Ciddens väg 2

Ta tillfället att förvärva ett nyproducerat familjehus i toppskick med hörntomt i trevliga och gemytliga Läckeby. Det här är det sista huset av totalt 5 hus som är producerat, byggt och säljs av Hjältevadshus AB. Resterande uppförda hus är sålda. Här har ni ett hem med lägsta möjliga driftskostnad, goda ytor, otroligt härliga ljusinsläpp och fantastiskt soldäck i bästa läge. Med nybyggda och fräscha kvadratmeter och en låg driftskostnad är detta boendet för den smarta familjen som önskar ett hem att trivas i och samtidigt bibehålla en god bostadsekonomi. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!
3 375 000 kr

Välkomna!

I naturnära och mysiga Läckeby finner du denna trevliga familjevilla. Huset är klätt i en träfasad i smakfull grå och svarta takpannor i betong. Kring huset sträcker sig en plan och rymlig tomt med gott om plats för lek och aktivitet. Invändigt möts vi av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Till vänster om hallen har vi ett av husets två badrum. Det här badrummet är helkaklat och utrustat med kommod, spegelskåp, toalett och dusch med glasväggar. Vidare har vi husets groventré med separat utgång utrustat med förvaring, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt värmepump. Från hallen tar vi oss vidare till det första av familjens tre sovrum. Här finns gott om ytor utrymme för såväl förvaring och säng som övrig möblering. Vidare i entréplan har vi husets kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med goda arbetsytor, förvaring, diskho, diskmaskin, mikro, ugn samt spis. Här finns utgång mot hemmets uteplats samt utrymme för matplats för det stora sällskapet. Intill köket har vi vardagsrummet med högt till tak och ljusinsläpp i världsklass. Vi tar oss vidare till husets övervåning där vi finner ytterligare två sovrum, umgängesyta, klädkammare, arbetsrum samt ännu ett badrum. Badrummet på övre plan är utrustat med med dusch med glasväggar, badkar, toalett, kommod samt spegelskåp. Slutsats, med låg driftskostnad och hög komfort är det här huset är för familjen som önskar ett hem att trivas i.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för anmälan till visning!

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2019 (Slutbesiktas 2020)
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glasfönster isoler
Bjälklag:
Trä
Tak:
Betongpannor
Grund:
Isolergrund med undertryck
Uppvärmning:
Värmepump, luft/vatten
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden:
Två års garanti efter besiktningsdagen ingår i köpet.

Tomt

1 256 kvm.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Driftkostnader

Driftkostnaden är beräknad av Hjältevadshus AB och uppgår till ca 2 000 kr per månad. Driftkostnaden inkluderar värme, hushållsel, vatten, renhållning och försäkring. Notera att driftskostnaden är en schablon och kan variera för nästkommande ägare. Nybyggda småhus från 2012 och framåt får hel avgiftsbefrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år f.n.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber är förberett men ej installerat.

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan Detaljplan

NÄSTA VISNING

Lör 8 Maj Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Budgivning pågår
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
2 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Åby 6:34 (kopia)
Adress:
Ciddens väg 2
Område:
Läckeby
Boarea/biarea:
138 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
6 rum, varav 3 -4 sovrum
Byggår:
2019
Pris:
3 375 000 kr
  • Felix Hasselberg
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 073-5358622
  • Skicka e-post
Fastighetskarta