Mångfaldsvägen 5

Söker du den ljusa, moderna och trivsamma villan omfamnad av familjevänliga kvarter med närhet till såväl stadskärna som natur och aktivitetsområden? Då är Mångfaldsvägen 5 rätt för dig. Här välkomnas du av smakfylld arkitektur fördelade över rymlig uppfart med carport, förråd, lättskött trädgård och en välkomponerad bostadsyta på ett och samma plan. Bostaden erbjuder fyra generösa sovrum, två fullutrustade badrum, stilfullt kvalitetskök med öppen planlösning mot vardagsrum samt inglasat uterum och trädäck i bästa solläge. Välkommen till hemmet med alla rätt, välkommen till Mångfaldsvägen 5!
3 795 000 kr

För den moderna familjen!

Varmt välkomna till trivsamma Mångfaldsvägen 5, hemmet anpassat för den moderna familjen med en boendeyta fördelat på ett och samma plan. Det första du välkomnas av är en rymlig, asfalterad uppfart som mynnar ut i en carport med uppvärmt förråd. Omkring bostadshuset som är centralt placerat på tomten sträcker sig en lättskött gräsmatta med plats för lek och aktivitet och som erbjuder sol hela dagen.

Vi öppnar upp dörren till entrén och landar i hallen som är klädd i slittålig klinker och trivsamma kulörer. Här finns platsbyggd förvaring som ger utrymme för skor och avhängning. Till såväl vänster som höger om hallen har vi sovrum. Båda sovrummen har behagliga ljusinsläpp och ger gott om plats för säng och övrig möblering. Vi tar ett kliv åt söder och landar i husets hjärta, familjens underbara kök. Denna vackra plats erbjuder ett riktigt kvalitetskök med modernt, öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds kvadratmeter badande i vackra ljusinsläpp samt en takhöjd utöver det vanliga. Köket är utrustat med generösa arbets- och förvaringsmöjligheter samt en köksö för en socialare yta. Här finns kyl, frys, diskho, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Samtliga vitvaror är från Miele.

Vardagsrummet är ett härligt utrymme som ger plats för såväl middagar för den stora familjen som myskvällar i soffan framför TVn. Från vardagsrummet har du utgång till husets underbara trädäck beläget i bästa solläge. Njut av eftermiddagssol eller underbara grillkvällar i gott sällskap och förläng säsongerna på en vindstilla plats i husets inglasade uterum.

Väster om vardagsrummet har vi ytterligare sovrum, badrum samt master bedroom. Master bedroom som är generöst planerat med gott om utrymme för förvaring och möblering ansluter dessutom till eget badrum. Båda badrummen är fullutrustade och helkaklade varav det ena erbjuder badkar för maximal komfort.

Samtliga golvytor är utrustade med vattenburen golvvärme. Huset är utrustat med energisystem i toppklass för möta de nya, hårda energikraven och samtidigt bidra med högsta möjliga komfort.

Från Mångfaldsvägen har du cykelavstånd till skolor, natur, aktivitetsområden och närservice. Här har du allt du behöver, välkommen till ett hem att trivas i!

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
2012
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Uppvärmning:
Fjärrvärme, vattenburet system
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
FTX-ventilation
Övriga byggnader:
Carport
Renoveringar:
2020 - Ommålning av fasad.
2013 - Brädgolv lagt på vinden vilket erbjuder god förvaringsyta.

Tomt

472 kvm.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2021-04-01)
Primärtenergital:
89 kWh/m2/år
Energiklass:
C

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 508 000 kr ( fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2012
Byggnadsvärde:
2 033 000 kr
Markvärde:
475 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev om sammanlagt 2 516 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
10 000 kr
Hushållsel
8 000 kr
Vatten/avlopp
6 500 kr
Renhållning
3 000 kr
Försäkring
4 000 kr
Summa
31 500 kr

Driftskostnaden är framtagen efter schablon och kan variera beroende på hushåll och användning.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan

NÄSTA VISNING

Sön 11 April Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Festen 3
Adress:
Mångfaldsvägen 5
Område:
Ljusstaden
Boarea/biarea:
124/20 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
5 rum, varav 4 sovrum
Byggår:
2012
Pris:
3 795 000 kr
  • Felix Hasselberg
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 073-5358622
  • Skicka e-post
Fastighetskarta