Snickarevägen 4

Varmt välkomna till denna högt belägna villa i Vickleby som erbjuder hela 158 kvm boarea och stora biytor! Här erbjuds en fantastisk lummig trädgård där grönskan ger insynsskydd på sommarmånaderna, under vinterhalvåret när löven är fallna får man istället utsikt över Kalmarsund. I Vickleby strosar ni runt bland mysiga gator och njuter av utställningar med konst och gallerier. Huset erbjuder en optimal planlösning med 3-5 sovrum, mysig kamin och stora sociala ytor!
2 900 000 kr

Välkomna!

På en lummig återvändsgata lyser denna gula villa upp bland grönskan. Optimalt placerat på tomten ryms här en generös villa med dubbelgarage och stor trädgård. Med närhet till havet, grönområden och service är detta det perfekta huset för familjen som inte vill tumma på något!

Entréplan

Här finns en rymlig hall med plats för ytterkläder och förvaring, en välkomnande kamin stoltserar i hörnet! Vidare in i huset finner ni köket som erbjuder generösa ljusinsläpp med fönster åt tre väderstreck! Här finns gott om plats för matlagning och sittplats för hela familjen runt matbordet! Köket är utrustat med diskmaskin, hel kyl och mindre frys, spishäll, ugn och micro.

Allrummet på ovanvåningen är den givna samlingsplatsen och husets mittpunkt. Rummet erbjuder generösa ytor med plats för loungegrupp och större middagsbord. Blicken dras snabbt mot den inglasade balkongen som förlänger sommarkvällarna!

Badrummet är inrett med ljusa färger och renoverades 2004, här finns både dusch och badkar! Det stora ljusinsläppet ger ett härligt dagsljus intill spegelskåpet.

På ovanvåningen finner ni två sovrum belägna i den mer privata delen av bostaden. I det stora sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng och de inbyggda garderoberna ger bra förvaringsmöjligheter. I sovrummet brevid finns plats för enkelsäng och generösa ljusinsläpp mot grönområdet mittemot.

Souterrängplan

Trappan leder er ner till nästa våning, då huset ligger i en backe finns här gott om ljusinsläpp vilket gör att denna våningen erbjuder stora möjligheter! Här finns tre rum som kan användas som såväl sovrum, gästrum eller kontor. Detta plan har även utmärkt utrymme för galleri som nuvarande ägare har använt hobbyrummet till!

Allrummet omfamnas av den stora eldstaden som lyser upp en höstkväll! Från allrummet når ni enkelt tomten via altandörren och här utanför finns en mysig uteplats med utsikt över trädgården. Badrummet på detta plan har en bastu, dusch, wc och tvättställ. Tvättstugan inrymmer tvättmaskin och vask för grovtvätt.

Trädgård

I denna vackra trädgård finns mycket att pyssla med för den trädgårdsintresserade! Här finner ni bland annat rhodedendron, stockrosor, rosor, akacia, äppelträd och päronträd samt paradisbuske och magnolia. Odlingslådor med rabarber och utrymme för den som önskar att plantera.

Garage

Garaget erbjuder stora möjligheter för den hobbyintresserade! Här finns dubbla garageportar och stora ytor för hobbyverksamhet! Fönstren ger ett härligt dagsljus i garaget och uppfarten utanför erbjuder extra bilplatser.

Byggnad

Byggnadstyp:
1 plan i souterräng med källare
Byggnadsår:
1975
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glasfönster kopplade bågar
Tak:
Betongpannor
Grund:
Souterrängkällare
Uppvärmning:
Direktverkande el - radiatorer samt luft/luftvärmepump
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Självdrag
Renoveringar:
Våtrum på entréplan renoverades - 2004
Kamin på entréplan monterades - 2004
Värmepump installerades - 2008
Garagetak lades om ca 2011
Upplysningsvis har sovrumsgolv i källaren renoverats

Tomt

950 kvm. På denna grönskande tomt finns bland annat rhodedendron, stockrosor, rosor, akacia, körsbärsträd, äppelträd och päronträd samt paradisbuske och magnolia. Odlingslådor med rabarber och utrymme för den som önskar att plantera.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2021-06-10)
Primärtenergital:
132 kWh/m2/år
Energiklass:
E

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 502 000 kr ( fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
1975
Byggnadsvärde:
1 890 000 kr
Markvärde:
612 000 kr
Skatt/avgift:
8 524 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev om sammanlagt 316 100 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
12 470 kr
Vatten/avlopp
2 970 kr
Sotning
540 kr
Väg/samfällighetsavgift
400 kr
Renhållning
2 050 kr
Försäkring
4 570 kr
Summa
23 000 kr
(fastighetsavgift/skatt på 8 524 kr tillkommer)

I ovan angiven kostnad för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. Driftkostnaden kan vara högre och lägre beroende på hushåll och användning, nuvarande ägare har använt huset delvis under året därav något lägre driftskostnader.

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

TV- och internetanslutning

Bredband: Fiber .

SERVITUT/ PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser: Byggnadsplan
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Mörbylånga Stora Vickleby GA:3 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Övrigt

NÄSTA VISNING

Sön 15 Augusti Anmäl er till visning via hemsidan eller ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 plan i souterräng med källare
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Stora Vickleby 3:31
Adress:
Snickarevägen 4
Område:
Vickleby
Boarea/biarea:
158/102 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen för 2021
Antal rum:
6 rum, varav 3 -5 sovrum
Byggår:
1975
Pris:
2 900 000 kr eller högstbjudande
  • Sara Örnwigh
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-3440445
  • Skicka e-post
  • Isabella Tulokas Sultan
  • Mäklarassistent
  • 0703227519
  • Skicka e-post
Fastighetskarta