Lindövägen 6A

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
140/29 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Lindö
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2011
Fast.beteckning:
Stören 28

Kontakta mäklaren för visning.

Trivsamt radhus på underbara Lindö Välkommen till ett underbart radhus som fullständigt badar i ljus. Här erbjuds ett praktiskt och lättskött boende i ett av Kalmars med eftersökta områden - Lindö. De båda uteplatserna i söderläge erbjuder sol större delen av dygnet och balkongen (som är en av dessa) erbjuder utsikt över Kalmars takåsar. I anslutning till huset finns en liten uppfart med carport som inrymmer två bilar.
Terrass med vyer över Kalmars takåsar På Lindö bor du nära vattnet med ett flertal badplatser inom cykel eller promenadavstånd. Kvarnholmen är bara en kort promenad bort och Kalmars fina café och restaurang utbud blir lättillgängligt.
För barnfamiljen är det dessutom nära till både grundskola och alla Kalmars gymnasieskolor - något som tillsammans med husets moderna lösningar och låga driftkostnader gör det till ett mycket praktiskt och trivsamt boende!

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Stören 28
Adress
Lindövägen 6A
Postadress
39235 Kalmar
Område
Lindö
Kommun
Kalmar
Bo & biarea
140 + 29 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Tomtarea
101 m²
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör

Välkommen till ett oerhört trevligt radhus i tre våningsplan - med fantastiska vyer över Kalmar!

Entréplan:

Hall:
Hallen är välkomnande och rymlig, här finns plats för såväl avhängning som förvaring. Golvet är belagt med klinker - snyggt och praktiskt!

Kök:
Köket ligger i nära anslutning till hall och allrum i husets entréplan. Välplanerad, lättarbetat och praktiskt. Skåpsinredningen är ifrån välrenommerade Balingslöv och vitvarorna som nyligen bytts ut är ifrån Bosch. I köket finns en trevlig matplats som enkelt inrymmer ett bord med 6st stolar. Matplatsen är belägen i ett burspråk vilket ger en ljus och härlig känsla.

Allrum:
I anslutning till köket är ett mycket trevligt allrum. Detta används av nuvarande ägare som umgänges och tv-rum. Via dörren når vi husets soliga uteplats i söderläge. Här finns gott om utrymme för sittgrupp, grill m.m. Ett praktiskt litet förråd finns i direkt anslutning.

Badrum/Tvättstuga:
Snyggt och praktiskt - helkaklad badrum med tvättavdelning. Golvvärmen värmer fötterna gott om vintrarna. Här finns dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom goda förvaringsmöjligheter.

Teknikrum/Förråd:
I husets första plan finns även teknikrummet som även agerar extra förvaringsutrymme.


Våning 2:

Hall:
Via den snyggt designade trappan når vi husets andra våningsplan. Detta våningsplan består av tre bra sovrum, ett badrum och en rymlig garderob. En dörr i söder går att öppna mot en fransk balkong.

Sovrum 1/2/3:
Husets tre sovrum är praktiska. Det större sovrummen av de tre rymmer med enkelhet en dubbelsäng och god förvaring. De två mindre sovrummen är perfekta barnrum, hemmakontor eller gästrum.


Våning 3:

Vardagsrum och Balkong:
Via trappan når vi husets stora vardagsrum - en wow-känsla infinner sig. Fönster i tre väderstreck fyller rummet med ljus och vyerna över Kalmar finns i blickfånget. Här inryms med enkelhet både en rejäl soffgrupp och en rejäl matplats. Nuvarande ägare har av praktiska skäl låtit installera ett litet kylskåp på övervåningen i anslutning i matplatsen. Den härliga balkongen i söderläge erbjuder såväl som rummet en vacker utsikt och sol ifrån morgon till kväll.


Byggnadstyp
3 våningshus (Radhus)
Byggnadsår
2011
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
Isolerglasfönster
Tak
Plåt
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Fjärrvärme , kamin Contura
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
TV/internet
TV: Fiber. Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Utförd (2017-08-24)
Primärtenergital
74 kWh/m2/år
Energiklass
C

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev om sammanlagt 3 000 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
12 200 kr /år
Hushållsel
16 600 kr /år
Vatten/avlopp
8 250 kr /år
Renhållning
3 200 kr /år
Försäkring
4 790 kr /år
Summa
45 040 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 9 287 kr tillkommer)

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 063 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2011
Byggnadsvärde:
2 833 000 kr
Markvärde:
1 230 000 kr
Skatt/avgift:
9 287 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan (2008-02-27)
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Stören GA:1, Gemensamhetsanläggning: Kalmar Stören GA:2, Samfällighet: Kalmar Stören S:1

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]