Bloggen

Äntligen

Skrevs den 4 september 2009

I april fanns tanken, i maj kändes det som om vi kunde utveckla det vidare, i juni hittade vi nya funktioner - sedan kom semestern, i augusti testkörde vi och nu har vi äntligen kunnat släppa vår nya hemsida.

Vi är igång och det känns så bra! Sajten är modern och lätt att överblicka, och personligen tycker jag "google earth-funktionen" på alla bostäder är riktigt fräck. Att det sedan ställer krav på oss att hitta intressanta ämnen till webbtevesändningarna uppdatering av bloggen är bara en kul utmaning.

Omdömena lät inte vänta på sig. Hemsidan släpptes igår vid lunch och vid 15-tiden hade jag redan fått utlåtanden från ett tiotal mer eller mindre "gurus" på området. Alla positiva! Kanonkul för oss alla på firman och en stor eloge till min projektledare och assistent Mirata som dragit ett jättelass i arbetet kring hemsidan. Du är guld värd, Mirre!

Ännu en vecka har svischat förbi. Helgens tips är att besöka Byttans brunch på lördag, då Lotusklubben ställer ut sina bilar. 20 Lotusbilar samlade på en och samma plats i Kalmar, det kan bli häftigt.

Veckans jobbgrej måste väl vara att Riksbanken behåller styrräntan på 0,25 %, vilket innebär fortsatta dryga 60-timmarsveckor. Jag börjar vänja mig efter 17 år som mäklare...

Veckans kommentar kom när jag parkerade utanför gymmet, gick ur bilen utan att lösa P-biljett och traskade mot gymmet.

En herre i sextioårsåldern tyckte att jag "som känd person borde vara ett föredöme och lösa P-biljett". Han hade missat att det redan låg en biljett i fönstret, som jag köpt en stund tidigare.

Hade han sagt samma sak till någon annan? Hm. Tveksamt. Jag hade en halvspydig kommentar på tungan men det blev en snällare variant.

Nu kör vi på fredagens sista timmar innan veckans heligaste familjekväll nalkas.

En bra vecka är över.

Äntligens namnsignatur