Svinövägen 19

5 375 000 kr

Antal rum:
5 rum, varav 3 -4 sovrum
Boarea/biarea:
141 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Svinö
Bostadstyp:
Radhus
Byggår:
2005
Fast.beteckning:
Talludden 11

Kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Svinövägen 19! På underbara Svinö är naturen alltid runt hörnet, här erbjuds en fantastiskt trevligt radhus med stort arkitektoniskt uttryck som väcker nyfikenhet och ger huset en härlig rymd. Huset är i mycket gott skick, ett enkelt och lättskött boende med smart planlösning. Baksidan av huset vetter mot väster och bjuder in till avkopplande kvällar i den sköna kvällssolen, antingen vid ett matbord, i en skön loungesoffa eller i den varma bubbelpoolen. Ibland simmar en svanfamilj förbi i sakta gemak, oerhört rofyllt. På framsidan finns en härlig plats för morgonkaffet och frukosten.
Naturskönt och rogivande Detta är chansen att bo endast ett par stenkast från badstranden, perfekt för sommardopp och avkoppling. För de som älskar natur och frisk luft finns mysiga promenadstråk i området som kommer att vara dina nya favoritplatser för avkoppling och motion. Om du är en båtentusiast kommer du att uppskatta den gemensamma bryggan som ligger bara ett par steg från baksidan av huset. Huset och läget är förenat med livskvalité utöver det vanliga.

Fakta och dokument

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Talludden 11
Adress
Svinövägen 19
Postadress
39236 Kalmar
Område
Svinö
Kommun
Kalmar
Boarea
141 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
5 rum och kök, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
186 m²
Pris
5 375 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiör

Vi öppnar den fina porten och möts av en mysig stenlagd gård, mysigt och privat! Här finns plats för utemöbler och blomster, en perfekt oas för frukosten eller morgonkaffet. I nära anslutning finns både garage och ett praktiskt förråd.

Entréplan:
Den välkomnande hallen i huset är praktiskt belagd med klinkergolv som övergår till ett enhetligt parkettgolv. Hela nedre våningsplanet har vattenburen golvvärme som värmer gott om fötterna. I entréplan är det rymliga sociala ytor och ett rum som passar utmärkt som gästrum, hemmakontor eller sovrum för barnen.

Vardagsrum:
En yta fylld med ljus och rymd som imponerar. De stora fönsterna mot husets baksida bjuder in naturen. Rummet är i nära anslutning till köket och det känns självklart vid sociala tillställningar med familj och vänner. Här finns ytor för såväl matplats som soffgrupp, trots sina öppna ytor och stora fönster är rummet dessutom lätt möblerat. En dörr leder oss ut på den härliga uteplatsen på husets baksida, trall övergår till gräsmatta och en rofylld känsla infinner sig när man ser kanalen rinna förbi utanför huset. I vardagsrummet finns även en fin kamin som knastrar och värmer gott på vintern.

Kök:
Ett praktiskt och välbyggt kök ifrån Marbodal med gott om svängrum för hemmakockarna. Fullutrustat med spishäll, fläkt, kyl och frys, diskmaskin och microvågsugn. Generösa bänkytor erbjuds vilket gör köket praktiskt och det finns en mysig frukostplats vid köksön samt en separat matplats för middagarna - i anslutning till vardagsrummet.

Sovrum:
Lugnt beläget och tillgängligt via entréplanets hall är detta våningsplanets potentiella sovrum med fönster mot den stenlagda uteplatsen i sydost.
Ett rum med flera möjliga användningsområden tack vare sin praktiska storlek. I direkt anslutning finns även en rymlig klädkammare.

Badrum:
En gästtoalett är belägen på andra sidan hallen ifrån sovrummet, helkaklat och snyggt i neutrala färger.

Tvättstuga:
Vägg i vägg med toalett är husets tvättstuga belägen, även denna yta är väl tilltagen. Här erbjuds tvätt, tork och grovkök, samt förvaring.


Övervåning:
Via en rejäl trappa i ek når vi det övre våningsplanet, här möts vi av ett stort ljusinsläpp och öppna ytor.


Allrum:
Ett fantastiskt ljus fyller husets andra allrum - rymligt och med utsikt mot kanalen. Rummet är stort nog att dela av för ett extra sovrum och så skulle behövas, annars perfekt som hemmakontor, TV-rum eller bara ett rum att sitta och njuta i.

Sovrum 2 & 3:
Övre våningsplanet erbjuder idag 2st sovrum, det ena av de två (master) är något större än det andra - men båda inrymmer med enkelhet allt det praktiska som behövs i ett sovrum, barnrum eller hemmakontor.

Badrum:
Husets andra badrum är beläget precis utanför sovrummen, rymligt och helkaklat. Här erbjuds istället för en dusch (som finns på nedervåningen) ett badkar, en toalett och en rejäl kommod.

Byggnadstyp
2 plan
Byggnadsår
2005
Fasad
Puts/Trä
Stomme
Betong
Fönster
3-glasfönster
Bjälklag
Betong
Tak
Icopol Mono
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Bergvärme och Baskamin
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanik ventilation med återgivning
Renovering
Se utfört underhåll och renoveringar under fliken "dokument"
TV/internet
Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Status
Utförd (2017-06-22)
Primärtenergital
42 kWh/m2/år
Energiklass
C

Pantbrev

Det finns 7 st pantbrev om sammanlagt 3 100 000 kr.

Driftkostnader

Uppvärmning
8 561 kr /år
Hushållsel
3 789 kr /år
Vatten/avlopp
5 108 kr /år
Renhållning
2 000 kr /år
Försäkring
4 806 kr /år
Övrigt
4 000 kr /år
Summa
28 264 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 9 287 kr tillkommer)
Övrigt summerar kostnad för sotning och samfällighet.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
3 395 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2005
Byggnadsvärde:
2 430 000 kr
Markvärde:
965 000 kr
Skatt/avgift:
9 287 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan (2003-12-15)
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Kalmar Talludden GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Bad och/eller båtanläggning, Samfällighet: Kalmar Talludden S:1

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]