Bergauddsvägen 2L

3 975 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
102 kvm
Område:
Bergavik
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2017
Fast.beteckning:
Kulstötaren 6

8 dagar kvar till visning.

12 Februari
Anmäl dig till visningen via hemsidan eller kontorstid på 0480-420200.
Natur- och havsnära läge! Välkommen till ett mycket välplanerat och påkostat hus i attraktiva Bergavik. Här bor du med med ett natur- och havsnära läge samtidigt som det endast tar ca 15min till centrala Kalmar på cykeln. Stilrent, modernt och lättskött 1-planshus som upplevs större än vad antalet kvadratmeter anger. När huset byggdes gjorde första ägaren tillval i bland annat kök och badrum som redan i sitt standardutförande var väldigt välutrustat.
Trivsamt och lugnt område Området är lugnt och fridfullt, ett mycket enkelt och tryggt boende erbjuds. Närhet till barnomsorg, skola, vårdcentral, dagligvaruservice samt två populära badplatser. Detta är ett boende för alla lägen i
livet. Oavsett om du har vuxit ur ditt gamla boende eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten. Ett enklare och bekvämare villaboende än så här går inte att hitta!

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Kulstötaren 6
Adress
Bergauddsvägen 2L
Postadress
393 59 Kalmar
Område
Bergavik
Kommun
Kalmar
Boarea
102 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Tomtarea
336 m²
Pris
3 975 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör

Hall:
Välkomnande och funktionell hall med gott om förvaring och nära anslutning till en rymlig tvättstuga, vilket gör att entrén även blir praktisk som groventré. På golvet ligger ett klinkergolv som längre in i hallen övergår till ett parkettgolv.

Kök:
I anslutning till hallen är husets kök beläget. Ett härligt utrymme som fylls med ljus via stora fönster och som erbjuder gott om svängrum för hemmakockarna. I köket finns även gott om plats för ett matbord, samt att det leder oss vidare till vardagsrummet och möjligheter till ytterligare matgrupp för större sällskap. Köksinredningen ifrån Sentens har en snygg grå ton som passar väl ihop med de rostfria vitvarorna och den mörka bänkskivan i sten.

Vardagsrum:
Via köket och hallen når vi husets rymliga vardagsrum, de stora fönsterpartierna och de generösa ytorna knyter samman ute och inne. Här finns utrymme för såväl soffgrupp/tv hörna samt en större matsalsgrupp. Utanför vardagsrummet breder en mysig altan ut sig, På sommaren erbjuds sol större delen av dagen. Altanen är belägen i ett nordvästligt läge vilket gör att man praktiskt kan välja mellan skugga och sol när det är som allra varmast.

Sovrum 1/2:
Huset erbjuder idag två bra sovrum, ett något större - master bedroom med anlustande walk in closet och ett något mindre sovrum som fungerar utmärkt som gästrum, barnrum eller hemmakontor.

Badrum 1/2:
Huset erbjuder även två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Båda badrummen är väl tilltagna och helkaklade i stilrena färger.

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2017
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
Isolerglasfönster
Tak
Papp
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme samt eldstad
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.
Övriga byggnader/utrymmen
En förrådsbyggnad finns på fastigheten.
Uteplats
Altan i nordväst
Bilplats
Carpart med elbilsladdare, gästparkering i området.
TV/internet
TV: Fiber. Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-08-21)
Primärtenergital
104 kWh/m2/år
Energiklass
D

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev om sammanlagt 3 000 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
9 782 kr /år
Hushållsel
7 152 kr /år
Vatten/avlopp
6 431 kr /år
Väg/samfällighetsavgift
4 000 kr /år
Renhållning
924 kr /år
Försäkring
3 095 kr /år
Summa
31 384 kr /år

Ekonomi

Taxeringsvärde:
2 851 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2017
Byggnadsvärde:
2 023 000 kr
Markvärde:
828 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan Ändring Av Dp
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Kulstötaren GA:1 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Samfällighet: Kalmar Kulstötaren S:1

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Matilda på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Matilda Billsten Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]