Mätarevägen 10

3 690 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
111 kvm
Kommun/Område:
Kalmar / Fjölebro
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
2023
Fast.beteckning:
Mätaren 8

Kontakta mäklaren för visning.

Att få vara den första Att flytta till ett helt nytt område, ett helt nybyggt hem, handlar inte bara om att vara först utan om att våga vara den som sätter ton till och skapar något nytt. Välkommen till Kalmars nya bostadsområde i Fjölebro.

Här väntar åtta kedjehus spänt på att den första ägaren ska vrida om nyckeln i låset, bära in flyttkartongerna och fylla varenda kvadratmeter med liv. Ett lättskött, modernt och kvalitativt boende endast 10 minuter från stadskärnan i Kalmar och ett stenkast från alla bekvämligheter i Lindsdal såsom matvarubutik, idrottsaktiviteter, förskola och skola.

De åtta kedjehusen i ett plan bjuder på två olika planlösningar. De båda hörntomterna på 111 respektive 109 kvadratmeter och 3 rum och kök. Resterande inrymmer 128 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. Samtliga med lättskött trädgård, uteplats och asfalterad uppfart.
Kvalitativt, modernt och lättskött boende Arkitekturen är stilren och symboliseras av sina raka linjer och många fönster. Blågrå träfasader varvas med skogsgröna. En arkitektur som lever med årstiderna, som funkar när det är sol, när det regnar, när man är många och när man är få. Nätt, lätt och luftigt med få utvalda material som harmoniserar med varandra och låter ljusinsläppet vara i fokus. Tidlös ekparkett, ljusa vita väggar och grå klinker. En sammanvägd helhet som lirar fint tillsammans.

Enkelheten öppnar upp för att i stället vara kreativ med möblemanget. Oavsett vem du är eller vilka färger du har på din palett så har du chansen att få vara den första som sätter avtryck. Tänk att få vara den första att slita på parketten, hänga upp den första tavlan och fylla kylskåpet för allra första gången?
Upptäck bostäderna I dagsläget är 1 av 8 bostäder sålda.

För mer information om bostäderna samt visning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Mätaren 8
Adress
Mätarevägen 10
Postadress
39363 Kalmar
Område
Fjölebro
Kommun
Kalmar
Boarea
111 m² (Areauppgifter enligt säljaren)
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Tomtarea
559 m²
Pris
3 690 000 kr
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Interiört

Vi kliver in i hallen där ett ljusgrått och varmt klinkergolv tar emot oss. Gott om förvaring inryms i den stora hallgarderoben. Ljusinsläppet är otroligt och den liksom golvvärmen under fötterna följer oss med in i huset. Klinkergolvet går över i ett tidlöst parkettgolv av ek som ackompanjeras av ljusa vita väggar och enhetligt löper genom hela bostaden.

Direkt till vänster ett mindre sovrum som både kan vara ett perfekt barnrum som ett kontor eller gästrum. Till höger väntar ett helkaklat badrum med dusch och intill en tvättstuga med gott om förvaring och fina tvättmöjligheter med såväl tvättmaskin som torktumlare.

Vidare kommer vi in till de stora sociala ytorna där förmodligen den mesta av tiden kommer att spenderas. Här inryms såväl en matplats som kök och vardagsrumsdel. Köket är ett stilrent kök i vitt från JKE och här finns allt man behöver såsom spis, diskmaskin, ugn/micro och kyl/frys. Ljusinsläppet är fantastiskt oavsett vart i huset man står. Altanen under pergolatak suddar ut gränsen mellan ute och inne och sommartid utökas kvadratmeterna med glädje när mer tid spenderas utomhus.

Hemmets största sovrum ligger placerat med fönster ut mot den lugnande tallskogen bakom huset. Här finns även en hel vägg med garderober som inrymmer gott om förvaring. Intill finner vi ett helkaklat badrum med badkar, kommod och handdukstork.

Byggnadstyp
1 plan
Byggnadsår
2023
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta på mark
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump - vattenburet system
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader/utrymmen
Förråd
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Driftkostnader

Har ej kunnat anges pga nyproduktion.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
330 000 kr (fastställt avseende år 2022)
Markvärde:
330 000 kr
Skatt/avgift:
3 300 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev om sammanlagt 1 406 000 kr.

Servitut/ Planbestämmelser

Planbestämmelser: Detaljplan (2018-01-29)

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Planritningar

Planritning

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]