Kårehamnsvägen 72

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
8 rum, varav 6 sovrum
Boarea/biarea:
260/66 kvm
Kommun/Område:
Borgholm / Kårehamn
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2011
Fast.beteckning:
Kårehamn 2:6

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Kårehamnsvägen 72! Välkomna till östra Ölands omtyckta och mycket vackra Kårehamn och adress - Kårehamnsvägen 72! Här finner ni ett mycket välskött hus med all komfort man kan önska och som erbjuder hela 167 kvm boyta fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Ägaren har själv bott i huset i omgångar, i större delar har det hyrts ut på somrarna där de haft intäkter om ca 400 000kr / år fördelat över 4 månader. Ägaren har dessutom investerat en bra bit över 5 000 000kr i fastigheten sedan köp så det har inte snålats. För er som behöver fler gästande rum finns isolerad gästhus samt gäststuga på trädgården. Huset har även ett vidbyggt carport och stor uppfart. Planlösningen är riktigt trivsam och praktisk och lämpar sig utmärkt för gästande besök då två sovrum är placerade på vardera sida om huset och här finns även två mycket fräscha badrum. Köket är praktiskt och har full maskinell utrustning och ger plats för ett matbord om 8 stolar. Sällskapssytor finns det gott om med två allrum och där det ena är hjärtat i huset på andra våningen med fantastisk utsikt. uteterass under tak med plats för stort sällskapsbord och spabad.
Kårehamn Trädgården är mycket välskött och erbjuder en fin kombination av växlighet. På södra sidan av fastigheten är det naturreservat vilket gör att man slipper nya grannar. Här finns även gott om gräsyta för spel och lek, boulebana. Detta är verkligen ett hus att njuta av under hela året oavsett om man vill bo permanent eller som ett lyxigt fritidshus. Ett hus med generösa och ljusa ytor och fina rum för många gästande besök och dessutom med hög komfort. Omgivningarna kring Kårehamn är fantastiska oavsett årstid med sina öppna strandängar, sin omtyckta badstrand, dess välbesökta och jättefina hamn med bl a Kårehamns Fisk och havskök.

Varmt välkomna att höra av er för visning!

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Kårehamn 2:6
Adress
Kårehamnsvägen 72
Postadress
387 96 Köpingsvik
Område
Kårehamn
Kommun
Borgholm
Bo & biarea
260 + 66 m² (Areauppgifter enligt säljaren)
Antal rum
8 rum och kök, varav 6 sovrum
Tomtarea
3 530 m²
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Byggnadsår
2011
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
Isolerglas
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
TV/internet
Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Pantbrev

Det finns 11 st pantbrev om sammanlagt 3 200 000 kr.

Driftkostnader

Hushållsel
29 506 kr /år
Vatten/avlopp
7 342 kr /år
Renhållning
3 235 kr /år
Försäkring
3 964 kr /år
Summa
44 047 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 13 142 kr tillkommer)
Driftkostnader är uppskattade.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 825 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
1940
Byggnadsvärde:
1 898 000 kr
Markvärde:
927 000 kr
Skatt/avgift:
13 142 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]