Bloggen

7 x 34 = 238

Skrevs den 22 november 2011

Den här veckan är det dags för den årliga Mäklarmässan i Stockholm. Två dagar med fantastiska föreläsningar, Mäklarsamfundets årsmöte, utställningar med det senaste som berör branschen och ett stort erfarenhetsutbyte med ett tusental kollegor. Det kommer att bli en höjdare, så jag tar med mig hela gänget upp för att vi verkligen skall ligga i fortsatt framkant.

Jag fick den här länken idag. Adriana tyckte jag behövde lite inspiration - det är ju faktiskt nästan åtta månader av träning kvar innan det är dags för triathlon. Trettiofyra veckor då jag ska stiga upp vid sexhugget tre dagar i veckan för att späka min kropp. Två av dessa tre dagar är det dessutom två pass och ytterligare två dagar kör jag ett eftermiddagspass. Sju pass i veckan, med andra ord.

Det kommer nog gå åt några sådana här klipp. Kanske är det som en av mina bästa vänner sade: "Pontuz - måste du gå "all in" i allt du gör? Kan du inte göra något lite lagom?"

Jag är rädd att jag inte riktigt är sådan som person, jag är nog lite mer allt eller inget. När jag påbörjade den här satsningen var jag mest orolig för att jag inte skulle få ihop pusslet familj-jobb-träning. Men lite tidigare uppstigningar och lite mer effektivitet har gjort att familjetiden är intakt, och det mest anmärkningsvärda är att jag faktiskt aldrig sålt mer än vad jag gör i år. Desto bättre form ju mer orkar jag, vilket kommer till gagn för både våra kunder och för företaget. Win-win.

I bloggen här ser ni en inbjudan till det som jag tror blir Årets julshow i Kalmartrakten.

Det har stått mycket i media om dyra direktörsboenden sista tiden. Men istället för att sko sig på snabba bostadsklipp har Citigroups tidigare chef valt att skänka den eventuella vinsten till välgörenhet. Läs mer här.

Och på tal om dyra boenden så har ni här prisrekordet för en villa i Sverige här.

Ett par hektiska dagar innan det bär av mot Stockholm - kanske blir det ett par rader direkt från kongressen.

All the best/Pontuz 

7 x 34 = 238s namnsignatur