Bloggen

3-D sömn, löprekord och räntehöjningar

Skrevs den 15 februari 2011

Helgerna bara springer iväg och vips så är det en ny vecka. Jag hade "Fidelie-lördag" i helgen, men först blev det lite pappatid då alla tre tjejerna fick prova på att följa med mig och Lena på Malkars Träningscenter i lördags morse. Där finns det lekrum med passning, vilket är kanon. Därefter blev det McDonalds innan det var dags för Fidelies stora biodebut: YogiBear i 3D. Det är ju rätt coolt, men kanske inte när man är tre och halvt år och glasögonen är tre decimeter breda. Efter tio minuter frågade Fidelie om man fick sova på bio - det var ju min idé som hon snodde! Efter en kvart var det sluttittat. "Pappa godiset är slut, nu åker vi hem o gör nåt kul istället" Jag tyckte i alla fall YogiBear var häftig.


Söndagen var jobbardag där jag visade en riktigt fräck vindsvåning. Kolla här

Igår slog jag nytt rekord på löpbandet. Springa har alltid varit det tråkigaste jag vet, men nu när jag gjort mig av med några kilo tycker jag det är riktigt skönt. Körde 13,5 km ikväll på 75 minuter - hade inte funnits på världskartan för ett år sedan. Det enda problemet är bara att jag inte ska springa om tre veckor, utan åka dryga nio mil på skidor. Och det tycker jag fortfarande är skittråkigt, så min träningsdos inför årets lopp (som jag verkligen skulle satsa på) kommer stanna vid tre mil. Efter Mora ska jag tälja skidorna i småbitar och använda som blompinnar.

Idag höjs med stor sannolikhet räntorna igen eftersom svensk ekonomi går som tåget. Jag tror dock inte det blir så stora höjningar i år som många tror - möjligtvis kortsiktigt. På halvlång sikt får vi nog rätt humana räntenivåer. Vi är trots allt en rätt liten spelare i världsekonomin. E24 skriver idag så här

Året har börjar bra då vi redan första månaden fick in tre försäljningar bland Kalmars tio dyraste hus genom tiderna. Inom två veckor kommer det ett till - jag tror aldrig vi startat ett år så här bra.

Visst är det härligt med människor som lyfter sin omgivning utan att veta om det? Vi har "Boxer-Robert" hos oss. Skulle kunna ägna en hel blogg bara åt honom. Henke, du är fantastisk!

Alla Hjärtans Dag igår. Mötte min kompis Blomsterhandlaren igår vid strax före sex, han var genomförkyld och trött... men log. Good Business Today. Tänk om vi alla var lite snällare och uppskattande mot vår omgivning även de andra 364 dagarna, då skulle betydligt fler än Blomsterhandlaren vara glad.

Imorgon tar vi ett steg närmare en, eventuell, ny etablering. Tankarna finns att öppna ett mäkleri som inte finns någon annanstans i Sverige. Ett helt nytt koncept. Ett koncept som kommer att ändra spelplanen för en hel del mäklare på den berörda orten. Konceptet är såååå bra och både jag och Mattias tyckte det var dags att ta ett steg till nu när Växjökontoret rullar på rätt bra. Mer om detta senare...

Nu är jag trött på snön. Fick precis ett mejl från en aktör på Mallorca som vill att vi utvecklar vår verksamhet ytterligare där nere. De vill att jag kommer dit och träffar dem så snart som möjligt. Känns som rätt bra timing.

Ha en underbar vecka!

3-D sömn, löprekord och räntehöjningars namnsignatur