Cas Catala Radhus med vacker utsikt och stora uteytor i mycket bra läge

Hus med havsutsikt och gemensam pool i Cas Català

Radhus i vackert och lugnt läge i Cas Català mellan San Agustin och Illetas.

Huset har totalt 4 våningar med eget dubbel-garage, stora terrasser samt gemensam pool. Uteplatserna ligger i olika plan, en av dem är mycket stor och har både mat- och grillplats. På entré-plan finns en hall, matrum, stort vardagsrum med öppen spis, samt ett större kök i modern stil. Från köket har man direkt tillgång till garaget. En trappa upp finns det 4 sovrum, 3 av dem med badrum in suite. Två trappor upp finns ett vardagsrum som man kan använda till stort sovrum, detta rum har även öppen spis och ligger högst upp i huset med en härlig utsikt.  En trappa ner finns källarplan med direkt tillgång till terrasserna.

Huset ligger på en återvändsgränd  som bara går till detta hus och dess grannar i samma förening. Det går också en stig precis bakom som går ner till Cas Català och upp till Calvià-berget, perfekt för vandring eller för att rasta hunden.

Ytterligare information: garage, värme, A/C, pool, terrasser, öppen spis.

Cas Catalá är ett lugnt, trivsamt och familjevänligt område med skolor, smidig kollektivtrafik, bra matbutiker, kafér och banker. Det finns ett flertal härliga stränder och populära restauranger att besöka samt den vackra golfklubben ”Real Golf Bendinat” och den välkända marinan Cala Nova i San Agustin. Till Palma tar det endast 10 minuter med bil och ca: 20 minuter till den internationella flygplatsen, Son Sant Joan.

1 150 000 €
Område:
Cas Catala
Boarea:
350 kvm
Terass:
250 kvm
Antal sovrum:
5 st
Antal badrum:
4 st
Parkering:
Ja
Pool:
Ja
Energicertifikat:
Pågående
Hiss:
Nej
Havsutsikt:
Ja
Renovering rekommenderas?
Nej
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}
-{row_count}