Strandskatevägen 1

Här presenteras fastigheten med det optimala läget för dig som önskar bostaden med närhet till såväl vatten och natur som närservice och stadspuls. Belägen med hörntomt bland lummiga och familjevänliga kvarter, i ett utav Kalmars absolut trevligaste villaområden finner ni här huset med allt att önska. Med smakfullt komponerade ytor fördelade över ett och samma plan, fyra sovrum, gästlägenhet, tre badrum och uteplats i bästa solläge är detta det perfekta huset för familjen som söker hemmet med alla rätt. Varmt välkommen till något alldeles extra, välkommen till Boholmarna och Strandskatevägen 1!
5 995 000 kr

Det perfekta boendet!

Varmt välkomna till Boholmarna och till smakfulla Strandskatevägen 1, det perfekta boendet skräddarsytt efter den moderna familjens höga förväntningar. Med en boendeyta fördelat på ett och samma plan erbjuds här ett såväl smakfullt som praktiskt hem, dessutom beläget på hörntomt för en friare känsla. Norr om fastigheten möts du av en rymlig uppfart som mynnar ut i garage och entré. Omkring bostadshuset som är centralt placerat på tomten sträcker sig en lättskött gräsmatta med plats för lek och aktivitet.

Vi öppnar upp ytterdörren till entrén och landar i en generös hall klädd i slittålig klinker och smakfulla kulörer. Här finns platsbyggd förvaring som ger utrymme för skor och avhängning. Till vänster om hallen finner vi en rymlig tvättstuga med egen ingång samt ett badrum. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Miele, grovtvätt och goda förvaringsytor. Badrummet erbjuder handdukstork, kommod, toalett och dusch med glasdörrar. Till höger om hallen finner vi två sovrum varav det ena idag disponeras som gym samt en klädkammare. Här finns också bra vindsförvaring i form av ett isolerat varmförråd.

I hallens södra riktning möts du av vardagsrummets magiska ljus och rymd. Med vacker parkett, eldstad för maximal mysfaktor, takhöjd utöver det vanliga, soldränkta ytor från underbara ljusinsläpp och givmilda kvadratmeter erbjuder vardagsrummet en fantastisk atmosfär. Här finns utrymme för såväl middagar för den stora familjen som myskvällar i soffan framför TVn. Från vardagsrummet har du utgång till husets underbara trädäck beläget i bästa solläge. Njut av soliga dagar eller trevliga grillkvällar i gott sällskap.

I anslutning till vardagsrummet har vi husets hjärta, familjens underbara kök. Köket som är klätt i ljusa kulörer och bänkskiva i massiv granit erbjuder goda arbetsytor och är utrustat med separat kyl och frys med integrerat kallvatten och ismaskin, vinkyl, diskho, diskmaskin, ugn, induktionshäll och frånluftsfläkt. Från köket har vi utgång mot husets andra uteplats.

Vidare i huset finner vi masterbedroom som har en egen walkin-closet, egen utgång mot husets östra uteplats och ett eget helkaklat badrum. Badrummet erbjuder kommod, toalett, handdukstork, dusch och bastu.

I anslutning till husets östra uteplats finns förråd och gästlägenhet. Gästlägenheten erbjuder eget kök tillsammans med ett fullutrustat badrum.

Samtliga golvytor är utrustade med vattenburen golvvärme. Huset är utrustat med energisystem i toppklass för möta de nya, hårda energikraven och samtidigt bidra med högsta möjliga komfort. I det stora badrummet, bastun och i vardagsrummets TV-del finns integrerat högtalarsystem.

Från Strandskatevägen har du alltid närhet till Kalmarsunds böljande vågor, friska natur- och aktivitetsområden samt Kalmar-city. Njut av ett boende med allt att önska, välkomna till Boholmarna och Strandskatevägen 1!

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
2016
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglasfönster
Bjälklag:
Trä
Tak:
Plåttak
Grund:
Betongplatta på mark med underliggande isolering
Uppvärmning:
Bergvärme, vattenburet system
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Renoveringar:
2016 - Altaner
2016 - Uthyrningslägenhet
2020 - Pergola, vertikalmarkis

Tomt

630 kvm.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2021-03-31)
Primärtenergital:
82 kWh/m2/år
Energiklass:
C

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 056 000 kr ( fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2016
Byggnadsvärde:
3 255 000 kr
Markvärde:
801 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 5 st pantbrev om sammanlagt 3 000 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
17 770 kr
Vatten/avlopp
6 000 kr
Sotning
100 kr
Väg/samfällighetsavgift
1 500 kr
Renhållning
639 kr
Försäkring
7 900 kr
Summa
33 909 kr

I kostnad för uppvärmning ingår kostnad för el. Driftskostnaden kan variera beroende på hushåll och användning.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber finns.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Bo GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Smedby GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Kalmar Smedby S:7

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Smedby 1:39
Adress:
Strandskatevägen 1
Område:
Boholmarna
Boarea/biarea:
165/25 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
5 rum, varav 4 -5 sovrum
Byggår:
2016
Pris:
5 995 000 kr eller högstbjudande
  • Felix Hasselberg
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 073-5358622
  • Skicka e-post
Gästlägenhet
Fastighetskarta