat uterum som du kan njuta av året om.

Här bor du på en hörntomt, granne med lummigt skogsparti. Toppenläge för barnfamiljen med närhet till såväl förskola och skola som kommunikationer, service och mataffär. Varmt välkommen på visning!
3 895 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en stor och luftig HALL med snyggt och praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett ljust parkettgolv. Likadant golv löper enhetligt vidare in i bostadens samtliga rum. I hallen finns en stor skjutgarderob med bra förvaring.

Tar du första till höger i hallen når du ett stort BADRUM i läckert utförande med mörkgrått kakel och klinkers. Här finns toalett, dubbla handfat med underliggande förvaring, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork samt ett hörnbadkar.

Vägg i vägg med badrummet ligger TVÄTTSTUGAN med grått klinkergolv och gott om skåpsförvaring. Tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns även den effektiva frånluftsvärmepumpen. Från tvättstugan finns utgång till det integrerade garaget.

Stort SOVRUM med bra garderobsförvaring. Rummet är i bra storlek och gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och extra förvaringsmöbel om så önskas.

Vidare in i huset öppnar det luftiga VARDAGSRUMMET upp sig och du slås direkt av den fantastiska takhöjden. Vardagsrummet är väl tilltaget och har plats för stor soffgrupp och tv-möbel. En värmande och mysig kamin finns placerad i rummet. Här finns även utgång till det inglasade och isolerade uterummet som vetter mot husets baksida. Uterummet kan du njuta av året runt.

I öppen planlösning till vardagsrummet ligger KÖKET som är i modernt och snyggt utförande med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva i granit. En praktisk köksö finns i mitten av köket och erbjuder bra med förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, inbyggd ugn och kombiugn, induktionshäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin. Intill köket finns en perfekt matplats för stort matmöblemang.

Längre in i huset möts du av ett ALLRUM som passar utmärkt som lekrum eller tv-rum. Allrummet går att dela av om du är i behov av fler sovrum.

I anslutning till allrummet ligger två SOVRUM i bra storlek. Båda rummen gör plats för säng, nattduksbord och garderober.

Helkaklat DUSCHRUM med toalett, tvättställ med underliggande förvaring, handdukstork samt dusch med vikbara glasväggar.

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan
Byggnadsår:
2018
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglasfönster
Tak:
Betongpannor
Grund:
Betongplatta på mark
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Tomt

937 kvm. Hörntomt på lugn återvändsgata och granne med lummigt skogsparti. Fina gräsytor och stenläggning på framsidan.

Uteplats

1. Stenlagd uteplats på framsidan. 2. Förberett för altandäck utanför uterum och vid husets enda gavel.

Bilplats

Garage samt asfalterad uppfart

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-04-15)
Primärtenergital:
71 kWh/m2/år
Energiklass:
C

Ekonomi

Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
17 000 kr
Vatten/avlopp
8 000 kr
Renhållning
2 600 kr
Summa
27 600 kr

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan

NÄSTA VISNING

Tis 9 Juni Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1-plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Vreten 6
Adress:
Vretvägen 9
Område:
Smedby
Boarea/biarea:
175 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
5 rum, varav 3 -4 sovrum
Byggår:
2018
Pris:
3 895 000 kr
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
Fastighetskarta