Klövervägen 3

Nu presenteras en tilltalande och lättskött enplansvilla om ca 110 kvm med tillhörande källardel. Här bor du på en lummig hörntomt med centralt och attraktivt läge i populära Ljungbyholm. Husets entréplan erbjuder ett trevligt kök med matplats, mycket väl tilltaget vardagsrum med utgång till altan och inglasat uterum, två sovrum samt ett kaklat badrum. Vackra parkettgolv är genomgående i hela huset. Här finns även en praktisk och mycket fräsch källardel om ca 97 kvm som inrymmer gillestuga, hobbyrum, duschrum, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Huset är väldigt välskött och har bland annat renoverats med nytt tak (2016) samt installation av bergvärme som bidrar till effektiv uppvärmning och låga driftskostnader. Tomten är omgiven av en häck och här finns vackra blommor, buskar och träd samt en fin gräsyta för lek och spel. På Klövervägen 3 bor du med närhet till skola, idrottshall, barnomsorg, välsorterad ICA-butik samt dagligvaruservice. Varmt välkommen att höra av dig med din intresseanmälan!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

--ENTRÈPLAN--

Välkommen in i ljus och öppen HALL där du placerar fötterna på ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett otroligt vackert parkettgolv. Likadant golv löper vidare in i de övriga rummen. I hallen finns avhängningsyta för ytterkläder.

Rakt fram i hallen når du det mycket väl tilltagna VARDAGSRUMMET. Gott om dagsljus kommer in från stora fönsterpartier som vetter mot husets baksida. Rummet gör plats för soffgrupp, tv, bokhyllor och ett stort matmöblemang. Är du i behov av fler sovrum finns möjlighet att sätta upp en vägg i vardagsrummet och därmed skapa ytterligare ett rum. Från vardagsrummet finns utgång till altanen som ligger i skyddat läge och med överbyggt tak. Härifrån når du sedan det inglasade uterummet samt en stensatt uteplats.

KÖKET når du både från hallen och från vardagsrummet. Här finns fina arbetsytor och gott om förvaringsutrymme bakom ljusa träluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (-15), spis, ugn, fläkt samt diskmaskin. Köket är stort och har även en fin plats för ett matbord för ca 6 personer.

I andra delen av entréplanet finner du ingång till BADRUMMET som har våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns toalett, tvättställ, bidé och badkar med dusch samt ett inbyggt badrumsskåp. Ett fönster släpper in härligt dagsljus.

På entréplan finns två SOVRUM som är i bra storlek. Båda med fin garderobsförvaring. Det ena rummet är lite större och har även utgång till uteplatsen på baksidan.

--KÄLLARPLAN--

Välkommen ner till källarplan där du först möts av en stor GILLESTUGA med vacker fiskbensparkett och en öppen spis med insats. En trevlig sällskapsyta där du får plats med stor soffgrupp.

Fräscht DUSCHRUM med våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns dusch, toalett samt tvättställ.

Rymlig TVÄTTSTUGA med fina arbetsytor och bra med förvaring. Gott om plats för att hänga tvätt. Här finns städskåp, tvättho samt tvättmaskin (-15).

Från tvättstugan når du ett HOBBYRUM som passar utmärkt som snickarbod. Från hobbyrummet finns en trappa upp till uteplatsen på husets baksida.

I källaren finns flera bra förvaringsutrymmen. KLÄDKAMMARE, MATKÄLLARE samt stort FÖRRÅD med ingång till PANNRUMMET där bergvärmepumpen är placerad.

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan med källare
Byggnadsår:
1966 (tillbyggt 1974)
Fasad:
Tegel
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glasfönster
Tak:
Betongpannor
Grund:
Källare
Uppvärmning:
Bergvärmepump
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Självdrag
Övriga byggnader:
Garage
Renoveringar:
2016 - Nytt tak
2016 - Installation fiber
2015 - Ny garageport

Tomt

703 kvm. Lummig hörntomt med vackra blommor, buskar och träd. Tomten är omgiven av en häck. Trevlig baksida med skyddat läge. På husets vänstra sida finns en fin gräsyta för lek och spel.

Uteplats

1. På baksidan finns en altan med tak samt ingång till ett inglasat uterum. 2. Stenlagd uteplats på baksidan. 3. Uteplats på framsidan.

Bilplats

Garage samt uppfart.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd

Ekonomi

Taxeringsvärde:
1 447 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
1967
Byggnadsvärde:
1 087 000 kr
Markvärde:
360 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
14 900 kr
Vatten/avlopp
5 400 kr
Renhållning
2 200 kr
Försäkring
4 100 kr
Summa
26 600 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Byggnadsplan

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan med källare
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Ljungby 16:121
Adress:
Klövervägen 3
Område:
Ljungbyholm
Boarea/biarea:
110/97 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
4 rum, varav 2 -3 sovrum
Byggår:
1966 (tillbyggt 1974)
  • Marcus Lönnbom
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-2221753
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Fastighetskarta