Kornvägen 5

4 695 000 kr

Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
150 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Ljungbyholm
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2016
Fast.beteckning:
Ljungby 4:67

Kontakta mäklaren för visning.

Kvalitétsvilla med ljus och rymd! Ett gediget byggd villa i 2 plan om 150 kvm med en mycket genomtänkt planlösning fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. För er som behöver ytterligare ett sovrum går det att dela av entréplanets vardagsrum. Ytskikten är genomgående av hög kvalité med bl a klinker- eller parkettgolv. Badrum på vardera plan förenklar vardagslivet. LED-belysning i Carport, hela veranda, uteplats, i inglasat altan samt alla fönsterpartier. Ett flertal uteplatser i olika väderstreck, en inglasad altan samt en balkong!
Riktigt fint inglasat uterum Huset är placerat på den norra delen av tomten vilket gör att man har en väl tilltagen tomt i söderläge. Huset har en magnifik entré med stor stensatt uppfart. Infartsgrind som är 5 meter bred och 300st tujor runt om huset som inte har klippts ner så nästa köpare kan få bestämma önskad längd. Lugnt och barnvänligt område. Dessutom närhet till skola, förskola, pizzeria m.m. Ett mer bekymmerslöst och bekvämare villaboende än så här blir svårt att hitta..

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Ljungby 4:67
Adress
Kornvägen 5
Postadress
38831 Ljungbyholm
Område
Ljungbyholm
Kommun
Kalmar
Boarea
150 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Tomtarea
1 104 m²
Pris
4 695 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

När bilen parkerats under den vidbyggda carporten har man tak över huvudet till både groventré och till den välkomnande huvudentrén.

Vi kliver in via huvudentrén där ett klinkergolv ligger i hela hallen. Här finns planerat utrymme för avhängningsyta av ytterkläder och till vänster är trappa som leder upp till övre plan.

Till höger i hallen är ett av husets två badrum som har klinkergolv och kakel på väggar. Duschhörna med vikdörrar i glas, handfat med spegel, handdukstork samt WC.

Rakt fram i hallen kommer man till en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i vinkel. Här har man två utgångar där den ena leder till verandan på baksidan och den andra till den inglasade altanen. Det arbetsvänliga köket går i stilren ton med neutrala färger och där köksön avlastar yta och mer förvaring. Den maskinella utrustningen går i rostfri färg och erbjuder kyl, frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Spotlights i tak och kakel upp till tak ovan köksbänk.

Från köket når man groventré & tvättstuga med klinkergolv. Här finns tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och tvättho ovanpå. Här finns även den värmeeffektiva frånluftsvärmepannan till den vattenburna golvvärmen (radiatorer på övre plan). Klädkammare/förråd nås även härifrån.

ÖVRE PLAN

En vitmålad trappa med trappsteg i ek leder upp till övre plan. Väl uppe möts man av ett ljust och rymligt allrum. Från allrummet når man alla rum och här finns också utgången till balkongen.

Till vänster når man två av de fyra sovrummen där det ena sängkammare. På andra sidan våningen når man de två andra sovrummen och som har en praktisk klädkammare mellan varandra.

Från allrummet finns till sist dörr in till badrummet med våtrumsmatta på golv och kakel på väggar. Hörnbadkar, handfat med skåpsinredning, handdukstork samt WC.

Huset har gott om fönster som ger extra ljus och fina utblickar, många av fönsterpartierna har även LED-belysning med dimmerfunktion i samliga rum!

Byggnadstyp
2 plan - Rörvikshus
Byggnadsår
2016
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
Isolerglasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme entréplan radiatorer på övre genom värmeeffektiv
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft. Tilluftsventiler.
Renovering
Stenläggning - 2017
Gräsmatta och tujor Brabant - 2017 (300 st. runt huset. Inte klippt för att köparen ska bestämma höjden)
Inglasad altan - 2019
Grind - 2021 (5 meter bred)
Övriga byggnader/utrymmen
Friggebod (15kvm)
Övrigt
Vattenburen golvvärme entréplan radiatorer på övre genom värmeeffektiv frånluftsvärmepanna.
Uteplats
Fina uteplatser, både ett inglasat uterum samt stenlagt uteplats och en uteplats längs hela långsidan.
Bilplats
Carport med plats för 1 bil.
TV/internet
Bredband: Fiber.
Besiktning
Bostaden är besiktigad.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Utförd (2022-05-10)
Primärtenergital
70 kWh/m2/år
Energiklass
C

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev om sammanlagt 2 678 000 kr.

Driftkostnader

Hushållsel
12 000 kr /år
Vatten/avlopp
8 200 kr /år
Renhållning
2 300 kr /år
Försäkring
4 350 kr /år
Summa
26 850 kr /år
Driftkostnaderna enligt säljare.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 452 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2016
Byggnadsvärde:
2 052 000 kr
Markvärde:
400 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]