Trålgatan 4 Trevlig familjevilla med härligt läge i Mörbylånga
Scrolla ner

Trålgatan 4

I startblocken

En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten
Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum
Boarea/biarea:
156/5 kvm
Kommun/Område:
Mörbylånga / Mörbylånga
Bostadstyp:
Friliggande villa
Byggår:
1977
Fast.beteckning:
Spättan 6

Kontakta mäklaren för visning.

Välplanerad familjevilla i Mörbylånga Välkommen till denna charmiga familjevilla i trivsamma Mörbylånga. Huset byggdes 1977 och är både välhållet och välplanerat, idealiskt för familjelivet, där varje kvadratmeter är genomtänkt och varje rum fyllt med unik charm. Trädgården är trivsam och på baksidan av huset kan du njuta av den underbara kvällssolen – den perfekta platsen för grillkvällar och avkoppling med nära och kära. Utöver huset finns även tillgång till ett stort garage med både verkstadsdel och förråd, samt ett extra förråd som gör förvaringsmöjligheterna oändliga.
Lugnt och trivsamt, närhet till hav, natur och bekvämligheter Läget i Mörbylånga är oslagbart med alla bekvämligheter inom räckhåll. Här finns en välsorterad ICA butik för vardagliga inköp, en hälsocentral som erbjuder trygghet och skola för de yngre familjemedlemmarna. För de som gillar att umgås finns en trevlig bistro och ett mysigt café där du kan njuta av en kopp kaffe eller en god bit mat. Här bor du havsnära och fritt, med naturen som din närmaste granne, samtidigt som du har tillgång till allt det bästa Mörbylånga har att erbjuda. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad och skapa ditt drömhem vid kusten.

Fakta och dokument

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fast.beteckning
Spättan 6
Adress
Trålgatan 4
Postadress
386 50 Mörbylånga
Område
Mörbylånga
Kommun
Mörbylånga
Bo & biarea
156 + 5 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)
Antal rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Tomtarea
900 m²
Övrigt
Tillträde efter överenskommelse. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Varmt välkomna till Trålgatan

Här möts man av en villa på fantastiskt läge mittemot en stor grönyta och längre ner på gatan når man vattnet. Här bor man riktigt bra!

Hallen erbjuder stora ytor för ytterkläder och skor. Till vänster når ni köket med renoverade ytskikt från 2018, här ges gott om plats för matbord och sittplatser längs fönstret. Köket erbjuder bra med yta för beredning av mat och förvaring. Allrummet når ni enkelt intill köket och rummet präglas av härliga ljusinsläpp från två väderstreck. Rummet är enkelt möblerat då det blir en naturlig plats för större middagsbord längs fönsterpartiet och utgången mot uteplatsen. Vidare in i allrummet har ni gott om utrymme för soffgrupp och tv-möbel.

Bottenvåningens två sovrum ligger i en egen privat del i huset och här finns gott om plats för säng och skrivbord samt garderober för förvaring. Tvättstugan och groventrén når ni bekvämt från uppfarten, tvättmaskin, torkskåp och varmvattenberedare finner ni här. Badrummet är generöst i storlek och två mindre fönster ger rummet ett härligt dagsljus. Badrummet erbjuder wc, badkar och tvättställ samt en bastu!

Övervåningen når ni via den svängda trappan upp, här möts ni av ett generöst rum med plats för soffgrupp och tv-möbel med härliga fönsterpartier mot husets baksida. Till vänster från trappen finner ni ett stort sovrum med balkong i västerläge! Här går enkelt att dela av till två sovrum ifall det önskas. I övervåningens andra del så finner ni ännu ett sovrum och en enkel wc med duschrum.

Trädgården är en insynsskyddad oas med en härlig gräsmatta för lek och spel. Här finner ni en uteplats som med fördel möbleras med härliga utemöbler och grill!

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggnadsår
1977
Fasad
Tegel och träpanel
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direktverkande el & luftvärmepump
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Renovering
Köket renoverat (väggar, golv, kakel, varmluftspis) 2018
Vardagsrum väggar 2018
Hall väggar 2019
Tvättmaskin 2019
Ny varmvattenberedare 2022
Ny Luftvärmepump 2023
TV/internet
Bredband: Fiber.
Försäkring
Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Energideklaration

Driftkostnader

Uppvärmning
13 650 kr /år
Hushållsel
5 850 kr /år
Vatten/avlopp
10 800 kr /år
Renhållning
2 820 kr /år
Försäkring
5 240 kr /år
Summa
38 360 kr /år
(fastighetsavgift/skatt på 9 398 kr tillkommer)

Ekonomi

Taxeringsvärde:
1 253 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
1977
Byggnadsvärde:
1 058 000 kr
Markvärde:
195 000 kr
Skatt/avgift:
9 398 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev om sammanlagt 395 000 kr.

Servitut/ Planbestämmelser

Inskrivna servitut och övriga gravationer: Nyttjanderätt Tele

Planbestämmelser: Stadsplan (1975-08-19)

Erbjudande boendekalkyl

Om du önskar få en skriftlig beräkning av boendekostnaderna - en boendekostnadskalkyl – ta kontakt med ansvarig mäklare.

Vi hjälper dig att finansiera ditt boende

Ansök om Lånelöfte hos Handelsbanken. Vi erbjuder konkurrenskraftiga räntor och lånebesked inom 24h. Du är också varmt välkommen att kontakta Jasmine på vårt kontor i Kalmar för personlig service.

Jasmine Ghandour Rådgivare 0480-48 01 61 [email protected]