Olof Johanssons väg 6

Varmt välkommen till trivsamma Olof Johanssons väg 6, det exklusiva boendet med högsta komfort. Med 180 välplanerade kvm disponerade över ett och samma plan, högt i tak, magiska ljusinsläpp, braskamin för maximal mysfaktor, två fullutrustade badrum och ytskikt i toppklass är detta bostaden med alla rätt. Fastigheten är placerad med hörntomt för en friare känsla och omfamnas av lummiga och familjevänliga kvarter med närhet till såväl natur som närservice, centrala Ljungbyholm som Kalmar-city. Varmt välkommen till något alldeles extra, välkommen Olof Johanssons väg 6!
4 495 000 kr

Med högsta möjliga komfort

Varmt välkomna till Olof Johanssons väg 6 och denna underbara bostad skräddarsydd efter den moderna familjens höga förväntningar. Med högsta möjliga komfort och en boendeyta fördelat över ett och samma plan erbjuds här ett såväl smakfullt som praktiskt hem, dessutom beläget med hörntomt för en friare känsla. Längs fastighetens västra sida möts du av en rymlig uppfart som mynnar ut i ett generöst garage. Omkring bostadshuset som är centralt placerat på tomten sträcker sig en lättskött gräsmatta med gott om plats för lek och aktivitet.

Innan vi öppnar upp ytterdörren till entrén passerar vi en underbar utemiljö med pergola, utekök och matplats för det stora sällskapet. Låt dig förföras av en underbar plats som sommartid erbjuder sol större delen av dagen. Njut av underbara dagar i sommarsolen eller mysiga grillkvällar i goda vänners slag.

Väl framme i entrén välkomnas du av en generös hall klädd i vacker, slittålig klinker och ytskikt i smakfulla kulörer. Här finns platsbyggd förvaring för skor och avhängning. Från hallen tar du dig smidigt vidare till övriga huset och innan vi landar i husets vardagsrum hinner vi passera en utav bostadens två fullutrustade badrum. Detta badrum är smakfullt klätt i ljust kakel och klinker och erbjuder dusch, badkar, kommod, spegelskåp och toalett.

Med ett kliv åt väster från hallen möts du av vardagsrummets magiska ljus och rymd. Med vacker parkett, eldstad för maximal mysfaktor, takhöjd utöver det vanliga, soldränkta ytor från underbara ljusinsläpp och givmilda kvadratmeter erbjuder vardagsrummet en fantastisk atmosfär. Här finns utrymme för såväl middagar för den stora familjen som myskvällar i soffan framför brasan. Från vardagsrummet har du utgång till husets underbara uteplats.

Med öppen planlösning till vardagsrummet har vi husets hjärta, familjens underbara kök. Köket som är klätt i ljusa kulörer och bänkskiva i massiv granit erbjuder goda arbetsytor och är utrustat med separat kyl och frys, dubbla diskhon, diskmaskin, ugn, spis med induktionshäll och frånluftsfläkt.

Vidare i huset finner vi masterbedroom med egen walkin-closet samt husets andra badrum. Även detta badrum är helkaklat och klätt i smakfulla nyanser och erbjuder dubbelkommod, toalett och dusch. Vidare i huset finner vi en fullutrustad tvättstuga, två sovrum samt ett TV-rum. För den som önskar kan TV-rummet förvandlas till ytterligare ett badrum.

Samtliga golvytor är utrustade med vattenburen golvvärme. Huset erbjuder i övrigt ett energisystem i toppklass för möta de nya, hårda energikraven och samtidigt bidra med högsta möjliga komfort.

Från Olof Johanssons väg har du alltid närhet till skola och närservice samt såväl aktivitetsområden samt Kalmar-city. Njut av ett boende med allt att önska, välkomna till Ljungbyholm och Olof Johanssons väg 6!

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan
Byggnadsår:
2015
Fasad:
Stående träpanel
Stomme:
Trä
Fönster:
Isolerglasfönster
Bjälklag:
Trä
Plåtarbete:
Skorsten
Tak:
Betongpannor
Grund:
Betong
Uppvärmning:
Luftvattenvärmepump
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Övrigt om byggnaden:
Det som inte ingår i köpet: - Robotklippare - Gardinstänger
Övriga byggnader:
Rymligt garage, pergola.
Renoveringar:
2018 - Walk-in-closet och hall (Designers Guild-tapeter)
2016 - Värmeskyddslameller vardagsrum
2017 - Installation av Fiber
2021 - Ny tvättmaskin
2021 - Ny diskmaskin (installeras innan överlåtelse)

Tomt

1 080 kvm.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2021-05-07)
Primärtenergital:
85 kWh/m2/år
Energiklass:
C

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 793 000 kr ( fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
2015
Byggnadsvärde:
2 395 000 kr
Markvärde:
398 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev om sammanlagt 3 375 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
15 690 kr
Vatten/avlopp
7 217 kr
Renhållning
4 098 kr
Försäkring
3 972 kr
Summa
30 977 kr

Driftskostnaderna är baserade på säljarens faktiska kostnader. Kostnad för uppvärmning är inklusive el. Driftskostnaderna kan vara variera beroende på hushåll och användning.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan

NÄSTA VISNING

Sön 16 Maj Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1-plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Kölby 9:120
Adress:
Olof Johanssons väg 6
Område:
Ljungbyholm
Boarea/biarea:
180 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
5 rum, varav 3 -4 sovrum
Byggår:
2015
Pris:
4 495 000 kr
  • Felix Hasselberg
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 073-5358622
  • Skicka e-post
Fastighetskarta