Linsänkevägen 34

Tilltalande lantlig villa med allt du kan behöva såsom stora generösa ytor, orangeri, balkong och en stor vacker amerikansk veranda med tak. Huset bjuder på hela 7 rok varav 5 sovrum och två stora sällskapsrum. Ni har dessutom två badrum, varav det ena med dusch och det
andra med badkar.
Trädgård med stor biluppställningsplats och en vacker uppfart som leder dig runt entrén. Sidohus innehållande ett stort fint garage med fjärrstyrda portar (nybyggt 2014) och plats för två bilar, samt verkstad med saxlyft. Det finns också ett garage i huset. Uppvärmning med luft-luftvärmepump och kamin i vardagsrummet. Kommunalt vatten, eget avlopp till trekammarbrunn med infiltration.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Entréplan

Entré/hall:
Entré med gott om utrymme. Till vänster i hallen har ni en öppen trappa upp till övre plan. Från hallen kommer ni vidare till vardagsrummet, köket och allrummet.

Kök:
Riktigt vackert kök, helt nytt från 3 år tillbaka då en helt ny utformning av köket gjordes. Köket har en fin inredning i grått med häll, fläkt, diskmaskin, ugn/micro, ugn, kyl, frys och bra plats för matbordet. Köket har gott om skåp. På golvet ligger en tålig matta och hela rummet är ljust. Från köket kommer ni också ut till baksidan.

Allrum:
Med ett centralt läge i huset ligger allrummet. Detta rum tillsammans med köket är de rum som används mest. Här har ni en värmande keddy. På golvet ligger ett vackert gediget trägolv. Det finns två fönster mot framsidan som ger gott ljus till rummet. Taket är vitmålat och rummet har ljusa väggar.

Vardagsrum:
Stort härligt vardagsrum. Här finns gott om fönster som ger bra ljus till rummet. På golvet ligger ett fint parkettgolv, taket är vitmålat och väggarna har en ljusare ton. Rummet är riktigt stort, och att duka upp ett långbord för 20 personer skulle ändå ge plats över!

Badrum:
Fint duschrum, nybyggt för 3 år sedan, med mörkgrå färg på golvet, stor dusch med glasvägg, toalett och tvättställ med skåp undertill. Väggarna är ljusa, och badrummet känns fräscht och välkomnande. Här är generöst i storlek, och det finns gott om plats för ex extra skåp eller skötbord. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, samt dörr ut till baksidan.

Orangeri:
Riktigt fint orangeri, perfekt för dig som vill odla och ge växterna lite extra sol och värme. Rummet har en heltäckningsmatta och hela väggen mot söder är av fönster. Rummet kan användas året runt men är inte vinterbonat.

Sovrum:
Sovrum med plats för säng, arbetsbord mm. På golvet ligger ett laminatgolv, väggar och tak är ljusa.

Sovrum:
Sovrum med plats för säng, mindre soffa och arbetsbord. Ljust och inbjudande med slitstark laminat.

Groventré- stora entrén:
Huset har en praktisk groventré, riktigt stor och med riklig klädförvaring. Här ligger en slitstark heltäckningsmatta och från detta rum når ni badrum, garage och entréplan.

Övre plan

Sovrum:
Stort fint rum med takfönster och fönster ut mot gaveln. Här finns gott om plats både för dubbelsäng och annan möblering. På golvet ligger ett parkettgolv. Från detta rum kommer man ut till balkongen åt söder.

Sovrum:
Sovrum med parkettgolv, flera garderober samt plats för en större säng samt arbetsbord.

Sovrum:
Sovrum med takfönster, laminatgolv, plats för enkelsäng samt arbetsbord.

Badrum:
Badrum med äldre standard innehållande badkar, toalett och tvättställ.

Kontorshörna, förråd:
Direkt när ni kommer till övre plan har ni en yta som används som kontorsyta med draperi. Denna kan även fungera som förråd eller bara en öppen yta.

Byggnad

Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1973
Fasad:
Träfasad
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glasfönster
Bjälklag:
Trä
Tak:
Tegelpannor
Grund:
Torpargrund, nyisolerad 2019
Uppvärmning:
Luftvärmepump, från 2019. Keddy i allrummet
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten. Enskilt avlopp till 3-kammarbrunn - infiltrationen är omgjord.
Ventilation:
Självdrag
Övrigt om byggnaden:
Vinden är nyisolerad 2020 med skumisolering
Övriga byggnader:
Stort fint garage, nybyggt 2013/14 (fjärrstyrda portar) med plats för två bilar, samt verkstad. Saxlyft för motorcyklar mm Över garaget finns förråd.

Tomt

4 810 kvm. Riktigt fint läge på tomten med stor vacker uppfart och naturen som granne, här har ni ett fritt läge åt baksidan och en härlig framsida.

Uteplats

Klassisk Amerika-inspirerad veranda som sträcker sig längs hela långsidan av huset. Via denna går man in i huset. Tak över hela verandan. På husets kortsida har ni ett vackert orangeri med glas i söderläge som ger dig möjlighet att vinterförvara växter som annars inte klarar sig i vårt svenska klimat. Stenlagd uteplats i österläge, perfekt att kunna gå ut från köket med morgonkaffet.

Bilplats

Stort fint garage, nybyggt 2013/14 med plats för två bilar(fjärrstyrda portar) samt verkstad med saxlyft för motorcyklar. Över garaget finns ett stort förråd. Stor plats för biluppställning och ni får säkert plats för hela festens bilar.

Energideklaration

Status:
Utförd (2011-06-10)
Primärtenergital:
76 kWh/m2/år

Ekonomi

Taxeringsvärde:
1 875 000 kr ( fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
1973
Byggnadsvärde:
1 361 000 kr
Markvärde:
514 000 kr
Skatt/avgift:
8 349 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev om sammanlagt 2 633 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
19 000 kr
Hushållsel
7 000 kr
Vatten/avlopp
4 200 kr
Sotning
1 300 kr
Renhållning
2 500 kr
Summa
34 000 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 349 kr tillkommer)

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

TV: Fiber. Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Kraftledning

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 08-IM1-71/2021.1

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Linsänkan 3:5
Adress:
Linsänkevägen 34
Område:
Isgärde
Boarea/biarea:
176/54 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
7 rum, varav 5 sovrum
Byggår:
1973
  • Ulrika Hjort
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0706-420356
  • Skicka e-post
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Entréplan
Övre plan