Trålgatan 4

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
156/5 kvm
Område:
Mörbylånga
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
1977
Fast.beteckning:
Spättan 6

Kontakta mäklaren för visning.

Friliggande villa på optimalt läge med närhet till havet! På Trålgatan 4 välkomnas man av hela 156 kvm boarea och extra ytor med verkstad och garage. Den grönskande trädgården på husets baksida blir en helt egen oas med plats för grillkvällar och umgänge.
Utmärkt planlösning! Här finns hela fyra sovrum i generös storlek, allrum på båda våningsplanen och två badrum. I Mörbylånga har ni närhet till både skola och mataffärer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Spättan 6
Adress
Trålgatan 4
Postadress
38650 Mörbylånga
Område
Mörbylånga
Kommun
Mörbylånga
Bo & biarea
156 + 5 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Tomtarea
900 m²
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Varmt välkomna till Trålgatan

Här möts man av en villa på fantastiskt läge mittemot en stor grönyta och längre ner på gatan når man vattnet. Här bor man riktigt bra!

Hallen erbjuder stora ytor för ytterkläder och skor. Till vänster når ni köket med renoverade ytskikt från 2018, här ges gott om plats för matbord och sittplatser längs fönstret. Köket erbjuder bra med yta för beredning av mat och förvaring. Allrummet når ni enkelt intill köket och rummet präglas av härliga ljusinsläpp från två väderstreck. Rummet är enkelt möblerat då det blir en naturlig plats för större middagsbord längs fönsterpartiet och utgången mot uteplatsen. Vidare in i allrummet har ni gott om utrymme för soffgrupp och tv-möbel.

Bottenvåningens två sovrum ligger i en egen privat del i huset och här finns gott om plats för säng och skrivbord samt garderober för förvaring. Tvättstugan och groventrén når ni bekvämt från uppfarten, tvättmaskin, torkskåp och varmvattenberedare finner ni här. Badrummet är generöst i storlek och två mindre fönster ger rummet ett härligt dagsljus. Badrummet erbjuder wc, badkar och tvättställ samt en bastu!

Övervåningen når ni via den svängda trappan upp, här möts ni av ett generöst rum med plats för soffgrupp och tv-möbel med härliga fönsterpartier mot husets baksida. Till vänster från trappen finner ni ett stort sovrum med balkong i västerläge! Här går enkelt att dela av till två sovrum ifall det önskas. I övervåningens andra del så finner ni ännu ett sovrum och en enkel wc med duschrum.

Trädgården är en insynsskyddad oas med en härlig gräsmatta för lek och spel. Här finner ni en uteplats som med fördel möbleras med härliga utemöbler och grill!

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
1977
Fasad
Tegel och träpanel
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Direktverkande el & luftvärmepump
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Renovering
Köket renoverat (väggar, golv, kakel, varmluftspis) 2018
Vardagsrum väggar 2018
Hall väggar 2019
Tvättmaskin 2019
TV/internet
Bredband: Fiber är framdraget till tomtgräns.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev om sammanlagt 395 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
18 920 kr /år
Vatten/avlopp
6 573 kr /år
Renhållning
2 960 kr /år
Försäkring
4 854 kr /år
Summa
33 307 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 8 874 kr tillkommer)
I ovan angiven kostnad för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. Driftkostnaden kan vara högre och lägre beroende på hushåll och användning.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
1 253 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
1977
Byggnadsvärde:
1 058 000 kr
Markvärde:
195 000 kr
Skatt/avgift:
8 874 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Inskrivna servitut och övriga gravationer: Nyttjanderätt Tele

Planbestämmelser: Stadsplan

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.