Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

pontuz.lof[email protected]

Äntligen tillbaka i sadeln

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-05-09

Eduardo Eduardo Eduardo... mitt sorgebarn och tillika min byggare. Tror ni att slutbesiktningen på Mallorca gick bra förra helgen? Icke! Jag tror dock att jag nu talade ett språk som till och med han förstod. Så redan minuten efter vi var klara med vår husesyn var folket igång och åtgärdade de punkter som uppstått. Nu kommer det foton varje kväll på färdigställda arbeten. Och vem vet – kanske blir allt klart lagom till semestern..? En sak vet jag i alla fall säkert – det blir sjukt bra för de jag älskar.

Jag har njutit av söndagen. Sent på hösten efter Ironman 2016 fick jag den cykel levererad som jag beställt långt tidigare och som jag egentligen skulle ha tävlat på den gången. Men cykeln blev stående eftersom knäskadan kom. Så min fantastiska tempocykel luftades först i söndags efter ett och ett halvt år i garaget.

När den väl dammades av visade det sig vara en sagolik cykel för en nörd som undertecknad – en sagolik cykel som jag dock förmodligen inte kommer att kunna tävla med eftersom knäet ett år efter min operation fortfarande inte håller för löpning. Och ingen löpning, ingen Ironman. Jag googlar dock så ögonen blöder för att hitta ett halmstrå till lösning på någon läkarsida. Jag har nämligen fått för mig att utlåtandena jag får inte riktigt stämmer. Hur som helst fick jag i alla fall äntligen susa fram i söndags förmiddag – vindstilla, första riktiga sommardagen och bästa Duracell-Johan som sällskap. Underbart och jag längtar så efter ytterligare en Ironmanstart. Men det är väl som med så mycket annat – det man inte kan få är det vill man ha mest.  

Idag, onsdag, bär det av mot danssäsongens höjdpunkt: Disco-SM i Västerås. Fidelie är taggad till tänderna inför debuten i den högre Starklassen som hon avancerade till i förra tävlingen. Så i morgon går vi all-in igen med glitter, spraytan, ögonfransar, svett, skratt, rondékickar, splithopp och tårar i dagarna tre. Trots tolv timmars discodunk, per dag, till den grad att det känns som om kudden hoppar vid sängdags, så är det underbara dagar med fantastiska dansprestationer och härliga föräldrar. Discopappalivet är fantastiskt ��

När det till sist gäller bostadsmarknaden vet vi mäklare att vi lever nu. En sen start på säsongen har accelererat och det görs många bostadsaffärer. Men nu på en justerad nivå – en nivå där köpare och säljare har hittat varandra igen.

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare