Fjölebrovägen 22
Scrolla ner

Fjölebrovägen 22

4 975 000 kr

Antal rum:
6 rum, varav 3 -4 sovrum
Boarea/biarea:
155.5 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fjölebro
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2023
Fast.beteckning:
Lantmätaren 9

Visning idag.

2 December
Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Blir du den första som gör detta hus till ett hem? Har du alltid drömt om att få vara den första som flyttar in i ett nybyggt hus? Att få vara den första som hänger in kläder i garderoben? Den första som fyller kylen och inviger köket? Den som sätter första spiken i väggen? För många är detta en dröm vars startskott stavas tomtköp och en lång, energikrävande byggprocess. Vi har nu glädjen att erbjuda en genväg till drömmen i familjeidylliska Fjölebro!

På Fjölebrovägen 22 stoltserar denna nybyggda 2-plansvilla i skandinavisk New England-stil med vit liggande träpanel, spröjsade fönster och välkomnande entré med pardörrar. Exteriör symmetri och harmoni när den är som bäst! Villan, om drygt 155 kvm, huserar ett socialt entréplan med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, bibliotek/arbetsrum som kan bli ett extra sovrum samt rymlig tvättstuga med egen entré. På övre plan finner du en möblerbar hall/allrum och tre välplanerade sovrum.
Välkommen till familjeidyllen Fjölebro! I naturnära Fjölebro bor du med ett perfekt läge i ett av Kalmars snabbast växande bostadsområden. I området finns förskola och endast en kort cykeltur bort finner du idrottsplats och Lindsdals Centrum med stort serviceutbud. Bra kommunikationer till Kalmar Centrum som nås på endast 10 minuter med bil.

Kanske är det just du som gör detta hus till ett hem? Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Lantmätaren 9
Adress
Fjölebrovägen 22
Postadress
393 63 Kalmar
Område
Fjölebro
Kommun
Kalmar
Boarea
155.5 m² (Areauppgifter enligt säljare)
Antal rum
6 rum och kök, varav 3–4 sovrum
Tomtarea
650 m²
Pris
4 975 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Rumsbeskrivning

Vi kliver in genom husets pardörrar och in i den ljusa, rymliga hallen. Fötterna sätter vi på sobra, italienska klinker som, liksom övriga delar av huset, är uppvärmda via vattenburen golvvärme. Väggarna är genomgående vitmålade. I entrén finns plats för avhängning av ytterkläder samt dold förvaring i klädkammare. Det exklusiva klinkergolvet övergår i enstavigt parkettgolv från Kährs som med sin vita lasyr skapar en subtil övergång mellan materialen.
I anslutning till hallen finner vi entréplanets badrum. Helkaklat i smakfull beige med kommod, WC och dusch samt blandare i borstad mässing.

Vi tar oss tillbaka ut i hallen och vidare in till husets sociala ytor. I öppen planlösning finner vi vardagsrum, matplats och kök med fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Intill vardagsrummet finns ett utrymme som skulle kunna nyttjas som bibliotek, arbetsrum eller lekrum. Eller varför inte låta skapa ett extra sovrum för den större familjen?
Det vita köket med handtagsfria skåp och lådor från IKEA skapar ett harmoniskt och rent intryck. Kontrasterande laminatbänkskiva i grått. Inbyggd fläkt, ugn och micro från IKEA samt induktionshäll, hel kyl och hel frys i rostfritt från Bosch. Här finns även en köksö för att maximera förvaring och arbetsytor såväl som en inbjudande plats för familj och vänner att samlas kring.
Strategiskt placerad intill köket finner vi husets rymliga tvättstuga med egen groventré. Denna entré nås från uppfarten vars närhet till köket underlättar vid storhandling. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Vi smyger tillbaka till hallen och till trappan som leder oss till nästa våningsplan. Trappan är specialbeställd och går i samma ton som det fantastiska parkettgolvet.
På övervåningen välkomnas vi av ett ljust och rymligt allrum. Härifrån når vi husets andra helkaklade badrum med både dusch och designbadkar! Kommod, WC och stilrent kromade blandare.
Här finner vi även husets tre sovrum. Ett tilltaget föräldrasovrum med tillhörande dressing room (fritt för kommande ägare att utforma enligt önskemål) samt två sovrum med klädkammare.

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
2023
Fasad
Liggande träpanel
Stomme
Trä
Fönster
Isolerglasfönster med spröjs
Tak
Betongpannor
Grund
Betong med underliggande isolering
Uppvärmning
Vattenburet system- luft/vatten, genomgående golvvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader/utrymmen
Förberett för carport/garage
Övrigt
Appstyrd fasad- och fönsterbelysning.
Spotlights i fönstersmygar, hall, tvättstuga/groventré, kök, badrum samt i klädkamrar.
Tomten
Stenlagda gångar och entré. Nylagd gräsmatta.
Uteplats
Stenlagd uteplats med förmiddagssol.
Bilplats
Hårdgjord och grusad uppfart, förberett för carport/garage.
TV/internet
Bredband: Förberett för fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Driftkostnader

Då fastigheten inte bebotts kan driftskostnader ej presenteras.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
434 000 kr (fastställt avseende år 2022)
Markvärde:
434 000 kr
Skatt/avgift:
4 340 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan (2018-01-29)
Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Fjärrvärmeledning, 0880K-2020/55.1

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning
Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]