Barkvägen 6

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
142/68 kvm
Område:
Ekenäs
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2020
Fast.beteckning:
Värnanäs 2:86

Kontakta mäklaren för visning.

Nybyggd villa i fantastisk miljö! Varmt välkomna till Barkvägen 6, här finner ni en nybyggd villa i fantastisk miljö med närhet till både havet och skogen! Ni bor bekvämt på ett plan, med stilrena och påkostade materialval och en utsikt över skogsdungen. Detta boende passar för familjen som inte vill tumma på något! Den genomtänka planlösningen erbjuder tilltagna umgängesytor med högt i tak och en fin kamin som skänker värme till både kök och allrum.
Med naturen som granne På tomten finner ni ett garage med lyxig golvvärme och en gäststuga med plats för dubbelsäng och skrivbord. Här lever ni med naturen som granne, en kort promenad till havet och en halvtimme in till Kalmars stadskärna.

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Värnanäs 2:86
Adress
Barkvägen 6
Postadress
38896 Hagby
Område
Ekenäs
Kommun
Kalmar
Bo & biarea
142 + 68 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Tomtarea
1 742 m²

Välkomna!

Barkvägen 6 - en adress som bjuder på allt man kan önska, ett nybyggt hus på ett plan med skogen som baksida. Från fönstret kan ni se hur naturen skiftar efter årstiderna medans ni sitter framför kaminen och njuter av lugnet. Huset erbjuder stora sociala ytor med en öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset präglas av en genomgående hög standard på materialval och planlösningen är noggrant uttänkt i detalj för att uppnå ett resultat där naturen samspelar med moderna lösningar.

Stig in genom den charmiga röda ytterdörren och direkt möts ni av en lyxig och lugn känsla. Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum där det erbjuds dusch, wc och handfat. Husets hjärta och den naturliga samlingspunkten - köket erbjuder en fantastisk köksö med plats för matlagning och förvaring. Köket från Ballingslöv är fullutrustat med vitvaror från Simens, induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn, micro och hel kyl och frys i stiliga färgval. Vid det fantastiska ljusinsläppet finner ni utmärkt placering för matbord. Här kan ni samla familj och vänner och vid middagen har ni skogen som en tavla att titta på. Allrummet har högt i tak och en fin kamin som ger en härlig känsla för både kök och allrum.

Husets största sovrum erbjuder generöst med plats för dubbelsäng och klädförvaring, här finner ni stora fönsterpartier mot baksidan av huset. Som pricken över i:et har ni ett eget privat badrum som ni endast når via sovrummet. Här finner ni ett stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv samt både dusch och badkar!
Husets andra sovrum erbjuder plats för enkelsäng och garderober för klädförvaring.

Tvättstugan har gott om plats för klädvård, tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Intill huset finner ni ett stort garage med golvvärme, inte nog med det så finner ni en generös gäststuga med golvvärme, pentry och helkaklat badrum. Här bor ni utmärkt som gäst!

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2020
Fasad
Liggande träpanel
Fönster
3-glasfönster
Tak
Takpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Bergvärme - Golvvärme även i garage
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
TV/internet
Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Utförd (2021-10-05)
Prestanda
39 kWh/m2/år
Primärtenergital
73 kWh/m2/år
Energiklass
C

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev om sammanlagt 4 165 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
15 000 kr /år
Vatten/avlopp
6 400 kr /år
Sotning
500 kr /år
Väg/samfällighetsavgift
550 kr /år
Renhållning
2 400 kr /år
Försäkring
6 000 kr /år
Summa
30 850 kr /år
Driftskostnaderna är uppskattade av säljarna baserat på de månader de har bott i huset. Driftskostnader kan skilja sig åt beroende på hushåll och förbrukning.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 906 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2020
Byggnadsvärde:
2 499 000 kr
Markvärde:
407 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Värnanäs GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Värnanäs GA:7 ändamål: Vägar, Grönområden