Saras väg 31

Välkomnande villa i absolut nyskick, med 146 kvm underhållsfri och helt nybyggda enplansvilla. Rymden i huset är helt fantastisk och de stora fönsterpartierna i vardagsrummet skänker gott om dagsljus till bostaden. I huset har du tre sovrum i bra storlek och två helkaklade duschrum. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot det mycket fina köket som också har utgång till ett stort altandäck med tak och kvällssol. Trevlig trädgårdstomt med bra gräsytor och fina stensättningar. På tomten finns en väl tilltagen carport och stort förråd med klinkergolv. Stora förvaringsytor på vinden.

Här bor du med kort avstånd till havet, skola, förskola och all tänkbar service som Färjestaden har att erbjuda. Välkommen på visning!
4 800 000 kr

Entréplan

Entré:
Välkommen in i en ljus och rymlig hall, med ett snyggt och praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ett fint parkettgolv. Likadant golv löper vidare enhetligt i bostadens samtliga rum. I hallen finns en stor skjutgarderob för klädförvaring och i taket sitter infällda spotlights. Likadana spotlights sitter i husets alla rum.

Duschrum:
Från hallen kommer ni till duschrummet. Grå klinkers på golvet matchas med vitt kakel på väggarna. Här finns dusch med vikbara glasväggar, vägghängd toalett och tvättställ med underliggande förvaring. Behagligt med golvvärme!

Sovrum:
Fortsätter du rakt fram från hallen når du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och flera garderober. Här finns utgång till det stora altandäcket som sträcker sig längst med den västra sidan av huset. Från detta sovrum har du dessutom ingång till ett alldeles eget duschrum– Lyxigt! Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Även här finns behaglig golvvärme. Duschrummet är utrustat med vägghängd toalett, tvättställ med underliggande förvaring, samt dusch med vikbara glasväggar.

Vardagsrum:
Fantastiskt vackert vardagsrum med öppet i nock, ett rum som binder samman husets alla delar. Detta är verkligen husets hjärta! Mot altanen har ni stora fönsterpartier, härligt ljusinsläpp och en mysig eldstad är bara några attribut som beskriver detta fantastiska rum. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, matmöblemang, tv-möbel och bokhyllor.

Två sovrum:
Från vardagsrummet finns ingång till ytterligare två sovrum i bra storlek. Möblera med säng, nattduksbord, skrivbord/förvaringsmöbel. I båda rummen finns plats för garderober.

Kök:
Köket ligger i öppen och modern planlösning till vardagsrummet. Gott om förvaring och arbetsytor. Vita skåpsluckor matchas med mörk bänkskiva och vitt kakel. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av dubbla kyl/frys, varmluftsugn, micro, induktionshäll och fläkt, samt integrerad diskmaskin. En stor och bra köksö med förvaring och avlastningsyta. Från köket finns också utgång till altandäcket på västra sidan.

Tvättstuga/groventré:
Via köket når du tvättstugan som även fungerar som groventré. Gått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Skåpinredning i ljusgrått med mörk bänkskiva. Här finns tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Förvaring bakom en skjutgarderob. Från tvättstugan finns uppgång till ett extra utrymme som passar utmärkt för förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plan
Byggnadsår:
2021
Fasad:
Puts
Stomme:
Lättbetong
Fönster:
Isolerglasfönster
Tak:
Betongpannor
Grund:
Platta på mark
Uppvärmning:
Frånluftvärmepump
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten och avlopp.
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader:
Carport med förråd

Tomt

1 238 kvm. Trevlig trädgårdstomt med bra gräsytor och fina sten-och plattsättningar.

Uteplats

Stort altandäck i västerläge med perfekt eftermiddags- och kvällssol. Utgång till altanen finns från ett av sovrummen samt från kök/vardagsrum.

Bilplats

Stor carport samt stenlagd uppfart.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Behövs ej

Ekonomi

Taxeringsvärde:
318 000 kr ( fastställt avseende år 2020)
Markvärde:
318 000 kr
Skatt/avgift:
3 180 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Driftkostnader

Uppvärmning
12 000 kr
Hushållsel
6 000 kr
Vatten/avlopp
7 000 kr
Sotning
500 kr
Renhållning
2 400 kr
Summa
27 900 kr
(fastighetsavgift/skatt på 3 180 kr tillkommer)

Det finns inga faktiska driftskostnader eftersom ingen har bott i huset. Angivna driftskostnader är uppskattade för nybyggda hus

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber ej indraget, men det finns i området..

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Detaljplan
Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0840-385.1
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0840-599.1

NÄSTA VISNING

Mån 23 Augusti Ring 0480-420 200 för tidsbokning alt boka in dig online på hemsidan
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1-plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Runsbäck 7:101
Adress:
Saras väg 31
Område:
Färjestaden
Boarea/biarea:
146 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Byggår:
2021
Pris:
4 800 000 kr
  • Ulrika Hjort
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0706-420356
  • Skicka e-post
Entréplan