Göknyckelgränd 2

Välkommen till en välskött ¨en och en halvplans villa¨ med toppenläge i omtyckta Saxnäs! Här erbjuds nästa ägare ett riktigt trivsamt boende där det bara är att flytta in! Huset fördelas på ca 170 kvm med ett väl tilltaget vardagsrum där man med enkelhet kan skapa ett till sovrum. Smakfullt kök med bra materialval samt helrenoverade badrum! Lägg därtill en vacker trädgård samt ett stort soldränkt altandäck. Här finns alla förutsättningar för att trivas riktigt bra!

Varmt välkommen till Saxnäs och närmare bestämt Göknyckelgränd 2. Här bor du granne med omtyckta golfbanan, härliga strövområden, omtalade ridskolan Aledals, badplatser och havet! Färjestaden med sitt stora utbud av all tänkbar service. Ölandsbron och det korta pendlingsavstånd till Kalmar.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Välkommen in i bostadens HALL som har vitmålade väggar och enstavs ekparkett, som är genomgående för bostaden. I hallen finns avhängningsyta för ytterkläder och under trappan finns förvaringsmöjligheter.

Tar vi åt höger möts vi av bostadens KÖK som är smakfullt med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor som matchas med svart svart bänkskiva. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av hel kyl och frys, ugn, micro, spishäll, fläkt samt diskmaskin. I köket en köksö som ger bra förvaringsyta och arbetsyta för den som gillar att spendera tid i köket!

Från köket har nuvarande säljarna öppnat upp väggen ordentligt mot VARDAGSRUMMET. Rummet är i dagsläget uppdelat i en matsalsdel och en sällskapsdel, med gott om yta där emellan! Här har du 4 stora fönsterpartier samt utgång mot den stora altanen i lärkträ på husets baksida. Är du i behov av ett extra sovrum finns möjlighet att sätta upp en vägg för att dela av. I vardagsrummet finns även en kamin som går att elda i, utöver det finns även infällda spotlights.

På entréplan finns även ett av husets två renoverade DUSCHRUM med mörkt klinkergolv och vita stora kakelplattor på väggarna. Stilrena färger som passar alla! I duschrummet finns toalett, praktisk kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med takdusch. Behagligt med golvvärme för extra komfort samt två stora fönster som gör det ljust och fräscht!

Sist men inte minst har vi TVÄTTSTUGAN. Helt ny från 2020 med mörkt klinker på golvet, tvättpelare med gott om arbetsyta! Här finns bostadens värmepump, utgång samt ingång till klädkammare/förråd.

ÖVRE PLAN

På övre plan möts vi av samma ljusa ytskikt, samma fina golv, detta i ett möblerbart SÄLLSKAPSRUM, härifrån har du tillgång till samtliga rum på övre plan.

Vi börjar i övre planets BADRUM. Totalrenoverat 2016, med stora mörka klinkerplattor på golvet, och vitt kakel på väggarna. Infällda spotlights, takdusch, badkar samt golvvärme!

Övre plan har tre st SOVRUM, det första och lite större sovrummet ligger intill badrummet. De andra två på andra sidan sällskapsrummet. Samtliga sovrum har fönster samt garderobsutrymmen. Utöver det finns en klädkammare.

Byggnad

Byggnadsår:
2006
Fasad:
Stående träpanel
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glasfönster
Tak:
Tegel
Grund:
Isolerad krypgrund
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övriga byggnader:
Garage med förråd
Renoveringar:
2013 - Kök. Nya ekgolv. Trädäck lärk.
2014 - Badrum nedre plan
2016 - Badrum övre plan
2020 - Ny tvättstuga

Tomt

1 339 kvm.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 962 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2006
Byggnadsvärde:
2 344 000 kr
Markvärde:
618 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev om sammanlagt 3 400 000 kr.

Driftkostnader

Hushållsel
12 000 kr
Vatten/avlopp
6 000 kr
Renhållning
2 000 kr
Försäkring
3 600 kr
Summa
23 600 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Driftkostnader enligt säljare. El och uppvärmningskostnader är totalt ca 12 000kr / år

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Kraftledning

Planbestämmelser: Detaljplan
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 0840IM-04/4869.1

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Mörbylånga Saxnäs GA:7 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Saxnäs 1:246
Adress:
Göknyckelgränd 2
Område:
Saxnäs
Boarea/biarea:
170 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Byggår:
2006
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planritning Entréplan
Planritning Övre plan