Kullens väg 8

På lugn återvändsgata presenteras nu denna fantastiska enplansvilla som står redo för ny ägare. Det här är huset för dig som efterfrågar ett modernt och bekymmerfritt boende för många år framöver. Huset har nämligen genomgått flera omfattande renoveringar de senaste åren med bland annat nytt tak, nytt kök, nya duschrum samt utbyggnad av inglasat uterum. Bostaden disponeras över ca 170 + 48 kvm med stora sociala ytor i både vardagsrum och allrum. Öppet kök, helkaklade duschrum, bastu och gästtoalett. Idag finns tre sovrum i huset, men det finns möjlighet att dela av allrummet för ytterligare ett sovrum om så önskas. Gott om förvaring finner du också här med garderober, klädkammare, kallförråd och integrerat garage. Lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor, ett härligt växthus samt ett en nybyggd friggebod. Det stora altandäcket på baksidan är helt underbart med utespa, utedusch, en pergola med plats för utemöbel och dessutom ett inglasat och isolerat uterum som du kan nyttja året runt.

Du bor med närhet till skola, förskola, matbutik, kommunikationer samt vacker natur och Långehälls populära friluftsområde. Varmt välkommen på visning!
1 495 000 kr

Rumsbeskrivning

När du parkerat bilen på den stora uppfarten leds du fram till ytterdörren via en stenlagd gång. Här står dörren på glänt till ditt nya drömboende. Välkommen in!

Här möts du först av en stor och rymlig HALL som ligger i vinkel. Direkt innanför ytterdörren finns avhängningsyta för ytterkläder och längre in i hallen finns garderobsförvaring och ingång till en klädkammare. Fötterna placerar du på ett ekparkettgolv som enhetligt löper vidare in i bostadens alla rum.

Direkt till höger om hallen når du det smakfulla KÖKET från HTH. Bra med förvaring bakom vita skåpsluckor som matchas med vitt kakel och svart bänkskiva. Köket är öppet och har en fin matplats för ca 4 personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin (-18).

Från köket och från hallen finns ingång till VARDAGSRUMMET som är väl tilltaget. Härligt ljusinsläpp kommer in från stora fönsterpartier som vetter mot baksidan. Rummet gör plats för soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och ett stort matmöblemang. Här finns en utgång till altanen på baksidan.

Från hallen finns ingång till en helkaklad GÄSTTOALETT med wc och tvättställ.

Stilrent och modernt DUSHRUM med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns dubbla handfat med underliggande förvaring, wc samt dusch.

Vägg i vägg med duschrummet ligger ett av husets SOVRUM som har plats för dubbelsäng och bra med förvaring i fyra garderober. Det andra sovrummet ligger bredvid och även detta rum har plats för dubbelsäng och garderobesförvaring. Nuvarande ägare använder rummet som kontor idag vilket också fungerar utmärkt för dig som efterfrågar det.

Vidare in i bostaden når du ett ALLRUM med plats för soffa, tv-möbel och bokhyllor. I rummet finns en värmande täljstenskamin som bidrar till en mysig känsla och lägre driftkostnader. Du når det inglasade uterummet via en altandörr från allrummet. Är du i behov av fler sovrum kan du enkelt dela av allrummet och skapa ett extra rum.

I den andra delen av huset finner du en groventré och ingång till den rymliga TVÄTTSTUGAN med ljust kakel och klinker med golvvärme. Här finns bra med förvaringsutrymme bakom vita skåpsluckor och fina arbetsytor. I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho, torkskåp och varmvattenberedaren.

Från tvättstugan finns en ingång till ett KALLFÖRRÅD som passar utmärkt för förvaring av mat och dryck.

Läckert DUSCHRUM med kakel och klinker i ljusa färger. Behaglig golvvärme. Här finns dusch, kommod och ingång till bastu. Din egen relaxavdelning!

Till sist når du ett SOVRUM/HOBBYRUM som du kan disponera utifrån dina behov och önskemål. Kanske vill du nyttja detta som gym, gästrum eller ett tillhåll för tonåringen? Rummet har en egen utgång till altanen och spabadet på baksidan.

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
1980
Fasad:
Kalksandstegel/Träpanel
Stomme:
Trä
Fönster:
2+1-glasfönster
Tak:
Betongpannor (takpapp garage)
Grund:
Betongplatta på mark
Uppvärmning:
Direktverkande el - radiatorer samt täljstenskamin
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader:
Integrerat garage, friggebod samt ett växthus om ca 14 kvm.
Renoveringar:
2020 - Marksten och altan framsida
2020 - Friggebod
2016 - Täljstenskamin
2015 - Ny ytterdörr groventré
2015 - Pergola på altan
2015 - Växhus
2014 - Inglasat uterum
2014 - Nya takpannor
2013 - Nytt garagetak
2013 - Spabad
2013 - Installation markiser framsida
2013 - Ny motor till värmeväxlare
2013 - Stenläggning garageuppfart
2012 - Nytt kök
2011 - Tvättstuga/relax
2009 - Duschrum

Tomt

1 190 kvm. Härlig trädgårdstomt med fina gräsytor, stensättningar och trevliga uteplatser. Huset ligger på en höjd med sluttande baksida.

Uteplats

1. Stort altandäck på baksidan med plats flera möblemang och en platsbyggd pergola. 2. Inglasat uterum som är isolerat. 3. Altan på framsidan.

Bilplats

Stor stenlagd uppfart samt integrerat garage.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2021-03-23)
Primärtenergital:
211 kWh/m2/år
Energiklass:
F

Ekonomi

Taxeringsvärde:
644 000 kr ( fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
1980
Byggnadsvärde:
565 000 kr
Markvärde:
79 000 kr
Skatt/avgift:
4 830 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 9 st pantbrev om sammanlagt 777 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
40 000 kr
Vatten/avlopp
8 000 kr
Renhållning
4 150 kr
Summa
52 150 kr
(fastighetsavgift/skatt på 4 830 kr tillkommer)

Uppgift för uppvärmning avser även hushållsel samt uppvärmning av spabad. Uppgift för renhållning avser sophantering och stadsnät. Utöver V/A tillkommer 500 kr/år för sommarvatten/bevattning från ån.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Århult 2:41
Adress:
Kullens väg 8
Område:
Blomstermåla
Boarea/biarea:
170/48 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Byggår:
1980
Pris:
1 495 000 kr eller högstbjudande
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Fastighetskarta