Är du intresserad av ett boende på fantastiska Mallorca?

I mer än tio år har jag haft förmånen att förmedla boenden på Mallorca – en ö som har både ett gynnsamt klimat, några av de renaste och vackraste stränderna i hela Medelhavet, fantastiskt vänliga människor och mycket, mycket mer att erbjuda.

Vi på Pontuz Löfgren AB kan nu erbjuda ett antal intressanta boenden på Mallorca, och vi har den erfarenhet du behöver för att uppfylla din dröm. Med hjälp av våra mäklare på plats erbjuder vi svensktalande personal genom hela processen: svenska mäklare, svensktalande bankmän, svensktalande jurister och allt vad du kan behöva. Dessutom har jag byggt upp ett nätverk med spanska och engelska byggare och fastighetsskötare, vilket gör att vi kan hjälpa dig i alla faser av ditt ägande.

Finns inte det du söker här på vår hemsida, så hör av dig! Marknaden på Mallorca handlar nämligen mycket om att vi mäklare fungerar som ”property finders” genom samarbeten med andra mäklarbyråer. Därför är det viktigt att du berättar för mig vad du letar efter så söker jag rätt på det åt dig! Och det bästa av allt – jag finns med dig hela vägen, såväl här hemma som på plats om du så önskar.

Bienvenida,

Pontuz

Alaro 490 000 €

Vackert townhouse i Alaró

120 kvm

Casco Antiguo - Old Town 6 500 000 €

Unik takvåning med fantastisk takterrass in Palmas Gamla Stan

922 kvm

Cala Murada 492 000 €

Nybyggda designvillor nära stranden Cala Murada

208 kvm

Casco Antiguo - Old Town 900 000 €

Fin takvåning med terrass i hjärtat av Palmas Gamla Stan

104 kvm

Santa Ponsa 840 000 €

Lyxig takvåning i det exklusiva Los Pampanos

157 kvm

Cala Murada 375 000 €

Nybyggda designvillor nära stranden Cala Murada

178 kvm

Santa Catalina 750 000 €

Takvåning med två terrasser och havsutsikt i Santa Catalina

150 kvm